Mamytės Norvegijoje

23. Sep, 05:11

Būtu malonu susipažinti su mamytėmis iš Norvegijos. Padiskutuoti kur galima gauti ekologinių produktų ir panašiai.

15. Feb 2010, 22:13

bet svarbiausia kad zmogus turi tiksla,svajones...o jei tikrai noresi tai taip ir bus.

15. Feb 2010, 21:52

Tai taip, planuojam i darzeli. Tik gal ne nuo metuku, gal veliau, ziuresim, kaip iseis. Del stojimo tai as mastau dar kitiems metams, nes siemet jau niekaip neiseis - butu per daug visko vienu metu 😀 Jeigu nepakoreguos gyvenimas planu, nes zinai, mes planuojam, o kazkas is tu planu juokiasi... 😀

15. Feb 2010, 19:30

tai taip.na cia norvegijoje tas pats.cia nera taip sunku kaip lietuvoje.cia i viska ziuri daug paprasciau.ir pazymiai buna daug geresni ir tt.na tai saunuole jei nuspresi studijuoti.o mazyli vistiek i darzeli juk vesi kai sueis metukai?cia norvegijoje?ar jus zadate daryti kaip nors kitaip.

15. Feb 2010, 19:27

O, net nezinojau kada Norvegijoje mamyciu diena😀 Apsvietei, dekui 😃 Girdejau, kad istoti nera labai sunku - na, jei stoji i tema pagal savo bakalura aisku, tas pats visur. Is mano pazystamu i Skandinavijos salis daug kas pagal mainus vaziavo, tai sake mokytis, kad nera sunku. Praktiskai visi grizdavo su geresniais pazymiais 😃 Aisku, ne pazymiai svarbiausia. As visada norejau pastudijuoti uzsienyje, kazkaip idomu palyginti ir siaip, platesnis poziuris atsiranda.

15. Feb 2010, 19:10

kokia grazi nuotraukyte...

15. Feb 2010, 19:05

na va tai cia norvegijoje mamu diena buvo vakar.lietuvoje jo kitaip.as cia ne nesu studijavus.bet jei noresi studijuoti issiversk savo baigima lietuvoje ir kad patvirtintu notaras.o tada cia pabandysi istoti.siaip nera sunku.gal reikes dar norvegijos patvirtinimo.as galiu paklausineti.yra paneliu kurios cia studijavo.

15. Feb 2010, 18:52

Dekui, jus irgi 😀 Bet motinos diena pavasari, geguzes pirma sekmadieni buna, ar as ne taip supratau? 😀 Beje, gal esi cia studijavusi? Noreciau magistra baigti, tai nusiziurejau Osle vienas studijas anglu kalba...

15. Feb 2010, 16:21

su praejusia mamos diena ir valentino diena jus.

15. Feb 2010, 16:20

na taip kai yra mazylis tikrai nelengva. na bet jei vyras pades,pasaugos kazkokia dali dienos vaika,tau bus lengviau.pamatysi ismoksi.gyvenant cia daug lengviau.

15. Feb 2010, 11:47

Taip, mes galvojam eit i kursus butinai, nes be ju tikrai sunkiai isivaizduoju, kaip prasilauzciau. Vis viena kazkas turi paaiskint, pamokyti - taip viskas greiciau. O siaip man dar siek tiek sunkiau gal del kalbos, nes auginu vaikeli ir didziaja laiko dali namie praleidziu. Na, viskam reikia laiko 😀

14. Feb 2010, 23:52

labas.na zinok as moku anglu ir vokieciu kalbas.sakoma norvegu kalba yra sios dvi sudetos i viena.na pradzioje as visiskai nieko nesupratau.bet besimokindama supratau kad jo tas tiesa.man nebuvo sunku,nes esu tikrai gabi kalbom.cia nuo kiekvieno zmogaus priklauso.na reikia dar ir praktikos.o tu gyvendama cia jos gausi l daug.tai ir ismokti bus daug lengviau.man padejo televizorius ir darbas.reikejo daug bendrauti...ai dar as kalbos kursus lankiau.be ju butu buve sunkiau.

13. Feb 2010, 15:50

Dekui ir tau 😉 Issiverciu ka reikia su internetiniu zodynu. Labai padrikai isvercia, bet esme eina suprasti... O siaip tai jo, ieskom per visus, ka pazistam ten 😀 Beje, esu girdejusi ne is vieno uzsieniecio, kad norvegu kalba nera sudetinga ismokti. Ka tu manai?

13. Feb 2010, 14:29

ir tau aciu uz patarimus ir tt..

