Mamytės Norvegijoje

23. Sep, 05:11

Būtu malonu susipažinti su mamytėmis iš Norvegijos. Padiskutuoti kur galima gauti ekologinių produktų ir panašiai.

27. Jun 2011, 21:10

O cia net Norvegai i svedija vaziuoja uzsiperka metams mesytes ,nes ten pigiau ir pasirinkimas didesnis 😀

27. Jun 2011, 21:02

na va kokia grazi seimynele😀

27. Jun 2011, 20:57

O cia mes 😀

27. Jun 2011, 20:55

ziuriu lietuviskas laidas.netrukus laida kitas..tiek prisijuokiu 😃

27. Jun 2011, 20:52

na mes perkame svedijoje mesyte...ten didesnis pasirinkimas...na ir is lietuvos parsivezame😀

27. Jun 2011, 20:41

O cia mes 😀

27. Jun 2011, 20:15

Vat vaisiu tyreles irgi patinka labai 😀 bet jau bandom netrintus vaisius valgyti ,tai gi anas daugiau i keliones imame 😀

27. Jun 2011, 20:09

Cia priklauso kokia mesyte pirkti ,nes labai daug yra kaskuo apdorotos ar cia taip paruosia ja ,su kaskokiu rukytos mesos prieskoniu tai man irgi nepatinka

27. Jun 2011, 20:06

jo jo kveite 😀 o maniske visai nevalgo is bonkuciu,kur spec vaikams ☹ man atrodo as net nemaciau cia triusienos ir versienos .,bet uztai erenos kiek nori 😀

27. Jun 2011, 20:02

yra pirkti vistienos,kalakuto irgi..dar jautienos.ai as visokios duodavau.budavo nevalgo,tai nupirkdavau gatavo vaikams slovikeliuose...dabar valgo is mesu viska😀

27. Jun 2011, 19:39

Mano vaikuciu varda Deividas ir Deimante 😀 jo valgom zuvyte-ota,bet mesyte labiau patinka jai 😀 ir zuvu taukus duodu 😀

27. Jun 2011, 18:32

dar mano sesuo su vyru cia gyvena😀 netoli musu...tad tikrai nemazai cia veidu..neliudna

27. Jun 2011, 18:31

mes abu dirbome,kai paskola ememe,tad skaiciavo is abieju metiniu...bsu neturejome,ememe is nordea banko.inaso jo reikejo 10 proc.be to dar plius reikia sumoketi 2proc atrodo,namo sumos ,tai agenturai kur pardavineja...nu nemazai gaunasi..o manajai irgi zuvis nelabai,todel duodame zuvu tauku.l svarbu..manau ir jus duodate?

27. Jun 2011, 18:07

Niu fainai 😀 o mes nieko ypatingo neveikem buvom stebeti sauleleidi per Jonines bet trumpai,nes vyras dirbo kita diena tai reikejo gristi ,o sekmadieni as su vaikais lauke buvome ,nes geras oras buvo na ir tiek 😀 draugai jau i LT isvare visi ,tai visai nera ka veikti apart su vaikuciais lakstyti 😀 varom ir mes i lauka

27. Jun 2011, 17:37

zinok va viena tai tikrai,jog lietuvoje perdetai viskas...skatina be reikalo ir tt...taip ir tau nutiko.o Jonines pas draugu sveciuose...buvo tikrai gera kompanija-dvi nestukes.l jau laukiam ju tu leliuku...privalgem,prikalbejom ir namucio lekem😀 kaip jus?

