Mamytės, kurioms virš 30

14. Jan, 12:21

galvoju idomu suburti ir vyresniu mamyciu bureli,pasibendraukime apie atzaleles

05. Apr 2010, 13:30

aciu😀kazkaip jis netiketai pasirode😀

neri neri 05. Apr 2010, 13:30

erikiux o tai gal tu į Vilnių lėksi ? 😀

05. Apr 2010, 13:21

oho! koks saunuolis , sveikinams su sestuoju dantuku😀 🌷

05. Apr 2010, 13:20

O mum velyku zuikutis atnese dantuka😀prasikale sestas😀

05. Apr 2010, 13:18

Labutis😀 Mes kol kas dar namie, bet planuojam pas uošvius važiuoti, kai mažius išsimiegos😀 Vakar tokia graži, saulėta diena buvo, o šiandien apsiniaukę, vėjas, ryte su Matuku važiavau į parduotuvę, tai grįžo visas apsiašarojęs nuo vėjo😀
Ar planuojate kuri nors į susitikimą Vilniuje atvažiuoti? Būtų įdomu susipažinti ir realiai😀

05. Apr 2010, 13:00

Mes taip pat namie Velykas šventėme. Tik iš ryto pas uošvį pasveikint nuėjome. O vėliau su sesers šeima susitikome ir prie prūdo paukščius šėrėme. Geras orelis namie nekiurksojome. Tai smagiai laiką praleidome. Ką sveikinau visi gamtoj sutiko. Tai sode. Tai prie jūros ir kitur. Mažais darniais būreliais. Smagu oras dėkingas.

05. Apr 2010, 13:00

Mes taip pat namie Velykas šventėme. Tik iš ryto pas uošvį pasveikint nuėjome. O vėliau su sesers šeima susitikome ir prie prūdo paukščius šėrėme. Geras orelis namie nekiurksojome. Tai smagiai laiką praleidome. Ką sveikinau visi gamtoj sutiko. Tai sode. Tai prie jūros ir kitur. Mažais darniais būreliais. Smagu oras dėkingas.

05. Apr 2010, 12:57

sveika, Rimuta 😀...musu mazius lauke miega ,svenciu proga sugryzo apetitas , o dantuko taip ir neuzdovanojo😀

05. Apr 2010, 12:47

sveikutes.mes ir siandien jau ramiai namie,tetis miega,brolis lauke,mazasis vaikstineja😀

05. Apr 2010, 12:46

Sveika , Neri , mes vakar velai vakare gryzom, siandien pas mus ramuma...saulytes daug , nuotaika puiki , taip nesinori , kad pasibaigtu sventines dienos😀

neri neri 05. Apr 2010, 10:32

tai turbūt mes vieni namie švenčiame,visos išvažinėjo kas kur 😀 tai vis užsuku pasidairyti ,gal jau kas sugrįžo 😀

neri neri 04. Apr 2010, 18:58

tai mamytės su vaikučiais kiaušinius ridinėja 😀 kaip tiems mažiukams ar patinka 😀 pas mus tai jau slėpt reikia kiaušinius 😃

04. Apr 2010, 13:44

Velyku ankstu ryta,tukstanciai marguciu ritas.
Ritas zalias ir raudonas,gelsvo jau iskeltas sonas.
Tegul,skyla,tegul duzta,o JUMS laimes te netruksta...
SU SV, VELYKOM....😀

04. Apr 2010, 07:23

Į sielą, kurioje buvo šalta, atėjo šiluma.
Į sielą, kurioje laikėsi nuovargio sniegas, įėjo gyvybės atgaivinta žaluma.
Medžiai, kurie atrodė mirę, išskleidė žiedus.
Dievo dvasia leido kiekvienam pasigėrėti savo pavasarišku sodu.
Su pavasariu ir Šv. Velykomis!
Lai šventė į visų Jūsų namus atneša džiaugsmą ir ramybę

03. Apr 2010, 23:47

Su Velykom! Bučiuoja pavasario saulė. Su Velykom! Linguoja pirmieji žiedai. Su Velykom! Dainuoja parskridusi paukštė. Te džiaugsmo pilni bus namai... 😀😀😀

03. Apr 2010, 21:52

Auštantis Velykų rytas teatneša
Jums pilnas rieškučias džiaugsmo,
Didelį krepšį margučių ir gausybę
Skaisčių pavasario spalvų!

