Mamytės, kurioms virš 30

14. Jan, 12:21

galvoju idomu suburti ir vyresniu mamyciu bureli,pasibendraukime apie atzaleles

neri neri 01. Apr 2010, 20:32

iki 😀gero vakaro 😀

01. Apr 2010, 20:24

na ka mamytes,atsisveikinu su jumis,geros nakties ir iki rytojaus.lekiam pas draugus,pasikviete ant cepelinu,vyrai koki buteliuka isgers ar kokteiliuko,as negaliu,nes ryt i darbeli...labanakt

neri neri 01. Apr 2010, 20:17

tortas tai ištirpo akimirksniu ,gerai kad visi svečiai vienu metu buvo ,būt kažkam nelikę 😀

01. Apr 2010, 20:15

jau mačiau, negaliu atsižiūrėt i tavo Vaivutės akis, gilios tokios 😀, o tortas -purus, matyt labai skanus buvo, noriu gabaliuko 😀

neri neri 01. Apr 2010, 20:10

aš taip pat gavau žinutę ryte ,pradžia buvo nieko gero nežadanti ,o kai paskaičiau toliau ,supratau ,kad nesamonė 😃 va įkėliau gimtadienio kelias nuotraukytes į blogus ,jei įdomu kam 😀

01. Apr 2010, 19:53

na jo,mano uosviene vos infarkto negavo,maniskis sugalvojo niusiust tokia gan gasdinancia artimuosius zinute su balandzio pirmaja,tai pati net nebesugebejo telefono paimt i rankas,kita marti atrase uz ja,sako mamai vos infarkto neivaret kol nepaskaite pabaigos kad tai melagiu dienos pokstas😃

01. Apr 2010, 19:51

kaip sako senoliai : velykos didysis prisikėlimas, tai su velykomis turi baigtis visos bėdos, turi visos ligos pasitraukti, stiprybės jums😀

neri neri 01. Apr 2010, 19:50

tai kas jam daugiau belieka ,šiandien gi juokų diena ,tik kad gavosi nelabai linksma 😀

01. Apr 2010, 19:45

na jei juokauja tai matyt viskas gerai

neri neri 01. Apr 2010, 19:42

reik tikėtis ,kad nebus jokių staigmenų ,sakė taip chirurgas sakė 😃

01. Apr 2010, 19:41

na va puiku neri, viskas gerai 😀, jei tėtė juokauja, pasveks iki velykų 😀

01. Apr 2010, 19:40

viskas meškis užmigdytas 😃, ar atvirksčiai 😃
O Emilis pasėmė gitarą ir kažkur išvarė, net nespėjau paklaust kur 😉, na laisvė, vaikų nėr 😃 ir tėtė gryžta 😃, juokauju, einu gamint šaltibarsčių, jų labiau noris 😃

01. Apr 2010, 19:39

tai viskas gerai praejo NERI?

neri neri 01. Apr 2010, 19:38

mes ir šaltibarščių pasidarėm ,va pavalgėm 😀 tėtis skambino ,sakė iš operavo ,neleidžia nei keltis ,nei valgyt dar ir pagalvę sakė atėmė 😃

01. Apr 2010, 19:36

skanu saltibarsciai,mes visa seimyna juos megstam,reiks kokia dienele pataisyt.vyras katik kumpio papjauste,atnese,sako pasisotink😃

01. Apr 2010, 19:34

Lauksiu neri 😃
Matukas lig ir prigulė, nurimo, meskį apkabino ir kažką šnabžda jam į ausį 😃, laukiu vyro iš darbo, darysiu ant nakties šaltibarsčių, nerealiai užsimaniau, tai šviežio agurko užsiskiau ir laukiu gryžtant su agurku 😃

01. Apr 2010, 19:34

ne,nesimoko,pernai kaledom gavo nuo savo kriksto tevo dovanu dicke,tai dalinasi abi dabar,nors maziuke ir savo turi vaikiska

