Labas rytas,nors siandien iseigine as jau seniai gyva
skalbima padariau po namus tyliai sukuosi kol vaikai ir suo
miega 😉 ryte eisim pas ortodonta breisetu detis .
Ar pastatet besmegeni??Pamirsau pasisakyti pasiskiepijau
penktadieni nuo koronos viruso,tai tokiu nesamoniu
prisiklausiau,kad puse dienos su vyru juokiaus?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,mes visi ryte jau issiskirstem kas i mokyklas,kas i darba?Pusryciauju darbe ilga diena tik 21h darba baigsiu?
Labas rytas,nors siandien iseigine as jau seniai gyva skalbima padariau po namus tyliai sukuosi kol vaikai ir suo miega 😉 ryte eisim pas ortodonta breisetu detis .
Labas rytas,na mes su kariu nieko neuzsisakinejam uzsisakom saldziai arba astriai?
Labas rytas,vakar uzsisakeme sonkauliuku su padazu,ryziu saldziarukstes ir su kariu vistienos ir rols .su kariu nepatiko .reikia priprasti 😉
Ar pirkote ka is kinieciu ar patiko??As lasisos buvau uzsisakius,tai neseniai atveze teko i kamera greit susidet,kad neatsiltu?
Nors turiu darbu...
Ir as bimbineju 😉
Patarimus zinute atsakiau?As viska ka reikejo pasidariau,tai dabar tinginiauju..
Noriu isbandyti kinieciu maista. Bet nezinau ka sakytis gal tu ka patartum😉
Sveika as breika,diena greitai eina😉
Labas rytas,as jau su kavyte pagaliau issimiegojusi jauciuos?Oras fui,bet ir gerai galesiu kuistis namie?
Sveika,taip ir galvojau.mazute pas jus .
Labas rytas,prancuzu buldoge musiske?Pagaliau savaites pabaiga greit prabego,bet pavargau sia savaite reik pailset?
Primink kokia taviskes veisle?
Pas musiske nelabai isvis dantys matos?
Rimtai? Maniskei du virsui nauji isdygo du iskrite apacioja du iskrite du atribos tuoj kris . Tai kokia ispersdante😃
Labuka,as namo po darbuko judu?Nuosirdziai net demesio neatkreipem kada pasikeite...
Sveika.vakar oras fainas .mes ilgai su suniu vaiksciojome.pasigirsiu mano grazuolei dantukai keiciasi jau.kaip jums buvo? Jie visi visi pasikeicia ?
As jau namucio lekiu soksiu i treiningus ir pabegiot eisiu?
Breikauju,laikas neina darbo nera o zmoniu daug .tai visi kampais vaiksto ir taip dar pora geru savaiciu kol uzdidarys...
Labas rytas,retai man buna,kad anksciau nubusciau net i tualeta pries zadintuva einu arba su juo?Darbo daug ir savaite greit eina?
Labas rytas,smagu tau.as nuo 2 val pusi gaudau.keliausi i tualeta ir budrauju...
As jau namucio lekiu vyrui iseigines,tai vadinas ir man nieko daryt nereiks?
Sveikute as breikauju.diena letai eina...
Labas rytas,smagiai tada?Nea viskas gerai tik pirma diena toj vietoj kur skiepijo ranka skaudejo.
Stovi kieme zmogaus dydzio 😀 saunu ir kaip jausmas,turiu omeni nebuvo jokio salutinio poveikio?
Ar pastatet besmegeni??Pamirsau pasisakyti pasiskiepijau penktadieni nuo koronos viruso,tai tokiu nesamoniu prisiklausiau,kad puse dienos su vyru juokiaus?
Sveika mes i nene buvom pasivaikscioti .
Labas rytas,as jau i darbuka ruosiuosi?Vakar visa popiete parke praleidau su vaikais neatsimenu kada taip smagu buvo?
Labuka,as virtuvej pasisukinejau ir dabar ilsesiuos?