Mamytės, kurioms virš 30

14. Jan, 12:21

galvoju idomu suburti ir vyresniu mamyciu bureli,pasibendraukime apie atzaleles

neri neri 17. Dec 2014, 09:08

sveikutės 😀 o pas mus jau atostogos ir Vaivai 😃 ir ta susirgo 😀

neri neri 12. Dec 2014, 20:56 biruciuliuke

mes darželio kasoj mokam ,tai nieko nekainuoja 😀

12. Dec 2014, 20:23 neri

uz darzeli as internetu moku,pigiau😀

neri neri 12. Dec 2014, 19:33

labutis 😀 išbėrė tai ne daug ,o ir temperatūros neturi 😀 šiandien merginos buvo namie ,o mes po miestą davėmės ,ieškojom ko nors lapės kaukei ,dar visokių reikalų turėjom ,už darželį reikėjo sumokėt .Į Kalėdinę eglutę galėsim eiti ,gydytoja davė leidimą ,o tada atostogausim .

12. Dec 2014, 19:07

labas,kaip Ievute,ar daug isberta?ar turi temperaturos?

11. Dec 2014, 18:37

labas😀taip ir bus Neringute,Emilis va paskutinis is grupes vejaraupiais tada susirgo😉,o siaip praeita savaite prasirgo,gal nerasiau,visuriavimas,vemimas,pilvo spazmai ir diegliai-toks virusas dabar siaucia😉
mes i darzeli nesem prikarpe snaigiu,jau eglute pasipuose,smagu,grazu😀,namuciuose savaitgaly planuojam puost eglute😉

neri neri 11. Dec 2014, 10:11

labutis 😀 ne Dovile ,jei jau pagavo bacilą tai pagavo ,o jei ne tai ne .Vaiva kai lankė darželį sirgo vaikai ,bet jei neprilipo.Vakar buvom labai užsiėmę ,Vaivai darėm dekoracijas klasės papuošimui .

10. Dec 2014, 09:29

Tai jau taip o kokios apsaugos Vaivai nepasiūlė skiepo ar panašiai, kad nebūtų komplikacijų dėl didelio amžiaus?

neri neri 09. Dec 2014, 13:17 djdovile

Vaiva dar ir nesirgus ,sako būt gerai susirgt ,o gydytoja sako gali po 10 dienų jei pagaus virusą 😀tai tada ne kas ,bus gi atostogos 😃 jokios naudos jos atžvilgiu 😃

09. Dec 2014, 12:13

Laba diena Mamytės,
Norėčiau paprašyti Jūsų pagalbos, pildant anketą!
Galbūt jei turėsite laisvą minutėlę, galęsite skirti 5minutėles.

Didelis dėkui iš anksto!

http://apklausa.lt/f/prekes-zenklo-vertinimas-65gnrt3/answers/new.iframe

09. Dec 2014, 12:04

Neringut. Prigriebė jus ligos kaip reikiant. Pas mus taip pat vejaraupiai sklando. Taigi Helga ir Vilhelmas Kalėdas gali sutikti žali ( bus Šrekai 😀 )

neri neri 09. Dec 2014, 09:56

labas rytas 😀 mūsų Ievai atostogos 😃 susirgom ,ir ne šiaip sau ,o vėjaraupiai ( pasirodo grupėj jau buvo sergančių )

neri neri 08. Dec 2014, 10:33

sveikutės 😀 va ir aš 😃 buvo kažkokia bacila pristojus ,kaip sukilo temperatūra ketvirtadienį tai visas dienas minimaliai tik judėjau ,o dar priedo iškėlė dantenas visas ,kaip uždegimas gavosi ar kas ,ar čia viskas iš to paties ,net nežinau ,bet šiandien jau gerai,gyvent galiu 😀

04. Dec 2014, 02:38

Na ką vakaronė pavyko visgi susiderinome dėl mažesnių išlaidų. Ne visi patenkinti. Bet visiems bet kuriuo atveju neįtiksi.

03. Dec 2014, 10:07 djdovile

atrodo visi tam pritaria,bet ,kai perka ir nuolaidu galima pagaut,bet ne visi ta supranta☹,labai lengva surinkt ir nupirkt,negalvojam apie kainas ir zmoniu pragyvenima😀

03. Dec 2014, 05:29

Šiandien susirinkimas vakaronė Ulrikos grupėje. Rytoj Helgos. Tai bandysiu įšnekėt tėvus, kad pirktumėm pigesnes dovanėles vaikams ( argumentuodama ) tuo jog brangesnes nusipirks namuose

29. Nov 2014, 21:06

Seminaras ,,Kaip išmokyti vaiką taupyti? ''
Vaikas ir pinigai - kiekvienam tėveliui aktuali tema. Vienam aktualu, kad taupytų, kitam - kad išleistų, trečiam - kad kelionė į parduotuvę nevirstų drama ar tragedija, kad vaikas suprastų pinigų reikšmę ir vertę...
Seminaro metu išgirsite:
Ką privalote žinoti apie finansų valdymą prieš kalbant su savo vaikais?
Nuo ko prasideda finansinis ugdymas?
Kada, kaip, kiek, ar duoti pinigų vaikams?
Nuo ko priklauso, ar vaikas pradės taupyti?
Ką daryti su šia informacija?
Seminaras NEMOKAMAS!
Vietų skaičius ribotas!
Registracija https://docs.google.com/forms/d/16ANiHmTWLokwRwLtMCUsPnAECIB5TB6zfGQ1G2qfP0Q/viewform
Data: 2014 m. gruodžio 04 d.
Laikas: 18:30 - 19.30 val.
Vieta: E.Ožeškienės g. 18, Kaunas, ISM universitetas (202 auditorija)
Lauksime jūsų!

