Sweikutes,noreciau pasiklausti kas maitinat savuosius maziukus buteliuku,kiek jis turetu mazdaug suvalgyti ml kad butu sotus???As nezinau ar jis neperdaug valgo ar permazai:)Kartais per karteli iki 170ml pienuko isgeria3sav kudykis:)
Sweikutes,noreciau pasiklausti kas maitinat savuosius maziukus buteliuku,kiek jis turetu mazdaug suvalgyti ml kad butu sotus???As nezinau ar jis neperdaug valgo ar permazai:)Kartais per karteli iki 170ml pienuko isgeria3sav kudykis:)
sveikos mergiukes, skaitineju, kad kas maitina misinukais galiu duot patarima kuri pati gavau is vaiku gydytojos
ir pasiziurekit linka kuri idejau apie PANKOLIO arbata, as tai nusipirkau seklu, nes neradau pakeliuos, pankolio arbata, nuostabiai gaivina, kvapas malonus kaip anyziniu saldainiu, yra pirkt ir HIPP pankolio arbatos,
gydytoja sake pasidaryt 50 ml arbatos ir duot kudikiui atsigert tarp maitinimu 10 ml, nakti galima duot isgert ir daugiau, mazina viduriuku putima ir raizyma, mano mazoji nesiskundzia pilvelio skausmais, duodu tik misinuka ir tarp maitinimu kai mazoji atrodo pavalge ir vel po kiek laiko nori tada as duodu tos arbateles.
Cukraus maziukui negalima, seniau duodavo skiesta gliukoze su vandeniu, mano mamos laikais.
bet jei tikrai norit kad mazylis ir atsigaivintu ir neturetu problemu su putimu, pabandykit pankolio arbatos. intenete galit rasti daugiau informacijos apie tai.
na taip 😀 bet tas laikas praskris pamatysi 😀
na taip 😀 bet tas laikas praskris pamatysi 😀
smagu manajai dar tik 2menir 2sav tai mums dar toli iki papildomo maistelio😀
mums jau beveik 5,5men 😀 tai po sauskteli jau pradesim 😀
ginte9 o kiek jums laiko?😀
sveikos mamytes 😀 na as ir dukryte mano irgi jungiames cai su jumis pakalbeti 😀 mes tai siom dienom pradesim kazka jau ragauti 😀 na bulvyte moliuga 😀 kol kas tik pieneli zinojo 😀
manau su sesute reikia konsultuotis tokiu atveju
o tai labai maza ir daug suvalgo...
vasario14d bus menuo
tai cia normalu😀 o kiek jums laiko?juk visi skirtingi vieni kas 2val valgo kiti kas 3,5😀
dar nebuvom,ji suvalgo 120mil.ir po dvieju valandu vel cepsi.
daivute gal ji ir pavalgo bet pilvuka kai skauda tai ji apsiraminimui nori zysti o kaip svoris normaliai priaugo ar dar nebuvot pas daktarus?
labas mamytės.vis dar mano dukra nesoti nuo tu mišinuku,labai pikta,neramiai miega,nebezynau ka daryti.
Na reikes bandyti siandiena ramuneliu kompresus padeti, gal nieko neatsitiks, daugiau neprades traiskanoti 😀
sweikutes,visoms problemeles su akytemis.Geriauiai yra vesti maziukus pas daktare iskarto,nes mum buvo 6men uzejes lb didelis ir stiprus traiskanavimas,tai gerai kad buvome lietuvoje tada,daktare israse antibijotiku,nes buvo jau pradeje puliuoti.Reikia labai atsargiai ☹ Nevisada gali buti tik paprastas traiskanojimas,netgi jei taip atrodo.Sekmes visoms 😀
Nu mums tai padeda ramuneles
labukas mamytes, mums akyte traiskanoja, gal galit kas nors patarti kokius kompresiukus dedavote, sako ramuneles dar labiau suaktyvina ta traiskanojima ir puliavima, tai nezinau kuo cia beplauti, nenoriu naudoti tu akiu lasiuku, nes kiek pirkau tai mums nepadeda praeina ir vel pradda traiskanoti.
O kaip agnyte anksciau viskas buvo galima ir tie vaikiukai uzaugo,o dabar jau niekas negalima pagalvojus net keista darosi...mhm..........bet kaip sakoma juk zengiame i prieki,o ne atgal...
As kiek zinau leliui mazam isvis negalima cukraus. O del akyciu traiskanojanciu tai valyti ramunelem,o jei nepadeda eiti pas gydytoja,nes gali but rimtu problemu(is patirties zinau).
na mes tai kaip darydavo pripildavom virinto vandenuko ir tada pagal vandens kiek ziuredavom cukru,reikia lb nedaug jo 😀
gal galit parasyti kokiu santikiu duoti vandenuka su cukrum???
cia geriausias variantas.mano mazyliui irgi traiskanojo iki 3men 😉ramueles lb padejo mum
na reikės pamėginti,dar mano dukrytei akytės traiškanoja,ka galit pasiulyti,valau su ramunėliu arbata.
O pasaldinta vandeniuka duoti reikia kad aprimtu lelius😀
sakei tavo dukrytei vos2sav,tai arbateliu nelb siulyciau as 😉vandenuko gali 😉
matot visi geria ta aptamili,tai ir nusipirkau pabandyti.o kai praalksta gal bandyti duoti arbatos ar vandens pasaldinto.
o daivute nebandet NAN-1????
bebi pigus ir geras😀
nusipirkau dabar aptamili,ziuresim kaip bus.