Mamytės, kurioms virš 30

14. Jan, 12:21

galvoju idomu suburti ir vyresniu mamyciu bureli,pasibendraukime apie atzaleles

19. Sep 2014, 19:55

sveikos, pasižiūrėjau, beveik metai, kaip nebuvau MK 😀 Kaip gyvuojate?

19. Sep 2014, 16:55

Sveikos mamos 😀 esu pradedanti fotografė ir ieškau mažųjų modeliukų. Kiekvienai fotosesijai paruošiu po aksesuarų komplektuką. Vilnius. Tikiuosi bus jums naudinga šį info. Juk šis jūsų gyvenimo etapas stebuklingas ir tikrai vertas įamžinimo gražiose foto. Mano el.p. mezgiukas@gmail.com

neri neri 16. Sep 2014, 10:02

o mes lietaus taip ir nematėm,nors sakė lis .

16. Sep 2014, 09:40

as numacius lelijas i kita vieta susodint,dar tulpes,broliukai,palergoniju reikia i vazonus issikast,mano braskes sutvarkytos,bet dar pakaupsiu koki karta,jau gal kokius trissyk kaupiau,myliu ir ruosiu kitiems metams,kad daug uogu butu😃
siandien baltos misraines sugalvojau pasidaryt😀pas mus tai prilijo gal pries keleta dienu,suplakta net zeme😀

neri neri 16. Sep 2014, 09:32

mes visi sveiki kol kas ,vakar pas mus buvo gražinimosi diena ,visi buvom kirpykloj,apsikirpom,Vaivai patrumpinom šiek tiek kasas,aš gėlynus jau susitvarkiau reik pabaigt braškes ravėt ,bet labai kieta žemė ,reik lietaus.Ievai labai gerai ir patinka ,tik vienintelis sunkumas - anksti keltis, ryt važiuos į gamtininkų mokyklą ,rudenėlio šventė bus ,o Vaivai tai nuo pirmų dienų prasidėjo sunkus darbas ,jau ir pažymių prirašė.

16. Sep 2014, 09:22

labas rytas😀visa savaite judesy gyvenom,treciadieni sulaukem sveciu,atvaziavo tikras musu pusbrolis po 16metu is Kaliningrado😀,man darbo dienos papuole,tad viena vakara pas sese,kita pas mus,kita pas kita sese,o sekmadieni jau isleidom😀
vakar daug laukuty buvom,isidienos ir siandien eisim,turiu darbo gelyne,tik kazin,ar daug nuveiksiu,nes ir Emilis namie,gi mamai laisva😃rytoj i kirpykla uzsirasius,vakar dar mieste buvom,kapus aplankem😀
kaip sekasi mergaitems moksluose,darzeliuose?
mano seses visa seima serga,virusas matyt auksciausia temp ,gerkle,galva,blogumas😀

neri neri 16. Sep 2014, 08:18

labas rytas 😀 kaip gyvenat ? atvėso tai smarkiai ,ryte vos 5 šilumos rodė 😀

10. Sep 2014, 09:21

Šiandien jau pirštinytę Vilhelmui numezgiau. Reik skubėt ruoštis vėsai.

neri neri 09. Sep 2014, 21:09

pas mus lijo naktį ir ryte ,o vėliau išsišvietė saulė 😀 mes išsikepėm obuolių pyrago ir smaližaujam vienos sau ,tėtis tai dirba 😀

09. Sep 2014, 20:58

labas😀mes siandien pasidarem plovo,pupeliu sriubos su kauliukais virem,paskui ejom i lauka,pakaupinejau braskes,vakare smarkokai nulijo😀

neri neri 08. Sep 2014, 16:33

mes tai visą dieną kiemą tvarkėm ,daržą ,šiltnamį ,žolę pjovėm ,tai tik dabar atėjom į kambarį ,dar tarpe darbų važiavom Ievos iš darželio pasiimti ,o sesė grįžo autobusu 😀

08. Sep 2014, 16:28

Mes taip pat daug laiko praleidžiam lauke. Kol orai leidžia.

