Nėštumo požymiai po pastojimo

29. Jan, 05:19

sveikos, mamytes Gal yra mamyciu kurios savo nestuma nujaute jau bunant nesciomis kelioms dienom ar tik savaitei. kokia tai buvo nuojauta, ka jautete, gal buvo kokiu ipatingu pozymiu:)

11. Mar 2012, 19:02

man menesines pusei dienai buna truptuka, ir tiek. a sdb norvegijoj,

11. Mar 2012, 17:57

tai pasidaryk 😀 mmm veluoja?

11. Mar 2012, 17:36

labas, buvau pas moteriu daktare, sake kad neesu nescia, bet man rytais pykina, galva visada skauda, dideja pilvukas, taip pavargstu per dienas,ir daug valgau, ir pilvo apacia skauda, krutine irgi labai skauda, negaliu paliesti , ? ar galiu buti nescia? nedariau nestumo testo...aciu

29. Jul 2010, 17:58

man tai svoris nukrito, ir labai nuo saules pykint pradejo, tada kilo itarimas, o siaip tai ir kazkokia nuojauta buvo😀

29. Jul 2010, 17:33

sweikos, norejau pasiteiraut, minejo kad krutine maudzia kad neymanoma prisiliest? man taip yra , ir gal puse stiklainio to vadinamo rasalo isgeriau, galetu but pozymiai nestumo?nes anksciau negaledawau net pazet y ta puse .. 😕

05. Jul 2010, 16:34

man pirmas pozymis - nuojauta 😃 dar nestumo testas nerode, o as sakiau kad nescia esu, vyras sake lb noriu tai prisigalvojau 😀 po sav dar tik nestumo testas jau parode II ir tai antras toks neryskus buvo.

05. Jul 2010, 16:30

Labai to noreciau😀 dekui uz atsakyma😀

05. Jul 2010, 16:19

Labukas.Tiesiog palauk sanduliuk pora dieneliu ir stebek ar gausiai sergi ar ne ir kiek tavo mm truks..Labai daug pastojusiu moteru serga mmm.Jei mm bus negausios ir tik pora dienu,siulyciau nueiti pas savo gydytoja ir atlikti kraujo tyrima..Sekmes😉 tykiuosi tavo pilvelyje jau gyvena leliukas..

05. Jul 2010, 16:12

Sveikos merginos, gal Jus ka man paaiskinsit. Vakar vakare ir sende ryte dariausi NT abu II taciau labai neryskias, taciau sende pasirode mm. Tai negi testas galejo apgauti☹

20. Jun 2010, 21:17

Na, o man dar nezinant, kad nescia dingo visos jegos. Pries tai aktyviai sportavau, o po to staiga kazkas nutiko ir nebegalejau atlikti pratimu, kuriuos anksciau taip lengvai atlikdavau. Visa kalte suverciau pavasariui ir vitaminu stokai. Po to, pradejo keistai mausti krutis. Na, o dar po keliu dienu pavelavo viena diena menesines, ko pas mane gyvenime nera buve, ir jau tada nedarius testo supratau, kad nescia. Dar po keliu dienu pasidariau testa ir valio! 😀

20. Jun 2010, 21:13

o mane pradejo pykint nuo sviezios mesos kvapo ir juolab, kad labai intensyviai su vyru dirbom tuo klausymu net nesidarius testu lekiau pas gydytoja, kad irasytu i iskaita😃

20. Jun 2010, 20:33

Jokių požymių, tik kai vėlavo mėnesinės, pasidariau testą ir sužinojau, jog laukiuosi, tuo metu buvo jau beveik 5 sav.

28. May 2010, 15:17

As is pradziu nieko nejutau. Kai leliukui buvo 6-7savaites,tada pradejo pykint rytais:} tas ir sukele itarima pasitikrint:}

28. May 2010, 14:25

man labai skaudejo krutine. ir pkino labai, ir tokia nuojauta buvo kad gal but laukiuosi. ir is tikruju 😀

28. May 2010, 14:04

sveikos😀 o aš iš pradžių nei neįtariau kad esu nėščia. kažkaip silpna būdavo pirmomis dienomis, sedžiu darbe ir vos ne miegu😀 beje krūtinė labai jautri pasidarė.

10. Mar 2010, 23:50

O man pradejo begt kraujas is nosies, supratau kad kazkas ne to... dar vyras pajuokavo, gal nescia 😃 juokai po savaites pasitvirtino 😉

09. Mar 2010, 17:06

ir labai norejosi rugsteles. dar nepadariusi testo zinojau, kad laukiuosi, tiesiog nuojauta neapgavo ir sitie pozymiai.

09. Mar 2010, 17:00

man tai krutine pasidare jautri ir skaudejo pamaniau kad kas nutiko bet apie nestuma nepagalvojau 😃

09. Mar 2010, 16:57

man tai galvoje speigt pradedavo kai ilgiau pastoviniuodavau

26. Feb 2010, 20:19

man tai pradejo skaudeti krutine, o paskui žiaurus pykinimas, kurio iki siol nepakenciu

24. Feb 2010, 11:45

mane tai pykinti mazdaug jau po savaites pradejo 😀 tai tada jau kilo itarimas. Bet tiesa pasakius kazkaip sirdis nujaute nes jau ir vyrui pasakiau kad laukiuosi dar net testo nesidarius 😀

22. Feb 2010, 20:38

o aš keistai jokių pojučių naujų nepajutau... Būdama nėščia apie mėnesį ir to nežinodama net kraujo donare buvau 😃

laurora laurora 22. Feb 2010, 16:37

deimante, man lygiai tas pats su zuvim. tik kas keisciausia, vartoju zuvies taukus be priedu ir man jie tooookieeee skanus, kad,rodos, visa buteliuka uzsivesciau 😉

laurora laurora 13. Feb 2010, 22:25

ziauriai maude krutis ir buvau pikta kaip sirse ☹

04. Feb 2010, 23:33

sveikutes😀nas as pirma kart laukiuos ir 3men.eina,tai as jauciu nuovargi dideli,miego labai nuoriu,tiesiog miegaliuke pasidariau😀valgau dauk,ir labai pykina kartais vemiu.o agurkelius tai dievinu😃

02. Feb 2010, 08:11

o man drugeliai pilvuke skraide.as jtau,nes labai lauktas kudikelis.ir artimieji pamate ne testo nepasidarius.

02. Feb 2010, 00:32

man tai buvo ziauriai silpna

02. Feb 2010, 00:26

su pirmuoju, jaučiau šleikštulį, kaltę buvau suvertus česnakui, bet kai šleikštulys liko ir nevalgius česnako nusipirkau testą ir dvi juostelės, o su antruoju silpnumą jaučiau, net vitaminų nusipirkau ir maniau, kad spaudimas nukrito, nes svaigdavo galva, o nesulaukus dienų supratau, kad užkibo po metų bandymo

02. Feb 2010, 00:11

man tai buvo taip kad as vis svajodavau apie sokolada.. ir labai norejau raugintu agurku.. oj daug ju suvalgiau😃

30. Jan 2010, 12:42

o as tai su treciu silke pradejau valgyt didelem dozem😃 bet is pradziu net nepagalvojau kad tai nestumo pozymis😉

1 2 3 4