Mielos mamytes,kokia jusu mazuju mityba?kiek kartu per diena valgote gera maista,koks jis?verdate,kepate ar troskinate?ka jusu mazieji mielai valgo,ko atsisako.padiskutuokime.
Mielos mamytes,kokia jusu mazuju mityba?kiek kartu per diena valgote gera maista,koks jis?verdate,kepate ar troskinate?ka jusu mazieji mielai valgo,ko atsisako.padiskutuokime.
jei jis nori, tai ir suvalgo pietus vakarienei. bet jei ne, tai tetis viska suvalgyti turi😀 nes daznai buna, kad pietu valgyti atsisako, o vakarienei mielai valgo, ir pabandyk neduoti, jei mato, tai saukia, kol gauna
atsiprasau , jei izeidziau, tiesiog taip automatiskai gavosi 😀 mamytes norejau dar jusu paklausti, ar duodate vaikui antra karta ta pati maista?na pvz pietums nesuvalge kotleto, tai vakare ji pateikiat.
mamukas 83 tik nesikreipk i mane jus.esam visos mazdaug vienmetes.suprantu,kad tai pagarba 😀 bet dar nesu sena.aciu,tikrai reiks pameginti.
labai per dagvisko viename,mes kiausinaii kepta,geriau tada vien makaronus su kiausiniu..
o ,kad geria tai labai gerai,tik reikia nesaldzius gerimus duot
sveikos mamytes. laurike, gal pabandykite makaronus su mesyte pakepti ant keptuves ir kiausini imusti. mes padarem toki eksperimenta ir mazoji visa lekste isvalge. o pries tai diena net ziureti i makaronus su mesa nenorejo. musu panele irgi daug geria. ledu daug neduodam, geriau kokia saldzia sriubyte baba isverda arba kefyro, ar jogyrta. geriausiai tinka tai saldytuve atvesintas bananas. 😀
tai ir suauges, viena diena nori daugiau, kita diena maziau, karsta tai wisai nesinori...
oje, mano ir geria labai daug, turbut virs litro isgeria per diena, jei paskaiciuociau 😀 ledus ir megsta, tik nelabai jam kas ju daug duoda, buvo mazesnis, nusipirkom ledu tai iskart pamate, popke tik pfiu, jau jis valgys 😃 su tais valgymais tai sunku, tai valgo tai nevalgo suprasi tuos vaikus 😀 man atrodo, kad karsta uztai maziau valgo 😀
mani ir ledus valgo,ir geria daug 👍
va syryt pati kaip skaniai pusrytely walge, omletuka 😀 dar nelabai sekasi, bet jau bandom 😀
yra karsta, vaikai nenori valgyti. dziaugiuosi, kad ledus valgo
oj mano gabija veda is kantrybes,vakar makaronu su mesyte viriau,ne kasnio!syrim pasildziau,sakau gal valgys.paziurejo i lekste ir atstume ranka,blynai uzvakar buvo suvalge net VIENA blyna.kosiu ne i burna.dar sriubas.zodziu katastrofa nervatriopke ☹ o valgyt nori,vis praso..
turbut, kai visko gauna, nebezino, ko noreti😀 mus gelbeja sriubos, o siaip daug kas jam nusibodo, stengiuosi, kad kazko ilgesni laika negautu, paskui vel pradeda valgyti.
labas rytas, jei duodu blynelius ar koldunus, tai viduri iskrapsto, o blyna meta salin, jam jis netinka😀,jei bus makaronai su mesa, tai valgo tik makaronus, o virtinius galiu pati valgyti, jam neskanu😀
laba ryta. i saltibarscius pilam virinta atvesinta vandeni. nevalgiuku mamytes ar bandet duoti vaikuciams blyneliu su mesa, koldunu ar kokiu virtiniu?mus nuo nevalgymo gelbeja sie patiekalai. gal ir jusu maziukam tiktu?
maniske megsta pavalgyti.Bedu nekyla del to.pirma prie stalo visada😃
as snd isbandziau koldunus su virtom bulvem vakarienei 😀 visai tiko 😀
as i saltibarscius nieko nepilu,jokio vandens ar pieno. o pieniskos desreles nusibodo, nenori ne matyti. gerai, kad kiausini valgo, bet jo kasdien duoti ir nera gerai. taip ir sukames, ka sugalvodami
mano ir su valgiais prastoka ypač su pusryčiais,kiaušinio nemėgsta irgi,bet kepu omletuką ,išplakt kiaušini,truputį miltų,truputis pieno,ir kerta ,kaimynės dukrytė nevalgiukė pas mus paragovo, tai dabar čiut nekasdien kepa
aš pilu visada tik virintą vandenį,mano mažoji labai mėgsta šaltibarščius
as pilu ir piena,jei jo neturim vandeni.tiesiai is ciaupo.
sveika, vandens nepilu jokio, pilu piena 😀
iseis i darzeli bus kitaip.valgys.mano mazoji,kai su pusesere valgo kartu(jai 1m),tai abi valgo kuri daugiau.kaip sakoma-dviem parsiukam skaniau is vieno lovio,taip ir vaikam,kai valgo keli,tai valgo visi 😀
mes dar kol kas tfu tfu neturim tokios problemos kad nevalgo vaikas.. visi juokiasi kad ka duodu ta suvalgo 😀
liepsnele,pas mus lygiai taip pat...jokiu varskiu,jokio normalaus maisto,dar kartais sriubos.mesos ne,desreles valgo,ateini ziurek,apkramtyta ir ant zemes numesta,nei sausainio,nei duonos,nei kiausinio..zodziu nervatriopke.dar koki obuoli ar morka kartais ikisu.
Sveikutės jungiuosi ir aš į pokalbį...Aš iš viso turiu labai didelę problemą su valgiais, košių nevalgo, daržovių ir vaisių beveik nevalgo, tik kartais labai retai...sasiskas ar šlapianką valgo tik žalias nevirtas, jogurtai jai jau atsibodo, varškės ir nevalgo, kartais po pusę sūrelio pakramsnoja....nebežinau nė ką sugalvoti....
matai kiekvienam individualiai 😀 bandyk kokia sasyska ikist, visi vaikai jas megsta, nelabai ten naudos, bet kazkiek vistiek gal 😀 mano tai megsta olandiska suri su bulka ir sviestu 😀 tai buna supjaustau gabaliukais mazais sumustini, tai valgo, zaidzia, apvercia bliuda, bet suvalgo kazka, svarbu duot paciam 😀
mano varskes ne is tolo nevalgo. nezinau kaip bus darzely, nes ten sake duoda varskytes, surelius, jogurtus, o mano nieko tokio nepripazista
o maniskiui jei nieko neisiulysi tai isgelbeja varskyte, dar banano ipjaustau kad sociau butu, kartais net vakariene tokia buna, jei nieks netinka 😀
gaila, kad mums sriubos nepatinka ☹, o saltibarsciais juk nemaitinsi vaiko visa laika 😀
mes db ir mazai valgom, bet geriausiai lenda vistiena, uogos, dar sriubos, kai nieko neisiulau, tai sriuba gelbeja😀
natiuska, gali buti, kad vaikas jau pradejo atsirinkti, kas jai skanu. mes irgi su mesyte vargstam kol nors pora saukstu sumaitinam. nei triusienos nei versienos, nei jautienos. kaiuliena dar dar suvalgo. pagrinde musu racionas is darzoviu ir bulku ivairiu. db megstamas maistas uogos ir vaisiai.