Labuka,as nuo pat ryto ant koju apibegau rata aplink
Peterbora,nulekem iki Aldi sio bei to,bet labai nusivyliau
kazkoks visiskas bardakas geriau jau i Lidl ar Tesco
didziaja vaziuot,o dabar po namus pasikuist noriu uzdejau
jautiena troskint ir eisiu tvarkytis?
Labuka,as darbelyje baigsiu pries 21h,tai ner kur
skubintis?Daug darbo nusimato po 3£ duoda darbuotojam
pravalgyt nuo pirmadienio iki sausio 31d...Ka su savo
voucheriais reiks daryt net neisivaizduoju nelabai cia tas maistas man tinka?
Labas rytas,nu nekazka kai sitaip,bet iseitine gausi?As
dar kitoj savaitej 4d laisvas turesiu reik poilsio kojai ir
paciai,o siaip pirmadieni ir antradieni laisva bus kita
savaite.
Greitai savaite eina .man dar rytoj ir viskas tris dienas
turesiu laisvas nes pasiemiau atostogu.bankrutuoja mano
darbas.dirbsim iki sausio galo ir viskas.reiks ieskotis
kazko ☹ nugara lyg ir gerai😉
Labuka,vakar buvau A&E tai slubuosiu 4-6savaites va ka
daro bloga avalyne,o ir padaryt nelabai ka eina
poilsis,salti kompresai,iskelus laikyt...As dar darbe liko
nei daug mazai 3dienas dar dirbti iki iseiginiu.Kaip tau
savaite?Kaip nugara tavo?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Sveika,mes po parduotuves aplankeme o dabar poilsiauju.sekmadienis😀
Labuka,as nuo pat ryto ant koju apibegau rata aplink Peterbora,nulekem iki Aldi sio bei to,bet labai nusivyliau kazkoks visiskas bardakas geriau jau i Lidl ar Tesco didziaja vaziuot,o dabar po namus pasikuist noriu uzdejau jautiena troskint ir eisiu tvarkytis?
Sveikute,kokia ilga diena ... darbo nera patys turim ieskoti kad nenupesti... gerai kad bent ryt poryt iseigines😉
Labuka,aha visiems,tai isdurnet galima..As ir pavargus jauciuos,bet nieko rytoj ir savaitgalis.
Sveika,kaip suprantu cia visiems darbuotijams?gal ir nieko .as breikauju .pavargau o ir vakar kelena pradejo skaudeti...
Labuka,as darbelyje baigsiu pries 21h,tai ner kur skubintis?Daug darbo nusimato po 3£ duoda darbuotojam pravalgyt nuo pirmadienio iki sausio 31d...Ka su savo voucheriais reiks daryt net neisivaizduoju nelabai cia
tas maistas man tinka?
Sveika,vakar greit nusirasiau bet keliausi sunu i lauka isvesti ir pusinejau 1 val kol uzmigau...tai tokia siandien slapiu maisu trenkta jauciuosi...
As jau lovoj,nors ryt tik po pietu i darbuka?
As filmus ziuriu ir trauksiu i lova. pavargusi jauciuosi...
Labuka,as su kavyte sedziu gerai,kad ryt jau i darbuka viska pasidariau ka norejau ir poilsiui laiko uzteko?
Sveikute as breikauju.diena visai nenoriai eina...
As jau rytoj i darbuka eisiu.greit iseigines praeina😉
Atostogu pasiemus pora dienu reik pailset?
Kaip cia tau isrigines? Juk paprastai pirmadienuais dirbi
Labas rytas,as iseiginiauju,tai tik dabar su kava?Pas mane ir panasiai?
Labas rytas seniai berasiau.tai darbas tai namie ir vel viskas nuo pradziu...
As ir truputi pasisukinejau po namus,nes nuprotet besedint galima?
Neblogai😉 as buvau isejusi pasivaikcioti dabar po namus sukuosi 😉
Labas rytas,mano diena 7h prasidejo,bet del kojos sekmingai sedziu ant lovos?
Labas rytas budinames ir prabego savaitgalis...
Labas rytas,as i darba eisiu ruostis?
Labas rytas as seniai pakilusi bet neturejau laiko pasilabinti.reikejo apsipirkti lidloje suni pavedzioti o dabar tvarkausi 😉
As net nezinau kaip iseitine skaiciuoja istikruju...Pagaliau namuciuose istiesiau kojas vyras apskalbe visus,tai jokiu darbu tik poilsis?
Sveika.gausim bet as tik 2.5 m pradirbus tai nedaug jos tebus...
Labas rytas,nu nekazka kai sitaip,bet iseitine gausi?As dar kitoj savaitej 4d laisvas turesiu reik poilsio kojai ir paciai,o siaip pirmadieni ir antradieni laisva bus kita savaite.
Greitai savaite eina .man dar rytoj ir viskas tris dienas turesiu laisvas nes pasiemiau atostogu.bankrutuoja mano darbas.dirbsim iki sausio galo ir viskas.reiks ieskotis kazko ☹ nugara lyg ir gerai😉
Labuka,vakar buvau A&E tai slubuosiu 4-6savaites va ka daro bloga avalyne,o ir padaryt nelabai ka eina poilsis,salti kompresai,iskelus laikyt...As dar darbe liko nei daug mazai 3dienas dar dirbti iki iseiginiu.Kaip tau savaite?Kaip nugara tavo?
Sveikute ir vel savaites neber...kaip tavo koja?
Begdama timptelejau greiciausiai...Daugiau nelabai ka ir galejau padaryt.
Kas kojai?man nugara skauda ryte vaistu geriau ir nakti skaudejo nesuprantu kodel gal perpute kur ...