sveikos, mamytes Gal yra mamyciu kurios savo nestuma nujaute jau bunant nesciomis kelioms dienom ar tik savaitei. kokia tai buvo nuojauta, ka jautete, gal buvo kokiu ipatingu pozymiu:)
sveikos, mamytes Gal yra mamyciu kurios savo nestuma nujaute jau bunant nesciomis kelioms dienom ar tik savaitei. kokia tai buvo nuojauta, ka jautete, gal buvo kokiu ipatingu pozymiu:)
Tiesiog tau belieka laukti 😀
per ovuliacija nieko man niekada nebuna. ir niekada man neskaudedavo pilvo kaip per mm visa menesi. na ziuresim gal cia siaip tik skauda... as ir dideliu vilciu neteikiu...
Na galvos skausmas gali buti del nestumo taciau kad gimda susitraukinetu nestumopradzioje tai nesamone.Dideliu vilciu nedeciau bet taip kodelgi ne gali buti visko 😀 Tik dar anksti speliot
Labai daug laiko dar iki mėnesinių, gal ovuliacijos požymiai stipresni.
JAuciu keistus pozymius kuriu niekad nebudavo. daznai skauda pilva kaip per menesines nors jos turetu buti tik po 19dienu. atsikelus ryte skauda galva.. arba po pietu pradeda skaudeti galva.. buna kartais supikina. o viena diena ne is to pradejo gimda susitraukinet... galvoju kad galiu lauktis... ar kuriai buvo tokiu simptomu?
Ačiū.
silvi sveikinu
Jautri krūtinė, nepasirodžiusios mėnesinės.
aciux
Tai sveikinu LAIMINGA, sekmes 😀
Nu ka tikiuosi nesulauksiu mmm... 😀
Justina Pociute
rtp gavau
Na nesvarbu, sakyk kaip tave surast fb? 😉
o kur?
Nusivylusi gavai mano privacia zinute?
man irgi taip buvo, galvojau kad negalesiu tureti savo kudiko
gal facebook.com turi? arba skype? pabedrautumem jei noretium
Nieko ydomaus, gailiuosi kad cia stojau 😃 blemba kad tik nepasirodytu mmm,bet nuojauta sako visai kas kita,kazkaip prarads vilti jau.... ☹
is mazeikiu, o diru norvegijoj... ka studijuoji?
Taurages 😀 bet studijuoju klaipedoje taigi daznai bunu cia 😃 is kur pati?
rty, is kur esaat?
Apie 17diena 😀 bet nesuprantu del ko tas kiausides skaudejo niekada taip nebuvo 😀
gali visko buti 😀 kada tau mmmm turi ateit?
Reali26 bet pries mm pagauseja ir isskyros tai cia irgi gali buti nestumo pozymis? 😀
man db dideja, negaliu paliesti , ir pradejo gyslos pamytis ryskiai, , o senau per mm, tiek neskaudavo , beto man viena sona visada skauda, ir apacia skauda...
rtp gali buti 😃 pozymiai ar mmm ar nestumo panasus 😀
tai va kad as dar tik busiu tikiuosi... 😀 galejo uzkibt bet kazin... o del metu tikrai nepergyvenk 😛 o tau skaudejo krutine ar nea? 😀
matai gali buti menesines per nestuma, nes man yra pusei dienos
aciu labai, tave irgi sveikinu kad busi nescia...mes net nezinojau pradzioj kad galejau pastoti, o db parode kad esu, tai senai as apie toki dalyka svajojau tureti savo..