sveikos, mamytes Gal yra mamyciu kurios savo nestuma nujaute jau bunant nesciomis kelioms dienom ar tik savaitei. kokia tai buvo nuojauta, ka jautete, gal buvo kokiu ipatingu pozymiu:)
sveikos, mamytes Gal yra mamyciu kurios savo nestuma nujaute jau bunant nesciomis kelioms dienom ar tik savaitei. kokia tai buvo nuojauta, ka jautete, gal buvo kokiu ipatingu pozymiu:)
man menesines pusei dienai buna truptuka, ir tiek. a sdb norvegijoj,
tai pasidaryk 😀 mmm veluoja?
labas, buvau pas moteriu daktare, sake kad neesu nescia, bet man rytais pykina, galva visada skauda, dideja pilvukas, taip pavargstu per dienas,ir daug valgau, ir pilvo apacia skauda, krutine irgi labai skauda, negaliu paliesti , ? ar galiu buti nescia? nedariau nestumo testo...aciu
man tai svoris nukrito, ir labai nuo saules pykint pradejo, tada kilo itarimas, o siaip tai ir kazkokia nuojauta buvo😀
sweikos, norejau pasiteiraut, minejo kad krutine maudzia kad neymanoma prisiliest? man taip yra , ir gal puse stiklainio to vadinamo rasalo isgeriau, galetu but pozymiai nestumo?nes anksciau negaledawau net pazet y ta puse .. 😕
man pirmas pozymis - nuojauta 😃 dar nestumo testas nerode, o as sakiau kad nescia esu, vyras sake lb noriu tai prisigalvojau 😀 po sav dar tik nestumo testas jau parode II ir tai antras toks neryskus buvo.
Labai to noreciau😀 dekui uz atsakyma😀
Labukas.Tiesiog palauk sanduliuk pora dieneliu ir stebek ar gausiai sergi ar ne ir kiek tavo mm truks..Labai daug pastojusiu moteru serga mmm.Jei mm bus negausios ir tik pora dienu,siulyciau nueiti pas savo gydytoja ir atlikti kraujo tyrima..Sekmes😉 tykiuosi tavo pilvelyje jau gyvena leliukas..
Sveikos merginos, gal Jus ka man paaiskinsit. Vakar vakare ir sende ryte dariausi NT abu II taciau labai neryskias, taciau sende pasirode mm. Tai negi testas galejo apgauti☹
Na, o man dar nezinant, kad nescia dingo visos jegos. Pries tai aktyviai sportavau, o po to staiga kazkas nutiko ir nebegalejau atlikti pratimu, kuriuos anksciau taip lengvai atlikdavau. Visa kalte suverciau pavasariui ir vitaminu stokai. Po to, pradejo keistai mausti krutis. Na, o dar po keliu dienu pavelavo viena diena menesines, ko pas mane gyvenime nera buve, ir jau tada nedarius testo supratau, kad nescia. Dar po keliu dienu pasidariau testa ir valio! 😀
o mane pradejo pykint nuo sviezios mesos kvapo ir juolab, kad labai intensyviai su vyru dirbom tuo klausymu net nesidarius testu lekiau pas gydytoja, kad irasytu i iskaita😃
Jokių požymių, tik kai vėlavo mėnesinės, pasidariau testą ir sužinojau, jog laukiuosi, tuo metu buvo jau beveik 5 sav.
As is pradziu nieko nejutau. Kai leliukui buvo 6-7savaites,tada pradejo pykint rytais:} tas ir sukele itarima pasitikrint:}
man labai skaudejo krutine. ir pkino labai, ir tokia nuojauta buvo kad gal but laukiuosi. ir is tikruju 😀
sveikos😀 o aš iš pradžių nei neįtariau kad esu nėščia. kažkaip silpna būdavo pirmomis dienomis, sedžiu darbe ir vos ne miegu😀 beje krūtinė labai jautri pasidarė.
O man pradejo begt kraujas is nosies, supratau kad kazkas ne to... dar vyras pajuokavo, gal nescia 😃 juokai po savaites pasitvirtino 😉
ir labai norejosi rugsteles. dar nepadariusi testo zinojau, kad laukiuosi, tiesiog nuojauta neapgavo ir sitie pozymiai.
man tai krutine pasidare jautri ir skaudejo pamaniau kad kas nutiko bet apie nestuma nepagalvojau 😃
man tai galvoje speigt pradedavo kai ilgiau pastoviniuodavau
man tai pradejo skaudeti krutine, o paskui žiaurus pykinimas, kurio iki siol nepakenciu
mane tai pykinti mazdaug jau po savaites pradejo 😀 tai tada jau kilo itarimas. Bet tiesa pasakius kazkaip sirdis nujaute nes jau ir vyrui pasakiau kad laukiuosi dar net testo nesidarius 😀
o aš keistai jokių pojučių naujų nepajutau... Būdama nėščia apie mėnesį ir to nežinodama net kraujo donare buvau 😃
deimante, man lygiai tas pats su zuvim. tik kas keisciausia, vartoju zuvies taukus be priedu ir man jie tooookieeee skanus, kad,rodos, visa buteliuka uzsivesciau 😉
ziauriai maude krutis ir buvau pikta kaip sirse ☹
sveikutes😀nas as pirma kart laukiuos ir 3men.eina,tai as jauciu nuovargi dideli,miego labai nuoriu,tiesiog miegaliuke pasidariau😀valgau dauk,ir labai pykina kartais vemiu.o agurkelius tai dievinu😃
o man drugeliai pilvuke skraide.as jtau,nes labai lauktas kudikelis.ir artimieji pamate ne testo nepasidarius.
man tai buvo ziauriai silpna
su pirmuoju, jaučiau šleikštulį, kaltę buvau suvertus česnakui, bet kai šleikštulys liko ir nevalgius česnako nusipirkau testą ir dvi juostelės, o su antruoju silpnumą jaučiau, net vitaminų nusipirkau ir maniau, kad spaudimas nukrito, nes svaigdavo galva, o nesulaukus dienų supratau, kad užkibo po metų bandymo
man tai buvo taip kad as vis svajodavau apie sokolada.. ir labai norejau raugintu agurku.. oj daug ju suvalgiau😃
o as tai su treciu silke pradejau valgyt didelem dozem😃 bet is pradziu net nepagalvojau kad tai nestumo pozymis😉