Naujagimio valgymas

26. Mar, 07:09

Sweikutes,noreciau pasiklausti kas maitinat savuosius maziukus buteliuku,kiek jis turetu mazdaug suvalgyti ml kad butu sotus???As nezinau ar jis neperdaug valgo ar permazai:)Kartais per karteli iki 170ml pienuko isgeria3sav kudykis:)

09. May 2011, 02:39

na zinai istikro sawe kankinau,valgiau jau minimuma ir nei darzoviu nei keptu gaminiu...buvo virta vistiena mano meniu 😀))bet lb lb jautrus skrandukas manojo,gal todel ☹o va jau kai bandziau po 2saw krutine duoti,tai nebeeme ☹

08. May 2011, 19:02

tai gal suvalgydavai kazko ko negalima

08. May 2011, 18:56

na as maitinau savo leliu iki menesio laiko,ir nutraukiau tik del to kad buvo jau isteriski rekimai del pilviuko skausmo,ir nusprendziau nutraukti,nes maniskis pienas leliuka tik verte skausmelius kenteti...Taip kad kartais i nauda nustoti.

08. May 2011, 18:18

jei turi pieno pati tai ir maitink vaikas perdaug nesuvalgys jiem kai perdaug jie ispila,betkada spesi misini duot,o va sveikiausia tai mamos pienas.sekmes

01. May 2011, 13:00

pabandykit cow&gate 😀mum tai tinka lb 😀

29. Apr 2011, 15:47

mes bandem gerti NAN HA tai mano maziukui viduriukai kietejo... bandem aptamil tai man rodos kad beria... paskui bandem bebe ir netiko baisiausei isbere, pati nebezinau koky misinuka duoti 😀 ir seip mano maziukas tiutes nepripazysta tai sunku misinuka ysiulyti labai..

23. Apr 2011, 10:16

mamytes patarkit koks geriausias misinukas pati jau nemaitinu,meginom aptamil 1 nevalgo tik po40 50 gramu viduriuoja,nupirkom esamei daro zaliai labai verke nuo sito,esam be 5 dienukiu busim triju menesuku,patarkit brangiosios mamytes
net iki parduotuves nuvaziuot negalim labai rekt pradeda,gal vaistinej kokio paprasyt.

18. Apr 2011, 09:05

Sveikutes, gal kuri geriat NAN HA 1?

30. Mar 2011, 22:47

na kaip5men mazokai sakyciau 😀na mes vel po110ml valgom susitvarke jam viskas 😀

30. Mar 2011, 11:54

mano sunus nuo gimimo suvalgydavo 100ml ir iki siol valgo tiek pat mum 5men.

30. Mar 2011, 11:47

Ai tai jau daug, musu maziukai dar😀todel apie pienuka ir diskutuojam😀

29. Mar 2011, 16:47

Virginija, o kiek tavo vaikui laiko, kad jau koses valgo?puse metuku?

29. Mar 2011, 02:26

baltas baltas pienukas,bet jis db suvalgo vel apie120ml manau susireguliavo 😀o kas tada ten buvo uzplauke nzn tiek suvalgyti😀))))

28. Mar 2011, 12:42

AAAA, nesupratau as😀gali buti del to, kad tavo pienukas labai vandeningas ir mazai kaloriju turi, o kodel neduodi is krutines?tada maziukas istrauktu ir to riebesnio pienelio daugiau ir butu sotesnis😀padaryk taip:nusitrauk kazkiek pienuko, pastatyk ji ir po pusvalandzio ar anksciau paziurek kaokia jo spalva😀jei jis neriebus, tai riebesnis pienukas nusistoves virsuje,o liesas bus apacioje, toks sluoksnis susidarys ir zinosi tada kokio pienelio daugiau turi😀jei bus baltas tai reiskias riebus😀jei ne, tada valgyk daugiau maistingesniu produktu😀

28. Mar 2011, 01:03

kamiliukas,as ji maitinu savo pienuku,tik kad traukiu ji su pompa o ne tiiiesiogiai is krutines...misinukams dar ankstoka,turim nemazai pienuko 😀 O sprendziu kad alkanas,nes rekia baisiausiai ir kai ikisu pirsta i burnyte ciulpia lb stipriai,,tai daktare liepe duoti kol alkanas...Na net nezinau ,reikia mazinti normas tada 😀

27. Mar 2011, 22:11

Sveika😀yra misinuku skirtu vaikam, kurie nepavalgo nuo padaryto kiekio kuris jiems priklauso pagal ju amziu😀as nezinau kur tu gyveni, bet yra aptamil firmos, cow and gate misinukai, kurie yra sotesni, ir turetu privalgyti nuo normos😀beje is ko tu sprendi kad maziukas vis dar alkanas?gali buti kiek duodi tiek valgo, ir dabar skrandukas issitampe...as patariu nepermaitinti, virsis normas svorio, paskui sunku bus jam sedeti, laikyti galvyte, nes bus stambesnis, nutuks, kaip bebutu keista mazi lialiai ir gi nutunka☹tai va paieskok tokiu misinuku😀

26. Mar 2011, 23:35

tai as jam duodavau po90ml,bet jis visdar alkanas budabo,tai savaites prazioje jau 120ml valgem,o dabar kerta kaip reikalas,bet tai kaip neduoti kai jis nori,ka tada daryti?☹

26. Mar 2011, 20:30

Sveikos😀mano mergytei 2,5men ir ji valgo 180ml, kartais po kiemuko suvalgo 210ml kai alkana buna, bet triju savaiciu kudikiui tikrai per daug, istampysi skranduka maziukui☹

26. Mar 2011, 20:11

Gerdusiux.as is buteliuko nuo 3sav.daviau suwalgydawo 120ml.juk vistiek walgo kiek jam reik tuo kartu.

26. Mar 2011, 20:00

Sveika na tikrai 170 ml tokiam kūdikiui daugoka aš savo pradėjau maitint nuo 60 ml po to didėjo iki 80 , 100 ir tt aišku gali būti kažkokia paklaida juk kiekvienas vaikutis skirtingas, bet čia labai daug jūsų atveju 😉

26. Mar 2011, 19:09

Sweikutes,noreciau pasiklausti kas maitinat savuosius maziukus buteliuku,kiek jis turetu mazdaug suvalgyti ml kad butu sotus???As nezinau ar jis neperdaug valgo ar permazai😀Kartais per karteli iki 170ml pienuko isgeria3sav kudykis😀

1 2 3 4 →