Mamytės Norvegijoje

23. Sep, 05:11

Būtu malonu susipažinti su mamytėmis iš Norvegijos. Padiskutuoti kur galima gauti ekologinių produktų ir panašiai.

26. Jun 2011, 21:17

sveika sandrute...na mes daznai nuvaziuojame i Dramena pasivaikscioti...vaziuojame i spirale ir tt..malonu susipazinti😀 kuo vardu ir kuo vardu mazylis,is kur lietuvoje,na papaskaok biskuti apie save😀

26. Jun 2011, 17:47

sveika prisijungus prie musu.as gyvenu netoli oslo-lillestrøme...siaip visad gyvenau paciame osle,bet dabar issikrausteme...kaip sekasi,koks mergaites vardukas ir tavo?

26. Jun 2011, 16:48

sveikos mamytes, galbut yra mamyciu aplink Hønefoss ar Osla. As pries menesi pagimdziau cia ir leidziu dienas su dukryte, vyras kasdien dirba, taip norisi pabendrauti su kuo nors, gal ir susitikt, susipazinti.

25. Jun 2011, 22:49

jo kainos tikrai nemazos 😀 sakau ypac atvykus is LT,ten atrodo semkes viskas kainuoja 😃 idomu mes kadanors nuvaziuosim i sostine 😃 labai jau toli,bet noreciau pamatyt,v isgi geda,norgej gyvent ir sostines nebut aplankius 😃 Bet binga zinai pagalvojau kad visi lankomi objektai manau nekainuoja 😀 na gal nevisi bet dauguma,juk i kalna ilipimas nekainuoja,beto pamatyt bent karta tokius vaizdus reiktu visiems,man vien su masina vaziuojant akys raibsta nuo kalnu grozio,o jei dar i kokia grazesne vietele. Jei keliautumet vasara pilnai galima juk ir su palapinem vaziuot,nekainuos ir nakvyne 😉 tik maistas,kurio kazkiek galit isidet is LT

25. Jun 2011, 20:56

OHO, OHO - kainos. Tokias sužinojus gali ir noras keliauti į Norvegiją pradingti 😛 O dar pragyvenimo išlaidos - kogero irgi "kandžiojasi".

25. Jun 2011, 14:25

dar i osla atlekit...mes cia gyvenam.l grazus miestas-sostine...karaliaus rumus aplankykit ir tt

25. Jun 2011, 14:24

dar yra troliu kelias...mes buvome,l fainiai...pakyli su masina net virs debesu.l yspudinga😀 ir siaip l daug graziu vieteliu...internete galima visko prisirinkti😀 o kainos tai tik atvaziavusiems cia l dideles..kavineje vienam zmogui geri pietus su gerimais kainuoja kazkur 400kr..cia pataupant...

25. Jun 2011, 14:20

Ačiū už info 😀 o tą uolą mes jau matėme įvairiose nuotraukose, tai ji kaip ir vienas iš mūsų planuojamų objektų.

24. Jun 2011, 23:45

Beto atvykus is LT ir maisto kainos cia tikrai nemazos atrodys 😉 kai pagyveni pripranti 😀

24. Jun 2011, 23:44

Sveika binga,dyzelio kaina siuo metu apie 13 kr tai yra koks 5-6lt 😉 o daugiau ka tau patart nezinau 😀 nes pati nlabai senai cia esu 😀 tik jei jau vaziuosit butinai aplankykit Prikestolen ,ivedus i google pamatysi vaizdus 😀 pati begalo noriu ten nuvykt,tik kad db vat laukiuos ir nesinori rizikuot kad persitempsiu ar ka,nes ten reiks kopt i ta kalna 😀

24. Jun 2011, 22:40

Labas mamytės, planuojam su šeima pažintinę kelionę į Norvegiją (tiesa, tik kitąmet) gal kuri nepatingėtumėt parašyti daugiau info apie kainas Norvegijoje, pvz. kiek kainuoja dyzelinas. ? Jei neatsiras norinčių, suprasiu 😀

24. Jun 2011, 22:19

na pas mus labai panasiai😀 betjau ir picos atsibodo😃

24. Jun 2011, 22:17

buna ir man tu nedarbingu,tada iskepu tiesiog picos😃 o savaitgaliais tai vyras gamina😀

24. Jun 2011, 22:11

Na smagumelis 😀 maniskiai dar dirba dirba ,o as dar nzn ka pagaminti,gal jau apseis 😀 kaskaip snd nedarbinga diena pas mane 😃

24. Jun 2011, 22:03

oj kaip skaniai privalgiau..vyras va irgi grizo,geriu stikline aliuko😀

24. Jun 2011, 21:50

😃 😃 😃

24. Jun 2011, 21:34

jo jei suserga su skrandziu,vemia,tai cia gydo su cola😃

24. Jun 2011, 21:24

Jo jo 😃 mes irgi jokavom ,kad pas ju yra kasdienines desreles ir sventynes 😃 o taip sumustiniai ir visokie hot dogai su cocacola 😃 kai mes atejom pas med.sesele cia ji mus irgi paklause ar vaikas ryte valgo duona ? ! 😃 nu ne sakom kose 😃

24. Jun 2011, 21:08

dar pamirsau sumustinius😃

24. Jun 2011, 21:08

turi omeny norgu vaikai? tai desreles populiariausia ai dar kecupas😃

24. Jun 2011, 21:03

Aga 😀 as neisivaizduoju kaip jie cia gyvena sau ramiai neragave tokiu skanestu ?😃😃😃 Su mesos pasirinkimu irgi tragedija,o ka vaikai valgo maziukai ?

24. Jun 2011, 20:59

jo jo...zinai,kai cia pasirinkimas mazas,tai ir vezasi is lietuvos..beto pasiilgsti jug tu skanestu😀

24. Jun 2011, 20:55

😃 na jo jo mes irgi mesiaku vezames ,ziuriu,kad daug kas taip uzsiperka 😀

24. Jun 2011, 20:46

oj mes desru,kumpiu,mesu visokiausiu...prieskoniu,gerimu,nu visko kas ymanoma😃

24. Jun 2011, 20:30

O mes tai parsivezam daug duonos ,nes norvegiska visiskai nepatinka mums 😃 ir dar mazajai visokiu kruopu ,nes cia apart ryziu ir makaronu nieko nera 😀 jo as irgi apsnudusi vaikstau

24. Jun 2011, 20:23

mane kaip prie miegi traukia..visa diena taip

24. Jun 2011, 20:21

man cia va duona ju skanesne nei lietuvoje...atpratau matyt...nebent batonas man tinka,bet su tom kitom skrandis uzsikisa,man jos per sunkios kazkokios...o vyras tai visad duonos parsiveza,jam skanu

24. Jun 2011, 20:04

😃 autobusiukas jega 😃 Jo mes maista irgi su savimi vezames dazniausiai tokio ko cia nerasi,bet jo jau nera ,nes vaziavome 5 tai vos lagaminai tilpo 😀 daug prisikrauti nepavyko 😃 mes irgi valgem braskes cia ,bet jos netokios 😉

24. Jun 2011, 19:59

mes braskiu ir cia randam skaniu,aisku neskanesnes,nei lietuviskos,bet vis...o maisto irgi atsivezam nemazai is liet.pas mus visad gristant is liet buna prikrauta iki lubu😃 o masina didele-autobusiukas😃

24. Jun 2011, 19:53

😃 dar nesugalvojau ka cia vakarienei skanaus pagaminti ,taip viskas atsibodo ,noresi LT maisto ,ir braskiu 😀