Mamytės, kurioms virš 30

14. Jan, 12:21

galvoju idomu suburti ir vyresniu mamyciu bureli,pasibendraukime apie atzaleles

neri neri 06. Nov 2014, 14:59

tiesa,mes šiandien su Vaiva važiuojam į ekskursiją , ,, naktis Karpio dvare '' su klase ,nes auklėtoja viena nevažiuoja .

neri neri 06. Nov 2014, 09:35

labas rytas 😀 bet priešmokyklinėj turės atostogų ,kaip mokykloj ,jei norės ir turės galimybę galės atostogaut 😀 mes tai visas atostogas žadam išnaudot , antradienį Ieva žiūrėjo spektaklį ,o vakar ėjo į mokyklą ,kur buvo būsimo pirmoko diena ,tik ne į tą kur mes eisim ,kitoj savaitėj bus susirinkimas jau dėl Kalėdų ,nes auklėtoja jau Kalėdų senį užsakė ,kitaip negavo ,tai gruodžio 22 d. bus .

05. Nov 2014, 21:09 djdovile

labas😀Emili i darzeli vedu ,kai dirbu ir tada,kai reikia,o jei laisva man,lieka namuose,simet dar gali turet daugiau laisvu dienu,o kitamet jau pastoviai tures lankyt😀

05. Nov 2014, 03:12

Birutėle o Emiliuką kasdien į darželį vedi?
Ulrika ir Helga taip pat be galo skirtingos. Man auginti įdomiau. Vilhelmui dantukai pačiame dygime. Nuo rankų nuleist negaliu. Taigi visi planai griūna. O tiek reikia ir norėtūsi nuveikt.

03. Nov 2014, 19:01

labukas😀sestadieni nuo pat ryto lankem kapus,vakarop passese susibegom arbatos,kavos,pasiplepet😀sekmadieni namuciuos praleidom,o siandien buvom mieste,namuciuose lapus grebojom,puikus oras diena buvo😀

neri neri 03. Nov 2014, 16:59

labutis 😀 na lyg ir gerai tie dantys ,reik tikėtis ,kad daugiau nebus problemų 😀 šiandien Ieva darželyje kelius nusitarkavo ,griuvo ,o kiek ašarų buvo ,nedavė auklėtojai nė apžiūrėt .( o auklėtoja buvo Vaivos ,tai sako nepalyginsi ,anai nė ašara nebutų nukritusi ) 😀

03. Nov 2014, 15:47

Neringut o kaip Vaivutei su dantukais reikalai? Kur visos išsilaksčiusios. Aš viena čia likau. Šneku monologu.

30. Oct 2014, 09:00

Labas rytelis. Jau senai sukilę.

30. Oct 2014, 07:54

Labas rytas, kas jau pabudo, o kas dar ne???
😀😀😀

28. Oct 2014, 20:46

labas😀mano porai dar darze,lai dar pabuna😃mano seses isbande burokus su cukinija,joms labai patiko,as pernai su pomidoru padazu dariau,super😀
atidirbau viena dienele,darbo uzteko😀

neri neri 28. Oct 2014, 20:41

sveikutės 😀 o pas mus burokų nors vežimu vežk 😃 šiandien kieme tvarkiausi ,lapus grėbiau ,baigiau nuraut gėles nes nušalo ,dar porus nusivaliau ir susidėjau į sandėliuką ( taip tai šiltnamyje laikau ,ale maža kas, dar užšals) 😀

28. Oct 2014, 04:41

Birtėle tikrai su tais mūsų pagalbininkais darbai labai greitai dirbasi tik ne į tą pusę ( ne norima linkme 😀 O apie burokėlius su cukinija išvis nesu net girdėjusi Tokio varianto. Matyt Tau ne burokų metai. Kažkas kitas geriau užderėjo. O "importiniai" iš Alytaus taip pat gerai 😀

27. Oct 2014, 09:25 djdovile

labukas😀sunkoka tau Dovilyte😀as vakare anksti galiu eit miegot,aisku,kol pasidarau butinus darbus kartais buna ir 24h,o darbo dienomis visad keliuosi 5h😀Emilis siaip jautriai miega,jei isgirs,kad mama blaskosi nuo 4 ir jis risis paskui is lovos,tad vistiek nieko gero nenuveikciau😀diena akimirksniu pralekia,darbu daug,siandien darysiu porcija burokeliu su cukinija ziemai,o likusius paprastai uzdarysiu,vakar 7stiklainius uzsidariau😀savu vos 5stiklainiai gavosi,prastai,kaip niekad,burokai uzaugo,tai sesuo atveze is Alytaus krepsi😀,dar reikia valgyt padaryt ir iki miesto nulekt😀,siandien ir Emilis namie,tad judesio uztenka😀

26. Oct 2014, 14:51

Birutėle aš su malonumu kelčiaus kai nesimiega. Man tik reikia keltis dėl darbų kiekio. Neringut su malonumu miegočiau. Aš kartais taip pat pamezginėju. Gaila, kad mieliems užsiėmimams pritrūksta laiko. O man naktį darbymetis. Nes tada tik galiu nuveikti kažką kruopštesnio reikalaujančio dėmesio.

