Mamytės, kurioms virš 30

14. Jan, 12:21

galvoju idomu suburti ir vyresniu mamyciu bureli,pasibendraukime apie atzaleles

01. Apr 2010, 18:12

Uzejo ir musu bernuzeliui nevalgiadieniai ...tip top su Matuku , kaip niekad toli ismoko kose spjaudyt 😀 su sese sakem reik ieskot skafandru kitaip nieko nebus po valgio visi turesim persirengti , vakar paemiau ir nupirkau pirktines darzovienes su mesyte , taip apgaut norejau ir pavyko! vyrutis mislyjo , kad tyrele vaisiu valgo😛 😃

01. Apr 2010, 17:39

Matukas kiaušinukus renkasi 😀, bet labai jau apetitas dingęs bernužėliui, košes spjaudo, kai valgo tai visur košytės kliųna, ir mano ir Mato blakstienos košėje būna, nevalgus pasidarė 😀, sukūs rupužiukas 😀, pienuko pageria, dar mišinuko kartą dienoj duodu ir viskas, na tyreles vaisines tai kapoja net ausytės linksta 😃, bet čia nemaistas...

01. Apr 2010, 16:37

Jau susigaudziau kur , Raspa😀 tikrai ispudingai atrodo kiausiniai , bet kiek ju reiktu musu seinynai ispusti cia po viena niekaip neuzkisciau...mums zele mmm kaip patinka, nebent simboliskai padaryt kaip stalo puosmena ir akcenta😀
Matukas saunuolis ,jau renkasi kieciausia kiausini😃

01. Apr 2010, 15:25

aš jau prisidekoravus, Matukas puse jau patvarkė 😃, labai patiko traiškyt, kelis išgelbėjau 😃

01. Apr 2010, 15:22

as va kiausiukus vis ispuciu,vakare dekorusim su vaiku.

01. Apr 2010, 15:02

Laikykis neri 😀, na velykos atgimimo, atsinaujinimo laikas, tai tėtukas atsinaujinęs grįž iš ligoninės 😀, tikrai nekokios nuotaikos ☹, nesmagu...
Idora kiaušinukai -tai yra NAUJIENOSE, berots živilės ar kaip receptukas velykinis 😀, pažiūrėk visai gerai t.y. ispudingai atrodo ir nesudėtinga 😀
Negaliu, kotai neri istrigo... laikykis mergyt 😀

01. Apr 2010, 14:20

tai va sventes ant nosies ...yra kaip yra...priziurekit merginos savo tetuka ,o gydytojai isoperuos ta guza ir vel sveikas kaip ridikas bus 😀 esu ir as per vienas velykas del sunaus prie reanimacijos duru praleidusi , nekokios tada nuotaikos buvo , aciu dievui viskas laimingai baigesi😀

neri neri 01. Apr 2010, 14:10

kas labiausiai jaukia nuotaika ,kad šventės čia pat 😀

neri neri 01. Apr 2010, 14:08

tai idora viskas gerai visi galvoja ,kad pokštas ,tokią dieną ir dar niekada niekuo nesiskundžia ,jokio biulet. nėra turėjęs 😀 tiksliai nieks neaiškino ,,po chirurgo apžiūros leido tik mašiną namo parvaryt ,sakė operuos,visą naktį nemiegojo ,nei sėdėt ,nei gulėt ,nei vaikščiot 😀 kažkoks užkrėtimas ,antibiotikų gyd . mūsų išrašė ir nusiuntė pas chirurgą ,guzas kažkoks ,temperatūra sukilo 😀

01. Apr 2010, 13:41

atsiprasau,nevykusiai paklausiau... kas jusu tetuka uzpuole ar labai rimtos bedos?

neri neri 01. Apr 2010, 13:37

ne pokštas ,mum visai nejuokinga ,dar kaip tyčia Vaivute pas gydytoją užregistravau šiandienai ,buvo laisvų vietų 😀dabar reiks vakare belstis į polikliniką kažkaip 😀

01. Apr 2010, 13:31

Sveika, Neri😀 cia tikiuosi ne balandzio 1-osios pokstas? va kaip gali visi planai bum ir subyreti kaip kortu namelis , uzjauciam ...

neri neri 01. Apr 2010, 13:29

labutis visoms 😀 o mes kiaušinių nusidažysim kelis ,kiek mums jų čia reiks ,velykos bus nevykę ,čia tai faktas ,šiandien tėtį paguldė į ligoninę ,sakė savaitei ,tai likom vienos ,ir kaimo nematyt per šventes ☹ vienu žodžiu sugriuvo visi planai 😀

