Mielos mamytes,kokia jusu mazuju mityba?kiek kartu per diena valgote gera maista,koks jis?verdate,kepate ar troskinate?ka jusu mazieji mielai valgo,ko atsisako.padiskutuokime.
Mielos mamytes,kokia jusu mazuju mityba?kiek kartu per diena valgote gera maista,koks jis?verdate,kepate ar troskinate?ka jusu mazieji mielai valgo,ko atsisako.padiskutuokime.
kadangi db vasara, ar jusu mazyliai valgo uogas?ar jas plaunate ir kokias uogas megsta vaikuciai?mes tai braskiu maniakai ir gervuogiu, bet va nuo gervuogiu alergija trim pasirodo, tai tenka gervuogiu kruma apeiti, nors ir nelabai noriai 😀
na as neisivaizduoju savo jokio maisto be druskos... ir as kai mesiska werdu, tada ar petruska, ar krapa, ar bazilika imetu 👍
Aš dabar į savo kruopų košes druskos irgi nebededu 😃 O žolelių dedu kai su mėsyte ar žuvyte kas nors būna
as viska sudau ir prieskoniniu zoleliu dedu. mano nuomone, kad REIKIA ciut druskytes, kaip bebutu. juk jums taippat neskanu valgyti be druskos, manau ir vaikuciui taip.
Aš nesūdau košių, t.y. to ką jam specialiai ruošiu, bet jei duodu mūsų maistą, tai jame būna druskos. Kadangi mes nepersūdom niekada, nemėgėjai, tai manau ne problema 😀
mums gyd nieko nesake del keptos duonos. sake gerai, jei biski cesnako uzdedam. nuo kirminuku gerai, dezinfekcija. tik va drskos deti negalima. o jus sudote mazyliams maista? tovera mes nakti miegam gerai, tik keliames du kartus pavalgyti
mes ir TIK is ukininko perkam, ir visada TIK is to pacio, kur esam jau isbande. mano wyras kitokios jau nzn.kiek laiko nera ragawes, na nebent valgom ne namie.... sendiena valge mano saulyte duona su kose, gerai lindo👍 ipras. o dziuwesius manoji taippat kemsa gerai 😉 👍
mes ir TIK is ukininko perkam, ir visada TIK is to pacio, kur esam jau isbande. mano wyras kitokios jau nzn.kiek laiko nera ragawes, na nebent valgom ne namie.... sendiena valge mano saulyte duona su kose, gerai lindo👍 ipras. o dziuwesius manoji taippat kemsa gerai 😉 👍
Mielai valgo duoną, duodu jam juodą, kartais dar ją padžiovinu, kad ilgiau "grotu" 😃
mano dukryte ir pluta valgydavo kai dygo dantukai.tik duok budavo 😃
mamukas83,ir nakti gerai miega po tokiu pavalgymu, siulyciau geriau dziuveseliu, musu bendraamziai,as duodu dar prancuziska batona dantukam pasikasyt 😀
mes is ukinunku ir perkam biskiuka apkepam ir varo i save, zinoma plta nuimam. dantys kai dygsta geriausiai eina
tikrai taip jurate.verta sumoket daugiau,bet nusipirkti gera duona.
mano irgi springo duona,bet palaipsniui ismoko valgyt manau ir jusu ismoks laiko reikia,bet ukininku duona tai tikrai gera verta duoti vaikeliui
natiuska,o tikra duona meginai?kur turguose ukininkai prekiauja?maniske nuo visko springo,bet nuo tikros duonos ne.
maniske duona megsta, bet nuo jos springsta 😕
sviezios duonos ar batono net suaugusiam nerekomenduojama.visi gyditojai sako,geriau juoda,grudeta,keliu dienu duona,bet tik ne sviezia.o ka jau kalbeth apie vaikus.o vaikam isvis geriau tikra namine duona,pirkta is ukininku.
na, saldymunus, mes valgom tik per dideliausias sventes, nes tokio ''gero'' dar spes atsivalgyt 😉
mes valgom viska,o saldumynus dievinam,slepiu
Mamukai, tu apie keptą duoną, ta prasme tą skrudintą?
Mes irgi jau įvairių uogų ragavę ir košes uogienėm pagardinu. Tų atvežtinių vaisių nedaug duodu, nors mielai valgo. Arbūzo yra tik ragavęs, bet apie tai, kad negalima, nesu girdėjus
*pietumis
maniskei uogu tik duok, kaime jau pati ismoko nusiskinti, valgo visas is eiles, ir arbuza megsta. nu bet su pierumis vis dar kariaujam, newalgo ji man. seniau dar iseidawo apgauti,o dabar jau suciaupia lupytes ir neikisi ne pro kur, bet uztatai kai jau tikrai labai isalksta, ypac ryte atsikelus, pasisako ''niamnia'' tai vadinas labai alkana 😃
mes ragavom visokiu uogu ir vaisiu,jam patinka, arbuzo nenori, suliau, sako ne ne. o labiausiai patinka melynes, gerai,kad po ne daug valgo, nes nuo ju kieteja pilvukas.
duodu bananu,kelias braskes, bet retai, megsta obuoli, slyvas, persikus, arbuzo kazkaip nedaviau 😀 reaguoja tai gerai,tik duok 😀
o ar jus duodate arbuzo, ar uogu kokiu?kaip reaguoja maziukai?girdejau, kad arbuzo iki 2 metu duoti negalima
Sveikos. Mano sūnui metai 7 mėn, valgo viską ką ir mes patys. O valgo kaip priklauso pusryčius, pietus, vakarienę ir užkandžiauja tarpuose.
o ne tik silta duona negerai, taip pat ir bandeles, gali sukelti skrandzio negalavimus
mes valgome viska, anksciau sakiau, kad vaikui saldumynu nematyti, bet, jei kas pavaisins, is burnos netrauksiu. ir ka jus manote, buvo 1.5men, kai netycia suvalge saldaini ir jam patiko. namuose saldumynu beveik nebuna, bet jis vis prasydavo prisimines. kai neidavo nuraminti, duodavau. ir zinot, kai gavo, praejo noras, db visai nevalgo, gali buti kalnas sokolado, o jis kitiem dalina. sausainius valgo paprastus, kitokiu nemegsta, sureliu taip pat nevalgo. virtuve yra saldainine su ciulpinukais, tai prisimines pazaidzia ir palieka
apie duona skaiciau kad negalima duoti, ipac siltos ... siaip neduodu, tik paprastos juodos duonos pagraust, o sausainius irgi vaikiskus duodu, su kalciu, dar megsta gaideli ir baronkytes 😀