Oi kantrybes tau,nors geriausia,tai kai patys
susitvarko,tai daugiau ranka nekyla nesamoniu pridirbt..As
po sio savaitgalio 8d is eiles dirbsiu.Labanakt
Man nugara skauda.darbe lengvas beprotnamis.pilna
naujokiu o jie nesamones daro. Turbut netycia gal is
nezinojimo ar nesupratimo. O mums paskui tvarkyti viska
reikia.as visa savaitgali dirbsiu.labanakt.
Sveika,as breikauju.diena greitai eina. Jau planuoju ka
cia nuveiksiu grizusi is darbo.vakar nusipirkau kiauliu koju
reiks siandien isvirti dar sriubos padaryti.skalbinius
sutvarkyti nes vakar nespejau...
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,man dar negreit iseigines nusimato tik kita antradieni,treciadieni?
As jau vel lovyteje.diena greit prabego.ryt i darba .gerai tai kad kita savaitgali turesiu dvi dienas laisvas.labanakt.
Labas rytas,as darbelyje baigsiu tik 21h vakare,tai jau nieko nereiks grizus?Reikia kartais pamiegoti?
Labas rytas,na ir miegojau ... buvau pabudusi puse 4 o paskui kai uzsnudau tai negirdejau nei kaip vyras isejo i darba .reikia keltis 😉
Labuka,as ir poilsiauju?
Sveika,baigiu atidirbti.rytoj tai tikrai nieko nedarysiu tik ilsesiuos 😉
Mes irgi apsipirkome.valgyt padariau einu virtuve susitvarkyti ir galesiu ilsetis😉
Labuka,as siaip zadu eit pasivaiksciot iki Morisono,nors lygtais nieko ir nereikia?
Sveika,breikuju viena .nuobodoka bet ka padarysi.greit namo.grizus laukia apsipirkumas vakar patingejau tai siandien reiks.
Oi kantrybes tau,nors geriausia,tai kai patys susitvarko,tai daugiau ranka nekyla nesamoniu pridirbt..As po sio savaitgalio 8d is eiles dirbsiu.Labanakt
Man nugara skauda.darbe lengvas beprotnamis.pilna naujokiu o jie nesamones daro. Turbut netycia gal is nezinojimo ar nesupratimo. O mums paskui tvarkyti viska reikia.as visa savaitgali dirbsiu.labanakt.
As jau lovoj ne rankyciu,ne kojyciu poilsio truksta gerai,kad ryt penktadienis...
Ir as taip kartoju bet nesigauna 😉
As i trasa islekiau vis kokiu reikalu atsiranda?Jau savaitgali sakiau nieko nedarysiu tik ilsesiuos?
Gal cia tik pas mus taip.maniskis net kelesi net langa uzdaryti...
Labas rytas,as nieko negirdejau...
Vesu gi 😉 na ir saudo siandien kai isproteja...nebus ramybes...
Mano seimyna tesla picai kildino,tai prikaitine namus oho?Man kolkas nieko tokio nereik,tai ir i nuolaidas nesidairau,nes paskui prisiperku ko nereik?
Vesoka reiks sildyma pajunti.daug darbo pas mus neziurejau bet sake kad 50% nuolaida yra .
Labuka,gerai sugalvojai?As seimyna paliksiu ir leksiu pedikiura darytis?
Sveika,as po namus sukuosi.nugara skauda.reiks vakare paprasyti vyro kad istrintu 😉
Labuka,as buvau pasiplanavus ir susitarus sestadieniui,tai karantinas pakoregavo viska anksciau?As jau namuciuos su kava?
Sveika,as gal kita menesi eisiu dar nereikia man .
As jau namuciuose apsimetau ir i kirpykla lekiu?
Sveika,as breikauju.diena greitai eina. Jau planuoju ka cia nuveiksiu grizusi is darbo.vakar nusipirkau kiauliu koju reiks siandien isvirti dar sriubos padaryti.skalbinius sutvarkyti nes vakar nespejau...
Labas rytas,as jau su kavyte?Geros tau dienos?
As jau lovoje.dar po kompa narsiau .ieskau sekcijos .tai vis neissirenku.bet jau mazdaug zinau ko noriu 😉 labanakt.
Buvom ir mes isleke va ir pritingesi dar bendradarbe uzsuks kavos?
Patingek 😉 mes truputi buvom isvaziavia dabar eisiu valgyti daryti.nusipirkau kiauliu koju reiks isvirti 😉
As jauciu ilsesiuos vistik sekmadienis,o ir veikt nelabai turiu ka ir siaip tyngiu?