26. Oct 2014, 12:37

labukas😀
nieko naujo pas mus,buvom penktadieni ant kapu,mieste,pasitvarkem namuciuose,vakar diena praleidom namuciuose,as tik iki seses buvau nulekus,o siandien issisutinau puoda buroku,susitarkavau,reiks uzsidaryt😀pietums-vistienos ketvirciai,bulves orkaitej keptos ir burokeliu sriuba😀
as vakar pradejau sau salika megzt,malonus uzsiemimas,bet pritruksta laiko😀
anksti prabudau ,nemiegu pris ryta,gal nuo kokiu 4 varciausi,kazkokia nesamone,o dabar mielai atsigulciau😃

neri neri 26. Oct 2014, 08:54

labas rytas 😀 Dovile ,tau nesimiega 😉

26. Oct 2014, 02:00

Mes po truputuką. Taip pat sunki ir nemaloni savaitėlė buvo. Gerai kad Jums atostogos Neringut. Atsipūsit.

neri neri 25. Oct 2014, 21:45

sveikutės 😀 kaip laikotės ? mes tai šiandien po įtemptos savaitės poilsiavom ,tik tėtis dirba ,nuo pirmadienio merginos atostogaus ,tai pailsėsim 😀

22. Oct 2014, 13:47

Vėjas tai tragiškas pas mus. Siautėja. Kartu su lietum. O Mes su Vilhelmu reikalų visokių prisimąstę begiojam po lauką. Jis po celofanu aš tai be. Nugairino vėjas visą odą. Dabar tik pusryčiaut prisėdau.

22. Oct 2014, 13:44

Vajė Neringut. Įsisuko giltinė. Spėriai darbuojasi. Tai ką viskas iš naujo.

neri neri 22. Oct 2014, 11:22

labutis 😀 gal jus vėjas nupūtė 😃 o pas mus vėl laidotuvės ,šeštadienį palaidojom dėdę, o pirmadienį mirė teta ( iškeliavo pas vyrą ),tai ryt laidos . Na ji bent sirgo ,ir gerus porą metų .

neri neri 19. Oct 2014, 16:26

pas mus lietus pliaupia nuo pat ryto ,Ievai jau du dantukai pasikeitė į nuolatinius .

19. Oct 2014, 11:47

labas,o Ievute dar su visais dantukais?Emilis sekmadieni pirma issitrauke😀
vakar dar turejom darbuko lauke,o siandien kolkas kambary siltai sedim,lauke didelis vejas,bet gal eisim truputi😀

neri neri 17. Oct 2014, 20:44

ačiū ,labai koreguoja ,o va pirmadienį važiuot teks į Vilnių ,Vaivą siunčia ten operuoti danties, pas mus nesiryžo ,net kelios gydytojos konsultavosi ,nuotraukas studijavo ,kol galiausiai nusprendė siusti .

17. Oct 2014, 18:36

dienele ore praleke😀nuveziau Emili i darzeli,pralekiau parduotuves,buvau kirpykloj,padariau valgyt,pasitvarkiau,paskui dar vaziavom iki didesnes Maximos zvakiu su kaimyne nusipirkt,dar visai nebloga palaidine netiketai ,neplanuotai nusipirkau,dabar akcija 40%,paskui Emili tuo paciu pasiemiau ir jau vakaras😀
sia savaite Norfoj vistienos file akcija-13.39,kitasavaite nuo antradienio ketvirciai-4.99
uzuojauta neri,pasak Doviles tokie ivykiai koreguoja planus☹

17. Oct 2014, 11:25

Užuojauta. Gaila, kad Tokie įvykiai planus koreguoja. O mums apie fotosesijas nesakė. Vėl siurprizą padarys. Sakys kokį vakarą atėjus pasiimt. O mes fotografavomės 😀

neri neri 16. Oct 2014, 20:25

pas mus fotosesija antradienį darželyje 😀 mūsų savaitgalis jau suplanuotas - vėl laidotuvės ,mirė dėdė,šeštadienį laidos , nors buvom visai kitaip susiplanavę .

16. Oct 2014, 19:12

labas😀daug lijo siandien pas mus,buvom su Emiliu iki miesto,apsikirpo vaikinas,rytoj darzely fotosesija😀mes ir pasikuriam po truputi,jaukiau namuciuose😀

16. Oct 2014, 14:19

Taip dienos ir lekia ...

neri neri 16. Oct 2014, 11:34

Na ką ,rudenėlis įsibėgėja , ir taip ilgai buvo šilta ir gražu 😀 Gerai ,kad namie šilta ir gera ,pasikūrenau pečių ,greit eisiu pas Ievą ,tada važiuosim abi pas logopedę ,ten prie mūsų prisijungs Vaiva ir tada visos trys grįšim namo .

1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 941