Naujagimio valgymas

26. Mar, 07:09

Sweikutes,noreciau pasiklausti kas maitinat savuosius maziukus buteliuku,kiek jis turetu mazdaug suvalgyti ml kad butu sotus???As nezinau ar jis neperdaug valgo ar permazai:)Kartais per karteli iki 170ml pienuko isgeria3sav kudykis:)

26. Jan 2012, 17:40

labukas,as ir manau,kad Jums reikia keisti misinuka,o as savo leliuka maitinu pati😀

26. Jan 2012, 17:34

sweika,jeigu pati jauti kad mazyle nepawalgo pakankamai,tada keist misinuka.As savajam duodavau isalkusiems vaikuciams 😃😃

26. Jan 2012, 15:59

sveikutes. Gal galit padėti,mano dukrai jau dvi savaitės,duodu mišinukus Tutteli,suvalgo 110mil,bet po valandos ar dvieju ji vel nori valgyt.gal tas mišinukas yra nesotus.

20. Dec 2011, 13:09

sweikutes,kaip saunu matyti tiek mamyciu diskutuojant 😉Senokai besilankiau jau cia 😀Gelytee12, as taip pat nusitraukinejau pienuka,kai mano mazyliui 2men buvo,tai suvalgydavo 90 ml o kartais ir daugiau.Duok mazyliui tiek kiek jis pats nori valgyti,o ne tiek kiek reiktu pagal tas taisykles ar daktaru paskaiciavimus.Kiekvienas lelius gali noreti skirtingai.😀sekmes auginant mazylius 😉

29. Nov 2011, 20:38

kiek nori-tiek ir duok, vaikas neperivalgys, kas netilps, ta atpils arba nebeims papuko. mano sunelis valgo misinukus, tai kas 2,5-3val suvalgo daugiausia 90gr, kartais 60

28. Nov 2011, 00:12

labuka,mano dukrytei 2 menesiai.as nusitraukineju piena ir noreciau suzinoti kiek ml turetu suvalgyti mano pieno.

21. Nov 2011, 14:56

mum nuo babyfen labai pilvuka pute, nepadejo☹

21. Nov 2011, 12:14

labas na as baby fenlasiukus duodu bet juos reikia duot tris kart i diena gal tada poveikis bus nes jie kaip ir profilaktiskai veikiai😃

14. Nov 2011, 12:57

1,5men. Isvaziavau siandien i vaistine , bet musu visam rajone buvo dingus elektra, tai niekas nedirbo, dabar reiks dar kart vaziuot tu colinox lasiuku. o gal kas bandet babyfen lasiukus?

14. Nov 2011, 12:32

yra tokie lasiukai Colinox,mums buvo labai veiksmingi,jokie daugiau nepadejo.mes vargom iki 6men su pilvu

13. Nov 2011, 22:14

egloozia o kiek tavo maziukui laiko?

13. Nov 2011, 22:05

nu as kartais duodu pora gurksniuku vandens, tai garsai tokie lug i kanalizacijos vamzdi subegtu, o po to jam geriau pasidaro. jau viskas buvo lyg ir susitvarke, o dabar vel kazkas uzejo

13. Nov 2011, 21:02

egloozia tai pries valgyma diek ant pilvuko,ir kai pucia pilvuka,gali pamasaziot pilvuka.tai nieks nesako duot 100ml vandenuko,tai duok sauskteliu pora tik 😀nesuprantu,mums sake kai buvom maziukai,pakeist misinuka,pakeitiem trys 😀 tiko bebi,vandenuka sake duot ir arbatele ( krapu,tminu,arba ta Hipp) pora sauksteliu 😀 ir kazkaip praejo mums problemos po 3 menesiuku 😀 dabar jau valgom aciu dievui viska 😃

13. Nov 2011, 20:45

davem aptamil, bet nepadejo. apsistojom ties bebi premium, arbatytes jis negeria, o kai buvom atsidure ligoninej,tai gavom velniu kad keiciam misinukus, o arbatu ar vandens sake neduot, nes tada nevalgys misinuko ir nepriaugs svorio. kai nekeiciam misinuko, viskas lyg ir apsitvarke, tik dabar jau pora vakaru vel baisiai pucia pilva, raitosi ir verkia. kartais graziai pakakoja, o kartais kai padedu su muiliuku, tai net mane apsaudo

