Aš dabar porą savaičių pardėj dirbsiu po savo darbų,tai
tokia atsipūtus jaučiuos vistiek anksčiau 18h iš darbo
neišeisiu😀O šiaip gerai ir greit pakankamai dirbas kaip po
3d laisvų 😉Namie vaikai ir vyras,tai ir sukt galvos nereik
viskas bus padaryta iki kol grįšiu tik pavalgyt ir
ilsėtis🙂
Labas rytas,super duper žmonių kiekiai neapsakomi😀Vakar
buvom Eifelio bokšte,o šiandien toliau lekiam blaškytis
visur su metro,tai labai patogu🙂Paryžius labai gražus
miestas,bent man pastatai,parkai ir t.t.net ir šiaip pasivaikščiot įdomu🙂
Labas rytas,penktadienis aišku,kad šiandien bus geriau😉Aš
ir šiandien bizi reik iki pardės,apsiskalbt,truputį rūbų
įsimest dar jei spėsiu namus padoriau apmėtyt,o paskui 2h
nakties kelt ir į kelią leistis🙂
Aš ir privačiai einu tik tiek,kad ten ir NHS priėma,tai
kainos padoresnės,nei pas lietuvius,o ir priežiūra negaliu
skųstis.Keliauju iki GP ir paskui atgal į darbuką ir tada
jau namučio😀Šiandien dar pas Deną susirinkimas,dar pusbrolis
atskrido vakar iš Amerikos,tai lėksim pasiplepėti trumpam,o
tai paskui vėl nesusitiksim ilgai nesutampa mums vis poilsis
kartu LT visi bizi savo reikalais😀
Šį savaitgalį pagaliau į Paryžių važiuosim pasivaikščiot
porą dienų truputį neramina,kad su bilietais kažkur įeit
labai prastai online,bet jau bus kaip bus🙂Vaikai Bretton
centre,o aš irgi Brettone,bet arčiau namų pas vaikus vietos
nėr,tai eilėj laukiu gal kada atsiras...
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,as kelinta nakti po 3 pabundu ir budrauju.matyt miego uztenka .laukiu zadintuvo. Ziuriu vel lietu rodo…
Labas rytas,aš kaip visada jau su kavyte🙂Miegojau ir vėl gerai,tai tik reik tiketis,kad ir diena gera bus😉
Aha 😀
Visai čia tau gerai nepajautei nė,kad darbe buvai😉
As vakar balandeliu prisidariau tai siandienai uzteks ,dar geras pusvalandus ir namo .puse dienos atostogu uzsidejau ,turiu talona
Labas rytas,aš irgi išsimiegojau gerai😀Šiandien jau vyras į darbą išvažiavo,tai reiks vėliau vaikams paskambint,kad valgyt pagamintų,namus apmėtytų😀
Labas rytas,kaip gerai miegojau 😀
Aš dabar lauke,tai neblogas oras,kol nelyja😉
As siandien netriktu bslandeliu darysiu taip uzsimaniau .oras baisus …
Aš dabar porą savaičių pardėj dirbsiu po savo darbų,tai tokia atsipūtus jaučiuos vistiek anksčiau 18h iš darbo neišeisiu😀O šiaip gerai ir greit pakankamai dirbas kaip po 3d laisvų 😉Namie vaikai ir vyras,tai ir sukt galvos nereik viskas bus padaryta iki kol grįšiu tik pavalgyt ir ilsėtis🙂
Mes gerai dirbam,dar dorai nepradejom…
Labas rytas,ir as prisiilsejau ,siandien nuo 3 pusi gaudau 😀
Labas rytas,pailsėję galim kibt toliau į darbus😉
Labas rytas,jau važiuojam link kelto per piet arba pavakare būsim namučiuose🙂
Labas rytas,saunu,kada namo?as vakar poilsiavau .
Labas rytas,super duper žmonių kiekiai neapsakomi😀Vakar buvom Eifelio bokšte,o šiandien toliau lekiam blaškytis visur su metro,tai labai patogu🙂Paryžius labai gražus miestas,bent man pastatai,parkai ir t.t.net ir šiaip pasivaikščiot įdomu🙂
Labas rytas,budinames 😉kaip Prancuzija?
Labas rytas,mes jau keliamės į Prancūzija😉
Labas rytas,as jau gyva 😀 gero savaitgalio!
Pakisau apkepa is likuciu ,saldytuvo isvalymas😉 ir tv ziuriu kol seimyna gris 😉
Aš ir jau spėjau apsipirkt,skalbima uždėt,namus apmėtyt,o dabar jau pas dantistą laukiu reik skylutę užtaisyt😉Grįšiu bus galima pasiilsėt ir man🙂
As jau seniai namie,tvarkausi tv ziuriu . Savaitgalis prasideda !
Labas rytas,ir penktadienis 😀
Labas rytas,penktadienis aišku,kad šiandien bus geriau😉Aš ir šiandien bizi reik iki pardės,apsiskalbt,truputį rūbų įsimest dar jei spėsiu namus padoriau apmėtyt,o paskui 2h nakties kelt ir į kelią leistis🙂
As poilsiauju,kazkokia kvaila diena,turiu darbu bet nieko nesinori…gal ryt bus geriau 😉
Aš ir privačiai einu tik tiek,kad ten ir NHS priėma,tai kainos padoresnės,nei pas lietuvius,o ir priežiūra negaliu skųstis.Keliauju iki GP ir paskui atgal į darbuką ir tada jau namučio😀Šiandien dar pas Deną susirinkimas,dar pusbrolis atskrido vakar iš Amerikos,tai lėksim pasiplepėti trumpam,o tai paskui vėl nesusitiksim ilgai nesutampa mums vis poilsis kartu LT visi bizi savo reikalais😀
Puikis savaitgalis nusimato 😀
Man kur privaciai reiks ,nes pas mus poliklinikoje turi buti skaudantis dantis tada tik priims ,nes gydytoju nera …
Šį savaitgalį pagaliau į Paryžių važiuosim pasivaikščiot porą dienų truputį neramina,kad su bilietais kažkur įeit labai prastai online,bet jau bus kaip bus🙂Vaikai Bretton centre,o aš irgi Brettone,bet arčiau namų pas vaikus vietos nėr,tai eilėj laukiu gal kada atsiras...
Labas rytas,as kelios minutes pries zadintuva nubudau… einam link savaitgalio😀 kur pas dantista lankotes?