27. Jun 2011, 17:34

katik is lauko...pabuvome truputi-grynu oru reikia pakviepuot

27. Jun 2011, 16:42

O pas mus saule ,tik vejas saltokas 😀 tai sedim lauke tik va pavalgyti atejome .Kaip jums Mergaite praejo Jonines 😀 ? Jo as to irgi bijojau ,kad jie cia visi uz naturaluma 😀 nes man praejes terminas buvo ,bet sake ne ne lauksim kol viskas vyks savaime ,bet kai Lt pamate ir padare begale tyrimu sake ,kad jau pernesiotas tai skatino ,o kai pagimdziau pasirode , kaip ir dar nelaikas buvo 😃 vat ir suprask ,bet net nzn kaip cia butu buve 😀

27. Jun 2011, 16:18

l grazi nuotraukyte😀

27. Jun 2011, 16:16

jo jie cia l viska nori naturaliai😃 man irgi vandenys nubego ir niekas neprasidejo..tad po 2dienu dejo skatinamaji...pagimdziau po 7 valandu..l jau skaudziai...pfuu pfuuu,kai prisimenu...

27. Jun 2011, 16:13

aciu nefertiti..ka veikinejat? mes va su dukryte katik picos prikirtom😃 lauke lietutis,tai busim namie

27. Jun 2011, 16:12

na jei palankysi kalbos kursus -pramoksi😀

27. Jun 2011, 16:11

Oi Mergaite6 ,kokios jus fainulkos 😀 Sandrute ,mes auginame berniuka 9 metu ir mergyte 9 menesiuku o man yra 29 metukai ,o vyrui 33 😀 Va mes irgi negalime apsispresti nusipirkom buta Lt ,nes cia nelabai musu traukia ,o kai pagalvoji apie norus ,tai vel i Norge gristam tai ir vazinejames pirmin atgal 😀

27. Jun 2011, 16:11

as jau gal 6metai,vyras dar daugiau...dirbau iki gimdymo darzelyje-aukletoja..siuo metu namie😀..auginu maze.o vyras turi savo statybu ymone..nu cia ziuriu lietuviai dazniausiai tuom ir uzsiima😉

27. Jun 2011, 16:00

nu smagu,mokykloje moketis kartu,o dabar ir seimyna sukuret😀

27. Jun 2011, 15:58

mes menesiukui visam.grisim liepos gale arba rugpjucio pradzioje😀 o man suejo 30😀 jo ,mes mokedavom uz nuoma virs 9 tukst..tai geriau apsimoka moketi uz savo namus,nei svetimu...taip dar investuojami pinigai...mes irgi lietuvoje per atost pakeliaujam...tai ten tai sian...

27. Jun 2011, 15:22

o jus daznai parvaziuojate namo? gimdei cia,ka veikineja vyras norgeje,kokie darbeliai?

27. Jun 2011, 15:20

mes va jau po truputuka kraunames lagaminus.leksim i lietuva jau si treciadieni...ir i pajuri visad nulekiame-be juros niekaip😀

27. Jun 2011, 15:19

as vardu Ausra.pati esu is Siauliu,bet vyras is Mazeikiu.tai gyvename siuo metu,kai gristame Mazeikiuose.mergaite gimusi gruodzio 11,2009m.jos vardas Gabija😀 mes tai jau apsisprende nebelakstyti is vienos salies i kita,tad jau tikrai apsistojome cia Norgeje ir isigijome jau savo...i lietuva gristame tik atostogu.aisku nespjaunu gal kada grisime ir i lietuva visam...o jus jei namuka norit statytis ar pirktis,manau geriau dar padirbeti cia.o del studiju saunuole-aisku,kad reikia,jei tik noro yra...😀 imesk kokiu fofo..nu cia va mes

27. Jun 2011, 14:16

Sveikute Sandrute mums irgi 9 men 😀 tik mes gyvenam laaabai toli nuo Drammeno ☹ Ziuriu jus beveik visos kaimynes ,tik mes su Ingute gyvenam tundrose ir tai toli viena nuo kitos 😃

26. Jun 2011, 22:17

labas mamos na ziuriu man neatsiranda kaimyniu 😀 bet sveikos istojusios i sita internetini skyreli 😀 ar zinot mamos kad atvaziuoja i norge gytis paskevicius? zinau bilietus parduoda po 300kr gal kas irgi nori,mes tai eisim,nors ir nelabai gytis,bet faktas kad dauguma ziurovu bus lietuviai tai norisi pabendraut 😀