sveikos, mamytes Gal yra mamyciu kurios savo nestuma nujaute jau bunant nesciomis kelioms dienom ar tik savaitei. kokia tai buvo nuojauta, ka jautete, gal buvo kokiu ipatingu pozymiu:)
sveikos, mamytes Gal yra mamyciu kurios savo nestuma nujaute jau bunant nesciomis kelioms dienom ar tik savaitei. kokia tai buvo nuojauta, ka jautete, gal buvo kokiu ipatingu pozymiu:)
o as tai su treciu silke pradejau valgyt didelem dozem😃 bet is pradziu net nepagalvojau kad tai nestumo pozymis😉
man taj toks kaip ir pykinimas tik ad nevemiau tik tajp atrodo kila viskas virsun, sleikstulys toks
aj, ir dar buvo atsirades potraukis pomidoru sultims, i kurias siaip nei paziureti negaliu... o pradzioj nestumo galedavau isgerti visa pakeli iskart 😀
pirmiausiai man pradejo mausti pilva ... 😀 ir kitas is pozymiu, kad krutine stipriai padidejo, visai ne taip kaip pries menesines... o galiausiai, kai vaziuojant masina (ko anksciau niekada nebuvo buve) eme pykinti, tai teveliui sakau: man atrodo, kad mes jau tryse... jis nusisypsojo ir pasake: baik erzintis... kita ryta pasidariau testa ir mano nuojauta pasitvirtino 😀
man baisiai maude viska pilva, nugara, sonus galvojau kad kokia motriskine liga prikiboir labai miego norejau, darbe sededavau ir jau kuo kokiu 15val snausdavau pasiremus ant stalo.. dar i uzsieni turejom isvaziuoti dirbti uz dvieju savaiciu, tai galvojau reik eit issitirti kad isvaziuoti sveikai.. pradejau tirtis nustate nestuma 😃 seip planavom daugiau nei metus maziu, bet nekibo tai nutarem isvaziuoti padirbeti uzsienin, ir va kai nebesitikejom kai jau buvo bilietai nupirkti isvaziavimui paaiskejo jog laukiuos.. 😃
uzsiminet apie norejima 😃 prisiminiau! su vyresnele pas uosvius pamaciau lasinukus su svogunais ir labai uzsinorejau o svogunu as tiesiog nepakenciu bet ta kart taip skaniai suvalgiau 😃 (tai buvo pirmas ir paskutinis kartas kai valgiau zalia svoguna. brrrr dabar net nupurto kai pagalvoju 😃)
*pagalvojau, sorry už klaida 😀
Mane tai pykino labai, tada ir mėnesinės turėjo būti po kelių dienų, pirkau testą ir rodė jog laukiuosi, netikėjau išpradžių kai pykino, pagalvjau jog apsinuodyjau kuo nors... 😀
su pirmuoju pirmas požimis,žiauriai norėjau marinuotu aguročiu tokiu grižinėliais supjaustitus,nusipirkusi visa litrini stiklaini mašinoj sušlamštčiau 😀 ,su antruoju turbut ta pačia minute kai pastojau pradėjo pikinti.
o man su vienu kraujo spaudimas pakylo(is nosies kraujas teket pradejo ko gyvenime ner buve) ir galva sukosi, o su antruoju tik galva sukesi labai, tai tas ir sukele labai daug itarimu kurie pasitvirtino 😀
as viena ryta pabudus pajutau kad krutine tokia kitokia- karsta ir pabrinkusi, vat tuomet ir kilo itarimas, kuris po mazdaug geros savaites pasitvirtino 😀
as viena ryta pabudus pajutau kad krutine tokia kitokia- karsta ir pabrinkusi, vat tuomet ir kilo itarimas, kuris po mazdaug geros savaites pasitvirtino 😀
o man kazkaip keistai pilva vis vakarais mausdavo 😀 ir taip pat miegale pasidariau, per diena miegoti galejau 😀
ir vos pusryciu sulaukdavau😃
labai mieguista pasidariau😉
as va jauciau kazkodel. net nzn kodel 😀 nors leliuko jau laukiam ilgai 😀 o pozymiu jokiu nebuvo nei nestumo pradzioje nei visa likusi nestuma 😀 na aisku apart to kad pilvelis augo 😃
na siaip labai planavom su vyru nestuma 😀 bet puse metu nieko nebuvo, o kaip tik kai pastojau jau net nebesitikejau 😀 tai va toks ir pasikeitimas 😃 kai nebesitiki tada ir nutinka 😃
sveikos, mamytes
Gal yra mamyciu kurios savo nestuma nujaute jau bunant nesciomis kelioms dienom ar tik savaitei.
kokia tai buvo nuojauta, ka jautete, gal buvo kokiu ipatingu pozymiu😀