29. Nov 2014, 16:56

milduxx27 Koks tavo vardas? Kiek vaikų turi? Kokio jie amžiaus ir t.t. Papasakok apie save.

neri neri 28. Nov 2014, 18:20

na nemažai renka tikrai ,o jei taip keli vaikai ir visi po tiek 😀 pas mus tai visos mamos žiūri ,kad pigiau ,nes nemažai yra kur po 2 vaikus darželyje. Pas Ievą antradienį advento vakaronė ,trečiadienį eis į Dailės galeriją - edukacinė programa su moliu,pas Vaivą mokykloj trečiadienį po pietų tėvelių diena ir susirinkimas klasės . Mūsų auklėtojos gaus bilietus į teatrą ,sumetėm po 5 litus .

28. Nov 2014, 16:13

mielai

28. Nov 2014, 13:34

sveikos mamytes gal ir mane priimsit i kompanija😀

28. Nov 2014, 11:45

naujas komitetas,nauji vejai😃,mes pirmais metais minimaliai issivertem,buvom mamos prekybininkes,viska nupirkom su nuolaidom,stengemes,rinkom gal po 15-20lt,isejo ir po zaisliuka,ir saldainiu,aukletojoms dovaneles(vazos),pyragas,eglute grupei,bet nesinori kasmet turet tu isipareigojimu,nes ir laiko reikia,norisi ir sveciu pabut😃musu eglute bus 12.1917h,gerai papuola pirma laisva😀,uzsirasiau i kirpykla,mama turi but grazi😃

28. Nov 2014, 11:41

labas😀buvo vakar darzely tevu susirinkimas,nutare rinkti po 50lt,isties tai labai daug,neplanavau tiek☹,vaikams pirks po kazkoki zaidima is knygyno ir saldainiu,Kaledu senelis bus,aukletojoms kazka.aukletoja sake man tikrai nereikia,geriau vaikams i grupe baldeliu zaist,tai va,bet simboliskai kazka,gal po simtalapi sake,dar bendram fondui kazkiek,nu va ir gana daug susidare😀pernai aukletojoms dovanojo po 100lt kupona,mano nuomone geriau kazkokia miela dovana nei kuponas😀,manau,kad ir aukletoja tos nuomones😀

27. Nov 2014, 17:45

Sveiki turiu gera naujiena pasidalinti su jumis.
Aš gavau mano paskolą su ponia Sault yra labai rimta panele bijojau į
skiriamas laikas, bet šiandien manau, nes tai panele suteikė man ir davė man paskolą
Pelės man ir mano šeimai, suteikiant man 26.000 € paskolą finansuoti vienas iš mano
  projektai toli ir taip pat padėti daugelis mano giminaičių. Yra fake skolintojai, todėl būkite atsargūs.
Taigi jūs ieškote finansuoti savo veiklą arba paleisti arba už projekto ar
perkate butą, bet, deja, bankas prašo jūsų risčia sąlygos
Jūs negalite užpildyti daugiau nei jaudintis dėl nieko,
Miss Sault galite suteikti paskolą sudarys 3000 eurų, 25.000 € 000 su labai interesų
naudingiau 2% .Adresse jei reikia ...... saultingrid@gmail.com

27. Nov 2014, 17:45

Sveiki turiu gera naujiena pasidalinti su jumis.
Aš gavau mano paskolą su ponia Sault yra labai rimta panele bijojau į
skiriamas laikas, bet šiandien manau, nes tai panele suteikė man ir davė man paskolą
Pelės man ir mano šeimai, suteikiant man 26.000 € paskolą finansuoti vienas iš mano
  projektai toli ir taip pat padėti daugelis mano giminaičių. Yra fake skolintojai, todėl būkite atsargūs.
Taigi jūs ieškote finansuoti savo veiklą arba paleisti arba už projekto ar
perkate butą, bet, deja, bankas prašo jūsų risčia sąlygos
Jūs negalite užpildyti daugiau nei jaudintis dėl nieko,
Miss Sault galite suteikti paskolą sudarys 3000 eurų, 25.000 € 000 su labai interesų
naudingiau 2% .Adresse jei reikia ...... saultingrid@gmail.com

26. Nov 2014, 14:41

Kad įdomu padalyvauti.

neri neri 26. Nov 2014, 14:08 djdovile

tai gerai ,prieš šventes dovanėlių pasirinksi 😉

26. Nov 2014, 13:24

Jau matyt visiems kaip rekiant įgrisau.

26. Nov 2014, 12:52

Kad beveik viena pati dalyvauju kasdien 😀

neri neri 25. Nov 2014, 10:19

Dovile ,žiūriu neblogai sekasi konkursiukuose 😉

1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 941