13. Feb 2010, 14:25

manoji va uzmigo ant ranku.einu paguldyti i lovyte.ir apsitvarkyti biskuti.susirasysime.klausk visko kas domina...patarsiu kuom galesiu.ar jei ka isversti reikes ir tt.geros jums dar dienos.smagu jums,jus lietuvoje...

13. Feb 2010, 14:10

jo nelengva tikrai susirasti buto.mes ir ilgai ieskojome.o ka dar patarti galeciau.na gal is vyro darbo kas zino.vienas per kita.mes ir prisimenu per visur bandeme.

13. Feb 2010, 14:05

Na taip, tikrai i uzsieniecius ziuri atsargiau. Del kalbos, nespejom dar, bet labai norim.O siaip, ieskau irgi per finn.no, bet kadangi miestelis pas mus nera labai didelis, tai ir pasiulymu ne tiek jau daug.

13. Feb 2010, 14:03

www.finn.no

13. Feb 2010, 14:02

susirasi ten savo gyvenviete ar kur jums tinka ir skambinti reikia.mes ir daug visur vaziavome kol radome si..

13. Feb 2010, 14:01

o susiradome mes buta per finn.no

13. Feb 2010, 14:00

kas tiesa tai tiesa.jie cia ziuri biskuti skeptiskiau i uzseniecius.o ypac jei nekalbi norvegiskai.mes nuomojames pokolkas,bet ziuresime pirkti.sesuo nusipirko nama tai taip fainiai.jauciasi visai kitaip.gali ir paveiksla pasikabinti ir niekas nieko tau nepasakys.siandiena va kur i svecius esame pakviesti taip pat nusipirko nama.ir siaip dauguma ciaa musu pazistamu perka geriau nei nuomojasi.nes nuomos kainos l dideles.tai geriau moketi tokia patcia suma uz savo o ne svetimo.o tu gal kokius kursus lankei norvegu ar dar nespejai?

13. Feb 2010, 13:54

O jus busta nuomojates, ar jau turit savo? Gal gali patart, kaip geriau ieskoti, nes dabar dairomes naujo. Siaip vieno namo seimininke leido suprasti, kad nenori nuomoti mums, nes esame lietuviai. Labai nesmagiai pasijutom... Aisku, galima suprast ir juos, prisiklause apie mus visko, prisigasdine. Bet vis tiek jautiesi kaip su slapiu skuduru per veida gaves.

13. Feb 2010, 13:49

ka jus veiksite siandiena?

13. Feb 2010, 13:49

isivaisduoju.nes budavo as ir isskrendu viena i lietuva arba vyras darbo reikalais.tai oj kaip pasiilgdavom vienas kito...

13. Feb 2010, 13:45

Kaip smagu, kad ir sesuo cia gyvena 😀 Kaip maza giminele 😀 Na, per laika isigyveni ir draugu atsiranda, ir pazinciu daugiau 😀 Taip, tetis liko ten, tai labai jau pasiilgom 😀

13. Feb 2010, 13:42

mano sesuo ciaa taip pat gyvena su vyru.tai nesame vieni...siandiena atvaziuos pasaugoti mussu mazyle.nes mes pakviesti pas draugu..siaip mes cia daug jau ka pazistam.tikrai nemazaai musu...

13. Feb 2010, 13:40

na mes skrendam is gardemono i ryga dazniausiai.budavo skrisdavom i palanga.o is lietuvos tai is rygos.buna vaziuojame masina.tai visko prisivezame is lietuvos.visokiu skanumynu.nes l pasiilgsti lietuvisko maisto.o musu teveliai jo zadejo atvaziuoti.nu matai rado silkes kazkokios.na as ir nusipierku tos kur aliejuje nebent.cia osle.dar mes i svedija nuvaziuojame apsipirkti.didesnis pasirinkimas...tai tavo vyras liko norvegijoje?

13. Feb 2010, 13:28

Lektuvu mes, is Rygos. Skridau su Norvegian oro linijom, patiko. Girdejau, kad nuo pavasario Ryanair turetu paleist tiesioginiu skrydziu is Karmelavos oro uosto, tai butu labai patogu 😀

13. Feb 2010, 13:26

O gal buvo kazkas aplankyti mazyles is artimuju? 😀 Pas mane gana daznai tetis uzsuka, nes daznai i Norvegija vazineja, tai labai smagu, nesijauciam tokie jau atsiskyre 😀 O siaip, mama su sesere dar buvo maziukes aplankyti, kazkur menesio laiko, tai irgi labai dziaugiausi jas matydama... 😀 Beje, mano vyras sake kazkokios nesaldzios silkes nusipirko 😃

13. Feb 2010, 13:22

o jus atgal su lektuvu ar su masina gristate?

13. Feb 2010, 13:22

bet dziaugiamesaisku kad turim tiek artimu zmoniu...