01. Apr 2010, 13:24

Raspa , o kokie cia zele kiausinukai?😀

01. Apr 2010, 13:23

reiks pabandyt 😀

01. Apr 2010, 13:22

labai paprastai darau silke supjaustau mazais gabaliukais , pora susmulkinu del skonio , riesutukus paskrudinu ir susmulkinu viska sumaisau , paprieskoniuoju(pipiriukai juodieji , kvapnieji) ir aliejuko uzpilu , ta pati galima padaryti ir su saulegrazomis😀 greita ir skanu😀

01. Apr 2010, 13:18

aš tai žėlė kiaušinukus pabandysiu, man idėja patiko 😀, na višta kepta, su fretos sūriu slotas darau kasmet, na ir žinoma balta mištainė (asmeniškai Emiliui), bandelių išsikepsiu ir viskas, na margučiai, o va su žuvim man ne kas 😀, silkę su razinom kažkada ragavau, tik padaryt kaip nežinau, idorą o kaip tu su siemačkom ir riešutais darai, skamba įdomiai 😀?

01. Apr 2010, 13:12

Mes ir nieko ipatingo nedarysim,gal ka skaniau valgyt pasidarysim,dar ne nenusprendem😀kazko kur ne kiekviena diena darai😀Mano maziukas jau kartu su manim,nebeuzmigo,spejau tik kavos atsigerti ir viskas😀

01. Apr 2010, 13:10

mes dažysim šeštadienį😀

01. Apr 2010, 13:07

as siais metais ypatingu velykiniu patiekalu nedarysiu , silkutes pamarinuosiu ar su siemeckom ar su riesuciukais pamaisysiu , su tunu zirneliais ir kukuruzais misraines padarysiu , kiausiniu pafarsiruosiu na ir dar koki saldumyna padarysiu , bus kuklus krizinis velykinis stalas😀

01. Apr 2010, 13:04

negaliu migt ,bus kaip vakar 😃 tik galvele ant paduskytes padejau ir sveciu i namus priguzejo😀
o as zadu daugiau pridazyt , issinesios kiausinius pasikeitimui , visada taip buna😀

01. Apr 2010, 13:03

Aš tai kiaušinukus šeštadienį dažysiu, na visada taip darom 😀, einame iš ryto žolėliaut 😉, o poto kūryba užsiimu 😀, o ryt penktadienis tai žuvimi maitinsimės 😃, gal kokį gerą receptuką žinot, kad nesudėtingas, bet efektyvus butų 😀

01. Apr 2010, 13:00

Sestadieni uzsiimsim ta procedura😀pas mane nelabai yra kam juos valgyt,tai kokia disetka del tradiciju numarginsim ir viskas😀einu ziuret savo ligoniuka,kazko jau pyksta loveleje,bandysiu uzmigdyt dar,nes nieko cia jis man nepamiegojo

01. Apr 2010, 13:00

😃 pokalbiai su svimi - jau negerai 😃, aš su katinu kartais pasišneku, ir tai šeminykčiai kreivai pažiūri 😃, o mano katelė tokia protinga 😀, išklauso, nesiginčija, neprieštarauja 😀, visada su manimi sutinka 😃, bet pastaruoju metu ir ji šalintis manęs pradėjo 😃, o mažasis miega db 😀
Idora, jei pagalvė kviečia reikia klausyt 😃, llengvas pogulis gerai viskam, ne bereikalo grožio pietų miegas vadinamas 😀

01. Apr 2010, 12:57

Mamukes kada kiausinukus dazysit?😀 vakar buvom sveciuose pas svogeriuko mociute ,tai ji taip isradingai juos puose , grazu paziutet .Siulu lininiu taip dailiai apklijavo ir berzeliu koteliu sakeles istrizai susikarpiusi rastelius dare , tokie silti gavosi , o kitus su spalvotais siulais dailiai apjuose ir su blizgiais lipdukais apklijavo ( paneles ant nagu klijuoja tokius - zvaigzdutes , sirdeles) kaip netradiciskai ir sauniai gavosi...bet kiek ten kantrybes reikia turet😀

01. Apr 2010, 12:53

Kartais gerai ir su savim pasikalbeti😀Tai mazasis ka veikia,miega?

01. Apr 2010, 12:52

Sveikute, Raspa 😉 nu cia kaip tycia,visad taip buna 😃 ...pas mus lyt pradejo , tai lauka teks pamirst😀 kavos puodeli isgeriau vistiek nemacyja, prie lovos trauka begaline , kaip reikia atsispirti😀

01. Apr 2010, 12:52

Ar aš 😃? Nelakstau lyg ir 😃, rašau rašau, pati sau dažniausiai 😃

01. Apr 2010, 12:50

Tai kur jau tamsta taip lakstot?

01. Apr 2010, 12:48

Tik susiruoši išeit vėl visos grįžta 😃