Labas rytas.As ir arbata geriu nors jau seniai pakilusi
.ji cia vietoje palakste tai pusmaisi saldainiu
parsinese.pas mus nei vienas vaikas neatejo .galvojau gal
kaimyne mergaite atves ar kitoje puseje gyvena juodukai
atbegs bet nieko...liko visas bliudas saldainiu 😃 mes vakar
apsipirkome tai siandien tik sauso kaciu maisto reiks nulekt
,pasibaige ir jo ne visur yra.o siaip namus reikia
apsitvarkyti .ryt i darba 7 dienas dirbsiu .reik pailseti
,)
Labas rytas,nejome niekur ir neapsigavome siemet net
dalint nebuvo kam saldainiu buvo atejus tik 5vaiku grupele
ir viskas ramybe..Kaip tavo mergaitei sekes??Ta proga picu
uzsisakem ir stalo zaidima pazaidem ka butume
vaikscioje?Kita savaite uzimta nusimato per ta karantina
kirpykla,pedikiura turejau perkelt iki ketvirtadienio?Sedziu
su kava ir galvoju ar vakar tikrai viska nusipirkome is
"nebutinu prekiu"?
Mes jau po miesto sau tik kedus nusipirkau,bet vaikai
pilnai apipirkti bus ramu kolkas?Mes ir moliugus dareme,bet
ar eisime neaisku labai jau oras subjuro..
Labas rytas,kur,Daivute,prapuolus??As jau iseiginiauju su
rytine kavyte?Susiplanavus siandien visa diena apsitvarkysiu
namie,leksim su vaikais i miesta,nes jau sio bei to reik man
ir vaikams?Neatsimenu kada buvau mieste?O vakare maziukas
mano nori eit saldainiu kaulyt,tai bandysim,nors ir patys
zadam dalint?
Labuka,niekur neprapuolusi darbas,namai ilga si savaite
pas mane 8d?Vakar torta sutepiau ryt i darba nesiu,nors mano
gimce tik sekmadieni,bet visu sugaudyt neina vieni tik
savaitgali dirba,kiti vel,tai manau iki pirmadienio visi
paragaus?Aisku,jei jis valgomas bus neatsimenu kada
kepiau?
Labas,kur ,Vikut ,prapuolusi? As po namus sukuosu.is
kaimynes ejau siuntini pasiimti.pakalbejom ji
tailandiete.turbut pirma karta po isikraustyme .siaip
pasisveikindavome ir viskas 😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas.As ir arbata geriu nors jau seniai pakilusi .ji cia vietoje palakste tai pusmaisi saldainiu parsinese.pas mus nei vienas vaikas neatejo .galvojau gal kaimyne mergaite atves ar kitoje puseje gyvena juodukai atbegs bet nieko...liko visas bliudas saldainiu 😃 mes vakar apsipirkome tai siandien tik sauso kaciu maisto reiks nulekt ,pasibaige ir jo ne visur yra.o siaip namus reikia apsitvarkyti .ryt i darba 7 dienas dirbsiu .reik pailseti ,)
Labas rytas,nejome niekur ir neapsigavome siemet net dalint nebuvo kam saldainiu buvo atejus tik 5vaiku grupele ir viskas ramybe..Kaip tavo mergaitei sekes??Ta proga picu uzsisakem ir stalo zaidima pazaidem ka butume vaikscioje?Kita savaite uzimta nusimato per ta karantina kirpykla,pedikiura turejau perkelt iki ketvirtadienio?Sedziu su kava ir galvoju ar vakar tikrai viska nusipirkome is "nebutinu prekiu"?
Geras tas oras😉 visi islakste mes vieni su katinu likom 😉
Mes jau po miesto sau tik kedus nusipirkau,bet vaikai pilnai apipirkti bus ramu kolkas?Mes ir moliugus dareme,bet ar eisime neaisku labai jau oras subjuro..
Sveika,breikau as.neprapuolus tik vis patingedavau parasyti .. ryt ir man laisva 😀 maniske moliuga padare ir vakare eis saldainiu.
Labas rytas,kur,Daivute,prapuolus??As jau iseiginiauju su rytine kavyte?Susiplanavus siandien visa diena apsitvarkysiu namie,leksim su vaikais i miesta,nes jau sio bei to reik man ir vaikams?Neatsimenu kada buvau mieste?O vakare maziukas mano nori eit saldainiu kaulyt,tai bandysim,nors ir patys zadam dalint?
Geros dienos tau?
Labas rytas as ir senai gyva.ruosiuosi eiti pasivaikscioti.vyrui termoso reikia dar sio bei to 😉
Labas rytas,mes vakar i namus uzsisakem vakarienei?As jau i darbuka ruosiuos,o visi kiti miega?
Tikra gimtadienio diena 😀 man ryt iseigine.siandien vyras vakarieniai mesyte grilina man iseigine nuo maisto gaminimo 😉
Labai gerai kas vakar buvo uzsuke,kas dar siandien uzsuks,bet nuosirdziai ilsiuosi visas savaitgalis tik mano?
Kaip jubiliate? As breikauju.diena greit eina 😉
Labas rytas,aciu?
Labas rytas,su Gimtadieniu Vikut ! Daug daug visko tau 😘
Kazkada buvau uzsimaniusi napaleono nusipirkau bet nieko gero pertepimas slykstus kazkoks sviestinis riebus.fe... as namus apsitvarkiau .poilsiauju 😉
Labuka,lakstai napaleono,o pertepima pagal save?
Sveika,koki tortuka dariai? As breikauju .diena kaip visada greit eina .noriu namo ...
As jau namuciuose truputi tinginiauju?Isgyre mano torta ir suvalgyt baigia kazi ar kas liks rytdienai mergaitem?
Sveika,nu jau nepradek😉 senute atsirado 😉 moteris kaip vynas bresta .as breikauju laikas gerai eina 😉
Labas rytas,o tai pusineju nuo pat ryto prabudau ir niekaip uzmigt neina...Dzin paskutine diena isgyvensiu?Kiekvienais metais tik senyn ir senyn?
Kazkas metais vyresnis bus 😀 as iki sekmadienio dirbsiu 6 dienas .
Labuka,niekur neprapuolusi darbas,namai ilga si savaite pas mane 8d?Vakar torta sutepiau ryt i darba nesiu,nors mano gimce tik sekmadieni,bet visu sugaudyt neina vieni tik savaitgali dirba,kiti vel,tai manau iki pirmadienio visi paragaus?Aisku,jei jis valgomas bus neatsimenu kada kepiau?
Labas,kur ,Vikut ,prapuolusi? As po namus sukuosu.is kaimynes ejau siuntini pasiimti.pakalbejom ji tailandiete.turbut pirma karta po isikraustyme .siaip pasisveikindavome ir viskas 😉
As galvojau,kad jau susitvarkei seniausiai tuos dokumentus...
As vis dar po dokumentus knisuosi bet jau nebedaug beliko 😉
As su kavyte prisedau,papietausiu ir i darbus skirstysimes?
Nesakyk 😀 as po namus kuiciuosi patalyne isskalbiau tikiuosi prapus 😉
Labas rytas,as ir dirbu ir daug speju dabar buvom apsiprekint,eisiu pietu daryt,skalbinius ismetyt ir i darba galetu diena ir ilgesne but?
Labas rytas,ir vel pirmadienis .paskutine mano iseigine.nei pailsejau nei padariau ka planavus.nesuprantu kur tas laikas dingo...
Va va visada taip buna?As jau i darbuka ruosiuosi?