Mamytės, kurioms virš 30

14. Jan, 12:21

galvoju idomu suburti ir vyresniu mamyciu bureli,pasibendraukime apie atzaleles

17. Feb 2015, 14:52

Su visom praėjusiom šventėm 😀 Taip Neringut vakar mėnuo sukako.

neri neri 14. Feb 2015, 21:46

Su Meilės diena ❤❤🤗

14. Feb 2015, 12:42

Su Valentino diena!Bukite mylincios ir mylimos!

neri neri 13. Feb 2015, 15:17

jau giltinė kaip įsisuka tai ne kas 😀 Dovile čia to paties senelio nebeturi ,kur man kažkada video rodei ?

13. Feb 2015, 11:38

Birutėle pritariu tikrai trūksta mums išėjusių anapilin namiškių. Esam mamos privalom būt stiprios užuovejos savo kruopelėm. Nedingau tiesiog užgriuvo neplanuotų darbų lavina. Deja tenka atlaikyt laidotuvių "maratoną". Gan stipriai giltinė "darbuojas" giminėje ir pažįstamų tarpe. Senelio ( dedusios ) trisdešimtinės už poros dienelių. Taigi tai vos ne kasdien išeina tai laidotuvės tai devintinės tai trisdešimtinės. Ir gimtadieniai artėja tiek Vilhelmo tiek Helgos. Taigi ir linksmų progų pasitaikys.

11. Feb 2015, 21:11

labas😀mums sesiu gimtadieniai,butu dar 60m jubiliejus,bet atsisakiau dalyvaut,perdaug islaidu,dar uz mama 2metu misios bus vasario 22d.,truksta jos labai☹

neri neri 11. Feb 2015, 19:45

sveikutės 😀 kaip laikotės ? Dovile ,kur dingai 😉 mes laukiam atostogų ,kitą savaitę merginos atostogaus ,sekmadienį reiks mamą pasveikinti su gimtadieniu ,Vaiva jau pas draugę užkviesta gimtadieniui ,pasipylė gimtadienių 😀 yra dienų kai net po du į vieną dieną 😃

06. Feb 2015, 16:29

labas😀mes su Emiliu iki miesto buvom,reikia dovana nupirkt sesei 40-mecio proga,nesugebejau isrinkt,balius kita savaite😀,namuciuose pasitvarkem,valgyt pasidarem ir jau vakareja...vakarop truputi tw paziurau,pamezgu arba paskaitineju koki zurnala,ryt i darba😀

neri neri 02. Feb 2015, 19:40

sveikutės 😀 kaip laikotės ? mes gerai 😀 šeštadienį buvo mišios už mano močiutę ir senelį , močiutei 5 metai ,o seneliui 26 kai mirę ,paskui pas tetą buvo vakarienė , o ateinantį šeštadienį jau bus mėnuo po uošvio mirties ,tai taip pat bus mišios ,tad reik šiek tiek pasiruošti .

neri neri 29. Jan 2015, 18:50

sveikutės 😀 o geras 😃 gal būtų pats miaukt pradėjęs norėdamas išeiti 😃 mūsų Ieva ir norėtų namie būt ,labai tingi rytais keltis ,bet reikia ,buvom anądien pas gydytoją dėl siuntimo pas logopedę ,tai gavom dar porą ,prieš mokyklą geriau anksčiau viską susitvarkyti ir tada neberūpės .

29. Jan 2015, 14:48

as po truputuka.maziukas i koja isikibes.kaipman taip iseina?antras nesitraukia.o gal ir gerai,kad tokie maminukai.

29. Jan 2015, 09:48

labas😀idomus laikas Juratele,megaukis,kiek gali,nes paskui vel bus begimas,kasdienine rutina,dabar graziausios akimirkos,tuo paciu ir Ignui gerai daugiau mama mato😀mes dabar 2savaites su Emiliu namie,jam patinka namuciuose😀,bet kita savaite turetum vel pradet savo judesi😀,jis i darzeli,as i darba😀,kai nesveikia,tai ir namuose ne kazka nuveikiu,aisku,pasitvarkau,valgyt padarau,reikia spintoj kaip reikiant pasikuist,bet vakar vos puse iveikiau,nera noro ir energijos,tik katino pasigedom,saukiam,saukiam,o jis sau spintoj miegojo😃,net nespejau pamatyt ,kai ilindo,gerai,kad nieko nepridare😀

29. Jan 2015, 09:13

labuka,gal as jau geriau su tais pasicackinsiu.jeigu Ignas aktyvu,taiAdomas turbo.dabarjauvisijuokiasi,kadtikrai i mama,nes tetis ramus.

