Sweikutes,noreciau pasiklausti kas maitinat savuosius maziukus buteliuku,kiek jis turetu mazdaug suvalgyti ml kad butu sotus???As nezinau ar jis neperdaug valgo ar permazai:)Kartais per karteli iki 170ml pienuko isgeria3sav kudykis:)
Sweikutes,noreciau pasiklausti kas maitinat savuosius maziukus buteliuku,kiek jis turetu mazdaug suvalgyti ml kad butu sotus???As nezinau ar jis neperdaug valgo ar permazai:)Kartais per karteli iki 170ml pienuko isgeria3sav kudykis:)
nesakysiu😃😃
kodel atidavet?☹ bet koks grazutis 😀
jau mes jo neturim,atidavem😀dabar Gabijuke pamate foto sako kaip gaila Pukio,noreciau vel jy turet😃
Cia jusu triusiukas?😀 as ir noriu tokioooo! 😀 🌷
As irgi duodu Hipp 😀
O kokį mišinėlį duodi? Aš duodu Hipp 😀
Ne jau savo pienuko nebeturiu. Misinuka duodu. Na aciu uz patarimus tada bandysiu po biski duoti 😀 gal pades.
aš maitinu pati tai stengiuos neužvalgyt nieko tokio kas pustu vidurius😀 o šiaip kai viduriukus papučia espumisano suduodu ir viskas tada gerai,as bandžiau duot HIP HOP arbatike tai maniškis atpyle ,nes gime per karščius tai dab nieko neduodu jam 😀privalgo iš mano pieno ir auga svoris kaip ant mieliu
Ramintaz, as pasitarus su daktare dukrytei pankoliu arbatytes daviau nuo 2.5sav.. Tos kur Hipp 😀 leido apie 50-60ml per diena, bet nedaugiau kaip 30ml po maitinimo.. Sake geriausiai praejus valandelei po pienuko.
Aš pati geriu pankolių arbatos, nes maitinu,o tokiems mažiukams, kiek domėjausi, dar per anksti tokios arbatėlės. ramintaz, o tu pati maitini? Aš ir pati maitinu, ir mišinėliu primaitinu, su viduriukais mums viskas tvarkoj.
Mano mazytei jau 3 savaites ir 3 dienos, kartais irgi turim problemu su pilvuku, verkia rieciasi, ar tokiai mazai yra pankoliu arbatytes, ar jau galima dyoti? Ji viena diena gerai tustinasi, po kiekvieno valgio, bet neperdaugiausiai ir kietai, o kita diena buna isvis nepasitustina ar cia normalu?
gintar, mano mažiukei labai panaši situacija, jei pati maitini, tai gal kažką ne to suvalgai, nes man lygiai tas pats buvo. Mums dar tik 6 paros. Aš daviau espumisan lašiukų, juos tikrai daug kas pataria ir tikrai nekenkia, o mums padėjo net ir mažos doziukės - apie 5 lašai, kai reikia girdyti 25 lašus.
vakar daviau sende ir galiu duoti nieko blogo nebus 😀
as duodavau 2 ar 3 kartus i diena
kazin ar pades jin kiek kartu jam duoti ?
nuo pilvuko putimo
nu va sudawiau jam tos arbatos ziuresim kaip cia bus nuo ko jin yra
na nesu macius kad atpila arbatyte
tau gal ir jum taip buvo 😀 sakai vaikui patiks netpils jos .
sveika pankoliu arbatos galima duoti jau manau gal jam pilvuka labai raizo musu pilvukas susitvarke kai pradejau duot pankoliu arbatele
sweikos mamytes as irgi prisijungsiu prie jusu. turiu berniuka jau mum 3 sawaites .valgom mana piena ir lbj dziaugiuos kad turiu sawo pieniuka. sakyciau valgom lbj daug prisigaun ora man kaskart kaip valgo pavalgo zinokit uz valandos ar pusantros vel nori ir lbj verkia nezinau kas jam yra kaskoks nervingas pasidare nebuvo toks man nezinau gal tas pilviukas jam taip daro ner nei dienos kad butu ramus lbj verkia...nuo keliu men ar dienu galima dupti pankolio arbatas turiu ja nezinau nuo ko ji ?
sweikos mamytes as irgi prisijungsiu prie jusu. turiu berniuka jau mum 3 sawaites .valgom mana piena ir lbj dziaugiuos kad turiu sawo pieniuka. sakyciau valgom lbj daug prisigaun ora man kaskart kaip valgo pavalgo zinokit uz valandos ar pusantros vel nori ir lbj verkia nezinau kas jam yra kaskoks nervingas pasidare nebuvo toks man nezinau gal tas pilviukas jam taip daro ner nei dienos kad butu ramus lbj verkia...nuo keliu men ar dienu galima dupti pankolio arbatas turiu ja nezinau nuo ko ji ?
NZNNK naujagimiams taip buna jeigu tokios spalvos ismatos vadinasi kudikeliui dar valosi gelta ir labai gerai 😀 maniskei visa savaite taip buvo 😀 visdelto visa viduriavima lemia ir karstis 😀 o jei nepasitiki misinelio kokybe pakeisk i kita 😀 nuo misinelio turi kieteti viduriukai, asmeniskai as maitinu su HIPP PRO misineliu ir papildomai lasinu vaistuku nuo pilvo putimo 😀
dvi dienas duodu vaikui misinuka ir labai keiciasi vaiko tustinimasis viduriuoja ir spalva paliko kaskokia tamsei gelsva ar gali buti kad netinka misinukas?
aciu
sveika nusipirk daktarino gelio jis jums pades
sveikos mamytes. gal galite patarti ka daryti, mano mazajei 4 dienos, liezuvelis dengesi balta varskyte. laukiu jusu patarimu aciu
sveikos as hipp neradau pankoliu tik buvau radus zindyvem ten ir dilgeliu ir pankoliu ir t,.t. man "mazas" padeda pankolio ir tik 10lt😀 ten nuo 1 men kudykiams bet kadangi maitinu pati tai ir geriu pati mums labai padeda😀
man tai gydtoja patare irgi apie pankuolio arbata 😀 bet as pati maitinu MP😀 tai patare paciaiatsigerti jos tada ir mazyte gaus 😀 o as vaistinej radau pakeliais 😀 20 pakleiu 7lt 😀 zymiai pigiau nei hipp😀
http://www.assorti.lt/alete-bio-pankoliu-arbata-kudikiams-nuo-1sav-20pak
cia linkas kuri pamirsau idet :-)