08. Sep 2014, 16:17

labas😀siandien buvom iki miesto,paskui darem valgyt,buvom ilgokai lauke,o vakar popiet i svecius isvaziavom😀

08. Sep 2014, 15:45

Ką veikiat? Kuo užsiimate? Visai prapuolėte.

neri neri 05. Sep 2014, 22:01 djdovile

tai taip Dovile 😀 prašom prašom į mūsų kraštą 😉

05. Sep 2014, 21:41 neri

Čia panevežy tokie grožiai? Teks ir man kada iš arčiau apžiūrėt.

neri neri 04. Sep 2014, 19:53

ir pramogaujam ,va čia šiandien pasivaikščiojom po mūsų miesto Senvagę ,turėjom laiko iki logopedės 😀

neri neri 04. Sep 2014, 16:32

labutis 😀 Grybaujam 😃

04. Sep 2014, 14:31

Sveikutės. Darbuojatės? Paleidau aklėtinį. Visą dieną lauke prabuvom. Grįžo vasara.

neri neri 02. Sep 2014, 13:48 djdovile

😃 na kol kas kaip sako akių nedrasko nei mums nei svetimiems ,kaip kiti ,o ir tokių kaip ,, noriu šito ar ano ir čia ir dabar'' tikrai nėra .Mes jau su Ieva iš darželio ,pasisekė mums ,brolis mano važiavo iš mokyklos su vaiku ir mus parvežė ,valgyt baigsim virti ,sesė apie 15 val. turėtų pasirodyt .

02. Sep 2014, 13:09 neri

Man tai labai gražiai iš šalies viskas atrodė 😀 Pavydėtina netgi.

neri neri 01. Sep 2014, 21:02

Su rugsėjo pirmąja mergaitės ir berniukai 😉 koks pasipuošęs Emiliukas 😀 Ieva taip pat nešė gėlytes ,o ir pasipuošė šiek tiek ,Vaiva kaip nekeista ėjo šiandien su suknele ,tai labai gražiai atrodė ,tik nenori fotografuotis ,kaip pagalvoji ,tai užaugo jau mano panelė ,gerai ,kad nekaprizinga ,ir šiap bent jau kol kas ta jos paauglystė tai labai rami . Čia aš taip manau 😃 Dovile ,tu pasakyk kaip tau atrodė iš šalies ?

01. Sep 2014, 09:51

Labai gražios nuotraukos Biruciuliuk.

01. Sep 2014, 09:42

labas rytas😀su Rugsejo 1-aja!geru,turiningu,sekmingu mokslo metu!

01. Sep 2014, 09:29

Va tai tau. Net su klaidom prirašiau. Tokią dieną. Čia kaltas troškulys.

01. Sep 2014, 09:21

Sveikutės Su Rugsėjo piarmąją. Gal radot laiko puodeliui kavos. Aš net tris puodelius arbatos užsipilsiu. Ir iškart išgersiu. Po bėgimo maratono.

neri neri 31. Aug 2014, 16:27

pas mus saulutė nuo pat ryto ,buvom turguj , Vaiva baigė susiruošti mokyklai ,tai dabar liks tik laukt pratybų sąrašo .Ieva taip pat pasiruošus darželiui ,išsirinko rūbus ,ir gėlytę turi .

31. Aug 2014, 09:07

labas😀mes vakar nusikasem bulves😀kepem kugelio😀,pasisodinau palergoniju atzalu,nuroviau agurku virkscias,nes jau visai isdziuve,siltnamy dar koki agurka galima nusiskint😀siandien kolkas apsiniauke,uzsidejau skalbima,pasikuisim ir pasitvarkysim namuciuose😀

neri neri 30. Aug 2014, 20:57

labas 😉 mes vėl grybavom iš ryto ,vėliau dar agurkus uždarinėjau ,valgyt dariau ,svečių turėjom ,dar plaukus nusidažiau ,ryt dar į turgų reiks .

29. Aug 2014, 15:06

labas😀laisvadienis😀atsikeliau anksti,uzdejau skalbima,galvoju dar atsigulsiu,bet ir Emilis neuzilgo atsikele ir prasidejo musu diena😀,apsitvarkem,issikepiau obuoliu pyraga,varskes apkepa ir pupeliu sriubos isviriau😀,buvom laukuty,mano du skalbimai sekmingai isdziuvo,o dabar jau lyja😃

1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 941