Mielos mamytes,kokia jusu mazuju mityba?kiek kartu per diena valgote gera maista,koks jis?verdate,kepate ar troskinate?ka jusu mazieji mielai valgo,ko atsisako.padiskutuokime.
Mielos mamytes,kokia jusu mazuju mityba?kiek kartu per diena valgote gera maista,koks jis?verdate,kepate ar troskinate?ka jusu mazieji mielai valgo,ko atsisako.padiskutuokime.
o gal dar kalba valgydama, juk tokie mazi greitai oro i skranduka prigaudo
na, kai juokiasi tai jau pripratom prie zagsulio, bet kad suvalgo pora saukstu ir prasideda zagsejimas. na reikes pastebeti ja, gal tikrai per greitai valgo 😀
mamukai, gal greitai valgo mazoji, ir su maistu oro pritraukia, todel ir zagsi? mano zagsi, kai labai juokiasi😀
maniske saltibarscius ir megsta, mums 1m.2men. ir kefyriuka megsta 👍 nu bet newalgo ji man nors jus ka.... kelis kasnius ir vsio... o va batona, bandeles, arbuza ir lasinius galetu valgyt tiek kiek duosi, kaip suprasti? gal maniske is tu, kur mesos nemegsta?
Mano nezagsi po valgio, bet pradeda zagset kaip daug juokiasi 😀
reikes pabandyti ir mums...aciu uz info. norejau paklausti, ar jusu mazyliai nezagsi po valgio? musu mazoji kai pavalgo, tai po kokiu 10 min. pradeda zagseti. gal nevirskina duodamo maisto?
maniskis 1 metu ir saltibarscius kirto, aisku nelabai daug, bet patiko 😀 ir viskas gerai buvo 😀
mano dukrytei 1.9m o tik neseniai saltibarscius valgyt pradejo.pilveliui tai tikrai nieko.juk ten darzoves.aisku viska sviezu reikia deti.manau galit megint.
na tai jau tikrai, kad karsciai itakoja mityba. gal ir maziukams bandyti lengus saltibarscius daryti? kefyras juk gerai organizmui, tik va neaisku kaip pilvukai maziukams reaguos.
maniskis 80 % auga su pirktinemis kosemis, su namine retai kada pavyksta apgauti 😃 pas mus ir apetitas siek tiek apmazejo, bet skysciu vartojimas beveik dvigubas, tai tikriausia tie karciai daro savo, bent man ir valgyt nesinori, nebent saltibarsciu 😃
sveikos mamytes. pirktine koses pas mus gerai eina, kai esam kelioneje ar sveciuose, o namie stengiames valgyti namines koses maloses 😀 tik mazoji nelabai i jas nori paziureti db. gal del karscio?
mano pirktiniu ne pro kur neisiulysi :d na matai, kiekvienas vaikas individualiai 😉
na maniskis ir nelabai valgo mano gamintu makalosiu 😀)) o pirktines valgo, aisku nevisada bet dazniausia 😀) as sakau kad neskanu, isrankus tie musu vaikai 😃
tovera, o tex patiketi, kad buna ir nevalgiu vaiku 😃 mano tai valgo, tai nevalgo, ir pietus jai darau is 2 patiekalu, jei nenoretu to, pasiulau kita, kartais atsirenka, kartais ne maisto pusen nenori ziureti 😃
Mano berniukas metu ir 2 sav, misinuko nevalgom jau nuo kokiu 8 men, rytines ir vakarines koses atsisake pries men, reik rimtesnio maistelio 😉 ryte valgom omleta, arba kiausinio trynius su bulka ir sviestu, kartais koki jogurta, blyna ar dar ka sugalvoju, pietum visada valgom mesine kose, kartais zuviene, tarpuose grauzia sausainius, bananus, persikus, obuolio gabaliuka, geria daug sulciu, visko ir nesurasysi, ka turi ta pasiulai, jei netinka tai ieskai kokio kito maisto kas vaikui skanu 😀 ir tikrai netikiu kaip raso kad vaikas nevalgo, jam tik neskanu ka duoda, nes mum ir buna kad is kokio 4 kart pataikai kad valgytu 😉 O nakti kelias kokius 3 kartus gerti, buna ir dazniau arba reciau, nezinau nuo ko cia priklauso, gal kokie diegliukai ar siaip ipratimas 😀
nu va pabandziau duoti sotesne vakariene mazylei, tai pavalgius apie 11 kelesi tik puse 4 cia mums didelis pasiekimas. gal dar ka galite pasiulyti, kad ir puse 4 nesikeltu?