13. Nov 2011, 19:14

ir mums dabar metukai,tai mes geriam milupa bananu skonio misinuka,frico vanilini ir nestle medaus skonio,ir viskas tvarkoje.nes vaikas kiekviena diena pieno ar paprasto misinuko gert nebenori ☹

13. Nov 2011, 19:12

as nesuprantu kodel negalima kaitaliot,jei vaikui netinka?o del atsigerimo,ne tik vanduo(aiskui jei nepadieda vandenukas),yra Hipp arbateles nuo 1 sav ir nuo 1 men. specialiai pagerinti zarnyno darba 😀o del problemu su pilvukais tai pirmus 3 menesius daugumai vaikeliu buna problemu,kurie yra primaitynami ar maitinami misinukais ☹

13. Nov 2011, 18:21

taip daug misinuku negalima kaitalioti.reikia tarp maitinimu duoti vandenuko atsigerti.truputi viduriukams bus lengviau.mums tokia situacija buvo

13. Nov 2011, 18:04

egloozia tai pabandyk kita misinuka,yra ju gausybe,aptamil zinau geras 😀

13. Nov 2011, 16:35

ir dar vikce1991, kuo dazniau duosi kruti kudikui zisti dauges pienuko.reikia laiko noro maitinti savo mazyli ir kantrybes. To ir linkiuuuu 😀

13. Nov 2011, 16:30

vikce1991 jai nori kad pagausetu pienuko gerk daug skysciu per diena turi isgerti maziausiai 2,5l skysciu,tinka kisielius ( geriau paciai pasidaryti), kmynu, pankoliu arbatos,pienas ( jai vaikucio neelergizuoja)

25. Oct 2011, 23:25

musu mazyliui atrodo kad nuo visko kieteja viduriukai, jau juokaujam,kad vietoj misinuko pradesim vien espumisana duot😀mum nuo nan ligoninej istisai skystejo viduriukai, kai gryzom namo nuo to paties nan sukietejo, paskui davem tutteli, iskart pradejo kakot, paskui vel sukietejo, dabar duodam bebi,bet irgi nieko gero. be klizmutes neapsieinam, nes pats pakakoja tik pora kartu per diena ir tai labai mazai☹

25. Oct 2011, 21:12

egloozia mums nuo NAN buvo uzkieteja viduriukai,tai mes pakeitiem ji Bebi,mums tiko.bet siaip mano drauge duoda Aptamil 😀

25. Oct 2011, 15:22

kai maitini, ligoninejpasako ka gali valgyt, o ko ne. negalima citrusiniu vaisiu, sulciu, pupu, zirniu, kopustu. zodziu, reik valgyt viska virta, troskinta, be padazu, kad vaikeliui pilvuko neskaudetu, is vaisiu galima obuoli arba banana suvalgyt

24. Oct 2011, 22:08

ar yra kazkoks maitinimosi budas,isskirtinis maistas,kad po gimdymo galeciau savo mazyli maitint savo pienu?

10. Oct 2011, 19:04

Nezinau tokio NAN GENTLE START

10. Oct 2011, 14:43

kuo skiriasi NAN PRO 1 ir NAN GENTLE START?

10. Oct 2011, 14:35

erixe mes valgom NAN PRO 1,labai skanu jam.

10. Oct 2011, 14:29

sveikos mamytes, turiu 9dienu naujagimi. Kyla siek tiek problemu su maitinimu, savo pienuko turiu labai mazai, tenka maitint misinukais. Mazius kas 3 val suvalgo po 80gr misinuko. Cia jam nera per daug? Kaip Jusu leliukai valgo ar valgydavo tokio amziaus?

24. Sep 2011, 17:29

sveikos mamytes norejau paklausti kaip reike 4 menesiu vaikuti pratinti prie kosyciu?

11. May 2011, 14:13

as jau du menesius maitinu savo mazaja, buvo pradzioj visko ir nemigu ir pilvo putimu,ir valgiau tik kruopas ir virta mesa be jokiu prieskoniu ar dar kazko, nes labai norejau maitinti pati , db viskas susitvarke valgau galima sakyt viska 😀 tik va isiaiskinau kad pienisko nieko negaliu ir obuoliu jokiu net sulciu 😀 o jei sustreikuoja kas nos tai lasiuku isgeriam ir vel laimingos ... maitinu ir tuo esu labai patenkinta man maitinimas didziulis malonumas, taip suarteju su savo stebuklu ir dar labiau galiu dziaugtis ja ....
seip pirma kart girdziu kad mamos pienukas suteikia skausma .....

1 2 3 4