Aš tinginiauju vyras namie,tai viską padarė tik kartu
nuvežėm Evą pas dantistę,tai grįžus snūstelejau valandėlę
gerą,o dabar laukiu,kol vakarienę padarys ir bus galima eit
toliau gulėt🙂
Labas rytas,nu ir orelis nuo vakar vakaro...Aš vakar
vėlokai atsiguliau,bet nieko atrodo išmiegojau
neblogai.Šiandien ilga diena darbe nusimato auditas bus,tai
visi kaip ant adatų būsim😀
Aš tik grįžus namo snūstelnu,o paskui diena tęsiasi😀Gerai
šiandien vyras bbq iškeps,paruošė mini staigmenėlę
jubiliatui,tai man tik gražiai namie reiks pabūt😀
Labas rytas,sauniai laika praleidot !as vakar
ilsejausi,uosviai buvo uzsuke kavos kaip ir kiekviena
savaitgali . Laikas keltis ,su nauja darbo savaite !😀
Labas rytas,Ačiū tikrai,kad geras laikas buvo grįžom tik
po 20h namo,tai beveik iškart į lovas kritom grynas
oras,saulė ir emocijos daro savo😉Visur pagal planą
jubiliatas spėjo viską aplankė tik aš jėgų pritrūkau,tai
vieną karuselę pačią geriausią praleidau,bet jie ir prabuvo
eilėj beveik 2h kitakart ir aš ten pasisupsiu būtinai😃Su
nauja darbo savaite!Mano šita ilga savaitė bus daug reikalų
dar auditas darbe laukia bus ką veikt🙂
Labas rytas,svarbi diena ! Buvom baseina,paskui reikalu
tvarkyti ,dar i lidla sio bei to apsipirkti . Pagetem
arbatos ir prigulem pailseti 😉 gero laiko jums!
Nežinau dėl nakties ar lijo ar rasa iškritus buvo,nes
rūkas nemažas ryte buvo😃Buvom apsipirkti,išvežėm Evą į
autobusą išlėkė į Cambridge su savo programa kažkoks
susirinkimas,tai tik vakare grįš,užbaigiau valytis
langus,vyrai garažą kuopia,susodinau naujas gėlytes gal
prigis ir eisiu kažką pietum padaryt visai darbinga
diena😉Ryt anksti kelt važiuosim Deno gimtadienio į
atrakcionų parką švęst🙂
Bet ir nakti cia ziuriu lija gerokai,man iki euro poli
reiks traukti vakar buvau bet kazkaip pamirsau kopustu
raugintu.siandien noriu karka sutinti tai teks keliauti
…
As anksciau nuejau ,anksciau prieme .uzsukau dar i
parduotuve kazka grazaus leliukui nupirkti ,rytoj vaziuosim
aplankyti vyro bendradarbis antros dukrytes susilauke.pas
drauge kavos buvau su praejusiu gimtadieniu pasveikinti .o
dabar su sune vaikstom parke ir trauksim namo 😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,atrodo gulėjau,tingėjau,miegojau,o vos iš lovos išsiritau,bet gal išsijudinsiu😀
Aš tinginiauju vyras namie,tai viską padarė tik kartu nuvežėm Evą pas dantistę,tai grįžus snūstelejau valandėlę gerą,o dabar laukiu,kol vakarienę padarys ir bus galima eit toliau gulėt🙂
Dvi dideles stiklines ir tos mazos 6 atrodo tokia didele deze
O tai čia tu pati perki ar kaip team metatės visi?