aciu laurike uz patarima, pabandysim duoti stipresne ir sotesne vakariene 😀
mamukas83,mes nebevalgom naktimis nuo 4m.bet vakare apie 10 val,jau kai valge viska.apie 9-10men duodavau stipriai valgyt kotleta su bulviu kose.privalgydavo ir uztekdavo visai nakciai.
nu negi cia tik mano mazyle tokia valgiukas nakti?nebeismanau kaip atpratinti, atrodo valgo 5 kartus per diena ir neblogai, nu bet nakti reikia misinuko nors pasiusk ☹ nei arbatu nei vandens neima, gal kas zinot koki buda, kaip man pagaliau ramiai ismegoti? 😀
nakty mes jau nuo 4 menesiu nebesikeliam 😉
mamukas83, mano mergytei 1m.2men. valgom, pusrycius, pietus, ir vakariene, o priespieciams, pavakariams siaip uzkandeles, vos pries pora dieneliu atsisake misinuko, visai jo nebenori, tai bandom keisti arbata 😉bet kaip jau zemiau rasiau, manoji siuo metu, wisai newalgi
sveikos mamytes. mes 1 metuku esam ir sveriam tik 9700gr. kadangi gimem tik 3000gr gydytoja sake, kad normalu. Kadangi lauke taip karsta, tai panele nelabai noriai valgo kosytes, sriubytes, bet va jogurtai ir vaskes desertai tikrai noriai valgomi. Mane domina klausimas kiek kartu per diena jusu vaikuciai valgo ir ar keliasi nakti?
aistute,mes db 1.9m sveriam gal 13kg.lb tikiuosi.jai geriau agurka duok,kopusta,morka,burokeli,obuoli.tik ne kotleta.o sumustiniu ir neduodu.valgo pati,kiek pavalgo tiek.per prievarta nevalgydinu.
Mano mazyle isvis labai mazai valgo ir svoris neauga mum visai... esam 1.2m o sveriam tik 9.100kg. Jei per diena suvalgo viena porcija kokios koses tai svente tada pas mus namie😀 arbatos daug isgeria bet jau maisto tai nelabai arba vyras turi apsimesti klounu tada ikisu keleta sauksteliu😀
taip taip, mums patiems reiktu mokytis is savo
atzaleliu 😀
del vitaminu tai kuo maziau tos cjemijos,zuvies tauku pilnai pakanka
ypatingai kai silta nesinori valgyt vaikam...duokit tik daug gert
jei nevalgo vaikas niekad neverciu,vaikai beje maitinasi tasiklingiausiai nes jei dar neusgadinti,o paskui jau tevai padarop savo..va pvz.duona su desra gi netinka,o ir vaikai daznaiusia pirmiau suvalgo desra ar ne taip..
butent redvelvet,jei vaikiukas guvus,judrus,begioja,ciauska,domisi nereikia pergyventi.mes mamos,pacios perdaug supanikuojam.pagerkit zuvu tauku.musu kineziterapiaute rekomenduoja gerti iki 1klases,be pertrauku.
natiuska, tikrai nepergyvenk labai. Maniske tai pak kartais paskelbia "nevalgymo dienas" 😀 tik kefyro isiulau 😀 bet jei vaikas neapsnudes,zvalus, neisblyskes tai manau jog viskas gerai