27. Jan 2015, 14:06

labas😀buvau poliklinikoj siandien,dar savaitei pratese biuleteni,parase dar vaistu😀
Juratele puikus skirtumas butu ir namuose dar pabutum ,o gal ir sese broliukams butu,dar pagalvok😃

neri neri 23. Jan 2015, 21:51

mes šiandien pas Ievą darželyje vakare buvom šviesos šventėj ,vaikai su žibintuvėliais lauke ieškojo pasakos veikėjų ,labai visiems patiko ,tik ,kad labai snigo ,tai visi šlapi buvom. Jūrate ,tau anūkų dar ilgai teks laukt ,gal dar pagalvok 😃

22. Jan 2015, 10:59

oi,vyrukai palepina,kartais labai maloniai.kazkaip patiko namineti,vyras juokauja,kad dat viena...bet jau neee,geriau su anukais dziaugsiuos.

neri neri 21. Jan 2015, 18:16

oho ,Birute kas čia tave apsėdo ,gal nusilpo tavo imunitetas tai ir kimba viskas išeilės . Lepink Jūrate kol gali ir jie leidžiasi lepinami 😉 nors manau ,kad ir tave tavo vyrukai palepina ,juk viena moteris tarp vyrų 😀

21. Jan 2015, 14:06

sveikutes.va ir pasnigo,grazu.esam namukuose,vis atostogauju dar ir kazkodel darbuko nepasiilgau.auga maziukas,tai taip gera lepinti seimyna.

20. Jan 2015, 22:42

labas,as vel sergu,niekas nemiela,sako roze man☹,desine veido puse istino,raudona,skauda,zodziu,baisu...☹

neri neri 20. Jan 2015, 18:57

sveikutės 😀 ką veikinėjat ? mes tai kibinus kepam 😃 labai užsinorėjom ,dar buvo merginos kirpykloj ,pas Ievą į darželį antradienį atvažiuoja kažkokia vabalų paroda gyvų 😀 tai labai laukia mano gamtininkė 😃 Dovile ,kaip Vilhelmas ,ar jau pasveiko ?

14. Jan 2015, 15:19

labas😀oras siandien visai nieko,pavasariu kvepia😃,tvarkiau siandien komodos stalcius,padariau pietus,pasitvarkiau ir jau dienos kaip ir neber😀Emiliui darzely ryt bus spektaklis apie kurmi,o siandien- sokiu burelis😀
puiku,kad pavyko iskart technikine praeit😀

neri neri 13. Jan 2015, 12:01

sveikutės 😀 aha, jau tie eurai ,kur mažos sumos tai nieko ,bet va kai buvo reikalas dideles skaičiuot ,tai keistai viskas. Vėjas ir man nepatinka ,miegot negalima kai stogą kilnoja .Vaiva ryt į ekskursiją važiuoja į Vilnių ,į seimą ir Operos ir baleto teatrą ,į Spragtuką su klase ,griš naktį .Mes po truputį stojam į vėžes ,šiandien vyras mašinai technikinę pravarė ,nes jau baiginėjos ,susitrukdė šiek tiek ,bet praėjo iš pirmo karto .

13. Jan 2015, 10:18

labukas😀paziurejus ir paskaicius apie jusu vaikuciu vejaraupius,galiu teigti,kad mes persirgom lengva forma,atrodo ir Vilhelmas turejo lengvai prasirgt,mazas dar,bet matyt ne visiems vienodai😀
isijungiu kompa,permetu naujienas ir viskas,sunkoka metu pradzia,nepatinka man tie eurai,nesuprantu dar as ju😀,siandien Emili nuvaziau i darzeli,reikejo uzsirasyt Nauju metu nuotraukas😀
vejai isbalansuoja,kelia stresa man toks oras,o nervai man kenkia,darbe kelios zada iseit,zodziu visokiu nesamoniu,spaudimas sukiles,pulsas didelis...

11. Jan 2015, 14:31

Tai va vaikščiojanti žaizda

neri neri 11. Jan 2015, 09:33

ojetau ,tikras šrekiukas ... visai kaip Vaivai .

11. Jan 2015, 07:08

Reikėtų murkdyt į briliantinės žalumos kibirą

11. Jan 2015, 07:06

Taip Ievutei sugadinta šventė. Didžiausi linkėjimai nuo mūsų. Vilhelmui kliuvo daugiausiai. Vėjaraupiai su nuolat kylančiom labai didelėm temperatūrom ir nenustojamai tepama briliantine. Net nėra kaip aprengt.

neri neri 10. Jan 2015, 21:25

kur mamytės taip dingusios ?

neri neri 09. Jan 2015, 11:27

labutis 😀 aš jau grįžau 😉 Ačiū Jums 😀 buvo tikrai sunku ,o dar sunkiau buvo vakar ,kai mano Ieva paklausė kur jos tortas ( juk vaikui gimtadienis yra viskas ,o vakar suėjo 7) tai šiandien nupirkom tortą ,dovanėlę ir dar į darželį užvežiau šakotį ,nes šiandien jau išėjo kas į mokyklą kas į darželį 😀

07. Jan 2015, 18:11

Birutėle greičiau linkiu atsistatyt sveikatėlę. Nelabai linksmai prasidėjo metai Nuo vargelių. Vilhelmas šiandien "sužydo" vėjarupiai.

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 941