Yenkee zvakiu rinkini
Ką užsakei?🙂
Labas rytas,o as kaip tik anksti atsiguliau tai ismiegojau ir jau laukiu zadintuvo 😉 vakar uzsakiau dovana bendradarbei turetu speti ateiti😉
Labas rytas,nu ir orelis nuo vakar vakaro...Aš vakar vėlokai atsiguliau,bet nieko atrodo išmiegojau neblogai.Šiandien ilga diena darbe nusimato auditas bus,tai visi kaip ant adatų būsim😀
Aš tik grįžus namo snūstelnu,o paskui diena tęsiasi😀Gerai šiandien vyras bbq iškeps,paruošė mini staigmenėlę jubiliatui,tai man tik gražiai namie reiks pabūt😀
Man nesigauna ,o savaitgaliais tai visada po pora vakandu nusnaudziu 😉
Aš normaliai,bet pradėjau stengtis dienos laike po 30min,tiesiog pasnaust ar pagulėt užsimerkus daugiau energijos atsiranda ir nakties miego užtenka🙂
Labas rytas,as kazko sunkiai keliausi …
Labas rytas,šiandien jau pagaliau tortą valgysim dar maniškis į mokyklą nusipirko neštis,tai bus saldumynų diena visiška😃
Ir man neblogai diena gerai eina 😉
Taip gerai sekasi dirbti net keista😉
Labas rytas,sauniai laika praleidot !as vakar ilsejausi,uosviai buvo uzsuke kavos kaip ir kiekviena savaitgali . Laikas keltis ,su nauja darbo savaite !😀
Labas rytas,Ačiū tikrai,kad geras laikas buvo grįžom tik po 20h namo,tai beveik iškart į lovas kritom grynas oras,saulė ir emocijos daro savo😉Visur pagal planą jubiliatas spėjo viską aplankė tik aš jėgų pritrūkau,tai vieną karuselę pačią geriausią praleidau,bet jie ir prabuvo eilėj beveik 2h kitakart ir aš ten pasisupsiu būtinai😃Su nauja darbo savaite!Mano šita ilga savaitė bus daug reikalų dar auditas darbe laukia bus ką veikt🙂
Labas rytas,svarbi diena ! Buvom baseina,paskui reikalu tvarkyti ,dar i lidla sio bei to apsipirkti . Pagetem arbatos ir prigulem pailseti 😉 gero laiko jums!
Labas rytas,mes jau kelyje sustojome dar kavytės pasiimti🙂Šiandien viskas pagal jubiliatą tegu pasidžiaugia viena diena metuose😆
As ir jau senokai lovoje. Aplankem maza lelyte . 3 sav jau , kazkaip jau spejau pamirsti kad maniskiai buvo tokie mazi😀
Ačiū😊Čeburėkai skanu,bet tyngiu terliotis ir neatsimenu kada kepiau😃Aš jau viskas poilsiauju😉
Su artejanciu gimtadieniu tavo vaikinuka ! As karka pakisau su bulvemis ir kopustais kepti ,eisiu cebureku daryti,neatsimenu kada bekepiau 😉
Nežinau dėl nakties ar lijo ar rasa iškritus buvo,nes rūkas nemažas ryte buvo😃Buvom apsipirkti,išvežėm Evą į autobusą išlėkė į Cambridge su savo programa kažkoks susirinkimas,tai tik vakare grįš,užbaigiau valytis langus,vyrai garažą kuopia,susodinau naujas gėlytes gal prigis ir eisiu kažką pietum padaryt visai darbinga diena😉Ryt anksti kelt važiuosim Deno gimtadienio į atrakcionų parką švęst🙂
Bet ir nakti cia ziuriu lija gerokai,man iki euro poli reiks traukti vakar buvau bet kazkaip pamirsau kopustu raugintu.siandien noriu karka sutinti tai teks keliauti …
Labas rytas,nulijo neblogai vakar spėjau namo parbėgti ir vieną pusę langų nuvalyt😃Aš jau irgi,kol visi miega žadu pajudėt😉
Labas rytas,budinames 😉 as jau gyva !
Taip dusna ,kad atrodo tuoj prades lyti.as prisiskalbiau,praktiskai biskas isdziuvo 😉
Užimta išeiginė tavo😉Aš jau namučiuose šį bei tą apsimėtysiu ir bėgsiu ratuką kokį nedidelį,nes paskui nelabai laiko bus savaitgalį🙂
As anksciau nuejau ,anksciau prieme .uzsukau dar i parduotuve kazka grazaus leliukui nupirkti ,rytoj vaziuosim aplankyti vyro bendradarbis antros dukrytes susilauke.pas drauge kavos buvau su praejusiu gimtadieniu pasveikinti .o dabar su sune vaikstom parke ir trauksim namo 😉
As su kavyte prisedau laisvesne diena penktadienis😃