01. Apr 2010, 19:33

aš vis nespėju su visomis,gal jau senstu😃

01. Apr 2010, 19:30

tai jūsų vaikučiai gal mokosi groti, man labai gražu muzikuojantys vaikai😀

01. Apr 2010, 19:19

na va,pabudo mano maziuke ispo pokaituko,atejo i vaiku kambari,nes mat cia as sedziu prie didziosios dukros kompo,tai pajungiau jamaha,kad muzikyte grotu,jai patinka sokti ir groti paciai,vis uzsiemimas

01. Apr 2010, 19:17

sveika,as irgi vis tebesuku galva ka taisyti,tikrai zinau kad kepsiu zuvi tesloj ir darysiu kaip visada is zuvies darau per sventes,nors nereik ir svenciu,pataisau zuvi su morkais,svogunais,paprika,zirneliais,suriu ir grietinele,mano seimyna labai megsta,ypac maziuke.galvoju gal ir zuiki iskept reikia,net nzn,jei mama pas mus atvaziuos tai negaliu per daug prisiruost visko,nes ji tiek prisitaiso,kad stalas luzta,poto nesutalpinsim visko😃

neri neri 01. Apr 2010, 19:16

o kur raminta pradingo ?

neri neri 01. Apr 2010, 19:15

tai kad ji jau treti metai stovi su tuo pačiu svoriu ,tai gyd. sako ateikit kokį birželį pasisvert ,nes tada rūbų mažiau būna ,gal sako per daug numetė ant rūbų 😀 tiesa ,raspa ,tave turėtų pasiekt merginų siuntinukas 😀

01. Apr 2010, 19:13

sveikos mamytės, tik dabar prisėdau prie kompo, iki 15val buvo labai gražus oras, po to pradėjo linoti, na pasiskaičiau čia jūsų receptukų, reiks pabandyti😀

01. Apr 2010, 19:02

Neri tu db savęs žiūrėk, tėtukas pasveks, svarbu laiku pamatė. O dėl mergytės, taigi dabar lieknumas privalumas 😉, be to mergaičiukė tik 10, smulkutė, gražutė 😀, aš 20m. svėriau 48kg. ir nieko, dabar vos kojines per pilvą užsimaunu 😃, ir gi nieko 😃, be to neri-uk tu ir gi smulkutė, iš nuotraukos mačiau 😃

01. Apr 2010, 18:47

sveikutes😀uzjauciu neri,bet tikekites pacio geriausio,mes taip pat linkim jusu teveliui kuo greiciau pasveikt😀nepaslinkau skaitinet ko cia priraset,kokia temele gvildenot...paskutinius pasisakymus paskaiciau,kiek supratau kalbat apie velykinio stalo asortimenta ar ne?maniskei siandien nevalgiadienis baigesi,visad taip yra jei pora dienu nevalgo,isverdu jos mylimiausios sriubytes su frikadelem,tai sveicia ojojoi

01. Apr 2010, 18:26

Neri , nepergyvenk Vaiva manekene bus😀 svarbu , kad sveika panele 😀

neri neri 01. Apr 2010, 18:24

na mūsų tėtis tikisi ,kad jam pavyks išsiprašyti ant švenčių namo ,ar pavyks matysim 😀 pas mus jau lyja ,gerai kad brolis atlėkė mūsų pavėžėti iki poliklinikos 😀

neri neri 01. Apr 2010, 18:21

va mes pas daktarytę buvom ,didžiąją sesę pasvėrė ,pamatavo ,mažokai sveria mūsų sesė tik 25 kg 😃

01. Apr 2010, 18:19

nesmagu neri,kad tėtukas susirgo☹linkime jam kuo greičiau pasveikti ir sugrįžti pas savo merginas😀
aš velykom žuvytės kepsiu,silkutės padarysiu,baltos mišrainės,tinginio........😀