sveikos, mamytes Gal yra mamyciu kurios savo nestuma nujaute jau bunant nesciomis kelioms dienom ar tik savaitei. kokia tai buvo nuojauta, ka jautete, gal buvo kokiu ipatingu pozymiu:)
sveikos, mamytes Gal yra mamyciu kurios savo nestuma nujaute jau bunant nesciomis kelioms dienom ar tik savaitei. kokia tai buvo nuojauta, ka jautete, gal buvo kokiu ipatingu pozymiu:)
Nusivylusi sveikinu tave 😘 🌷 nepergyvenk del metu man paciai 19 o vis planuojam leliuka bet niekaip nepavyksta 😀 isgordau kad kai pastoji krutine labai jautri, man ji visada buna labai jautri pries mm, sy karta taip ir yra et ir mm turetu buti uz keliu dienu... tai gal suteiksit ir man vilties kad gal vis delto nescia? nes kiausides pora dienu lb skaudejo ir dilgciojo 😀
taip, aciu..jau po biski dideja jau apvalumas matosi
tai ir nepergyvenk, nei jai rupi nei ka... dziaukis, augink pilvuka ramiai, ilsekis 😀
as pas ja nebegyvenu nuo 16 metu, todel mane liako pasilaidusi dukra, man nera skirtuma, pvz mano sese pastojo 17 metu, jei nieko nesake, jau ji antra turi, tik ant manes pyksta visada, todel pabaigau i uzseini dirbti...as auginsu ta vaika
hmmm...o ka jki turi pries nestuma? mano kad tu per jauna ar kaip cia?
ana yra sakius, palyksi nescia , gali mane pamirsti kad esu tavo mama..
sakai bus nepatenkinta? su saiku viska galima valgyti 😀
o taip viska galima valgyti per nestuma?
as tik galvoju ka mama sakys.kaip suzinuos..
tai ir tu pasedek, pagalvok, apsiprask su ta mintim, gal irgi laime ateis 😀
taip, auklyte su du vaikiais, kaip puse metu dirbu cia . zino pasakiau , tai jis laimingas...
ne amziuj esme... kaip supratau dirbi Norvegijoj, seniai? kas del vaikelio tetuko?
aciu, blogai istikruju tik vakar sueijo 19 metu, per jauna as manau buti mama...
tada turbut reiktu sveikinti 😀 kaip jautiesi del tu dvieju juosteliu?
labas, parode dvi linijos neryskios......
gerai.aciux
pranesk ka parodys testukas 😀 sekmes
nu taip... reikes pasidaryti pacei dar veina NT , aciu jums labai
oi tai jei net dvieju savaiciu nebuvo po.. tai ir nelabai galejo pasakyti, kad nescia 😀
teks linos paprasyti, kad nupirktium.matai gali buti taip, po sekso nesaugu, nepreijo dvi savaites, kaip nueijau pas daktare, gal todel taip ir gavosi...
tai gal nusipirks kaip nors...nedirba gal 24 val 7 dienas per savaite 😀 galu gale drauge/draugas gali nupirkti. Daznai pasitaiko tas, gal nescia, ateik veliau 😃
man paciai buvo taip, nuejau pas gydytoja, apziurejo, sako gal ir nescia esi, GAL .. 😀 nuejau pasidaryti eko po savaites, ogi ir dar kaip nescia ir jau buvo beveik 2 menesiukai.. 😀 Jei nedaug laiko, tai net eko gali nematyt.. Seip ar taip reiktu dbr tik nestumo testo ir suzinotu kaip yra 😀
aha, pozymiai LABAI nestukiski 😀 tikrai, gal nestumas buvo per mazas dar.
tai galbut mazas nestumas buvo dar. Arba gal stresas koks.. jei nesenai isvaziavai dirbti 😀Tik, kad tie pozymiai labai jau i nestuma..Jei neiseina neisvaziuoji ir neimanoma gaut testo, prasyk, kad kokia drauge pastu atsiustu is lt, jei imanoma , ir kad kelius, bus paciai ramiau 😀
pas daktare buvau kaip buvau lietuvoj, ir ji pasake kad neesu, ir nieko nedariau, o db jau trecia savaite jauciuos pavargusi, pykina...
pas gydytoja buvai, bet i miesta neisvaziuoji ? 😀 stenkis greiciau NT gauti, jei plius menesiniu nera, tai kaip ir galima manyt, kad nescia esi 😀
kad as i miesta neisvaziuoju, dirbu auklyte
Sandra kas per juokas 😀
😃
manau NT yra ir norvegijoj 😀