03. Apr 2010, 21:50

Aciu Neri 😀 prisidedu prie sveikinimu ir linkiu visoms geros nuotaikos ir kietu kiausinuku😀
Ryt isvaziuojam i Panevezi , prisijungsiu tik pirmadieni 😀

neri neri 03. Apr 2010, 21:41

Saulėtų ir šviesių Velykų ,
te laimina visus dangus !
Prisikėlimo šventę švenčiant
lai džiaugsmas plūsta į namus
upeliais ,pievomis ,arimais,visais įmanomais keliais ...
Atšveskime Prisikėlimą ,pasidalindami jausmais !

03. Apr 2010, 18:39

sveikutes😀plusa mamytes nuo pat ryto siandien,as viska susiruosiau rytojuj,o vat kiausinius mes velyku ryta dazysim kai as grysiu is darbo.graziu ir linksmu jums velyku!

03. Apr 2010, 17:58

labukas😀matosi,kad visos mamytės užsiėmę😀mes jau beveik pasiruošėm😀

neri neri 03. Apr 2010, 17:19

mes ir kiaušinius jau nudažėm ,dar saldumyno pasidarysim ir bus viskas 😀

03. Apr 2010, 15:27

Sveikos merginos 😀 pasisveikinu ir vel begu i virtuve ,tortai paruosti beveik, liko kiausinius isvirt ismargintus , o jau kitus patiekalus tetukui duosim pasireiksti😀

03. Apr 2010, 14:18

Labas visoms, sėkmingo prieššventio pasiruošimo, margučių dažymo ir saulėto velykų ryto😀😀😀

neri neri 03. Apr 2010, 14:15

tai visos darbeliais užsiėmę ,pas mus pertraukėlė kol Ieva miegos 😀

neri neri 03. Apr 2010, 12:32

labutis visoms 😀 Vaivutė domisi ar viščiukai nenukentėjo labai kelionėje ,ar pasiekė sveiki 😀 gero pasiruošimo ,mano merginos ruošiasi kiaušinių dažymui ,lukštus lupinėja nuo svogūnų 😀

03. Apr 2010, 10:15

Labas rytas 😀, rytojaus pasiruošimui šią dieną tikriausiai skirsime 😀, taigi darbingos ir smagios nuotaikos 😀.
O va mano nuotaika SUPERINĖ 😃, iš pačio ryto atsibeldė seniokas, su paštininko liemene, bandė iškvosti pavardę, ilgai įrodinėjau kad aš esu aš 😉, ir kai pagaliau patikėjo, nepatiklusis seniokas dėžutę iš Panevėžio atidavė 😀, dar bandžiau prigult, bet smalsumas viršų paėmė 😀... Neri, ačiukas viščiukai nuostabūs, atvirutė nereali (žibuoklės tik man 😀), na o šį ryt kava tai užsaldintą gėriau 😀. Ačiukas tavo mergytėm, bučkis Vaivute 😀 Vaikai sako yra mūsų sielos atspindžiai, nes į juos sudedame viską ką geriausio turime 😀, neri matyt tu nustabus žmogutis 😀
Gražios šventės visom mamytėm, man šventės prasidėjo jau šiandien ryte 😀. STIPRIŲ MARGUČIŲ RYT VISOM 😃

03. Apr 2010, 09:56

Labas rytelis. Šiandien visos ruošitės šventei. Tai linkiu Turiningos ir smagios dienelės.

02. Apr 2010, 21:38

man MK labai stringa,laukti reikia☹o norisi greit,tad labanakt😀

02. Apr 2010, 21:19

aš ir nelabai spėju,pritrūksta laiko😃buvo sesė pasveikint mamą,vakarop buvau į parduotuvę nuvažiavus,dabar padariau želę,dar šlauneles užmerksiu išvalius😀tad ir laidą pažiūrėjau pribėgdama😀tas kūdas,neri Kavaliauskų Juozukas😃džiaugiuosi,kad jūsų tėtukas bus su jumis per šventes😀o aš šiandien tik apie pirmą pavalgiau,kai sesuo buvo,o paskui ir pamiršau😀neturėjau kada,o paskui jau vėlu😀oi kiek prirašiau😃

02. Apr 2010, 19:56

aciukas,reiks paziuret