As jau po namus sukuosi tv pagalba pasijungusi,vakar gal
matei ,rode kad mama dvynes pagimde ir vienos nemylejo ir
nemyli kaip taip galima … truksta zodziu …
As breikauju,iki sito breiko tai gal 40 min geru tik
tedirbome laikas prailgo vos neuzmigome belaukdami kol
masina sutaisys … as vakar susitvarkiau,patalyne pasikeiciau
,grizus laukia kelione i Stamforda .
Sestadieni ir sekmadieni,bet likusias 3d trumpiau dirbsiu
tik iki pietu?Siandien ryte su vyru daug nuveikem dar ir
lekstes grazinom,tai vakare tik pavalgyt greit pasidaryt
beliko,o vaikai sake namus issiurbs?
Tikrai kad ne tavo diena… as vakar pasisiuliau su vyru
vaziuoti kad jam neliudna butu tai dvi su virsum i viena
puse ir tiek pat atgal,paskui pasigailejau per daug to
pasivazinejimo buvo…
Smagu kaip visada tik zmoniu siemet kaip niekad daug,tai
grizom pries 23h ir tiesiai i lovas vakar?O siandien
visiskai ne mano diena tiek planu turejau,bet nuo pietu
lovoj su vyru gulim?Nusipirkau leksciu nauja rinkini,bet
parsivezus pasirodo teks vest atgal viena lekste
iskelta,paskui atsigert Radlerio buteliuka parsiveziau
bekraustant pirkinius tik prisilieciau ir truko,tai pilnas
maisas buvo vos mesytes spejau isimt,o dar pasirodo ryte,kai
duse buvau vyriskiu duso zele paverciau ir nepastebejau,tai
puse duso pribego?Vyras greit pietus padare,pavalgem ir
istiesem kojas sakiau siandien geriau jau nieko
nebeliesiu?
Labas rytas,as jau su kavyte?Siandien vyras is LT
parskrenda buvo dantu susitvarkyti isskrides keletai
dienu,tai leksim apsipirkti,o vakare i ferverku fiesta po
metu pertraukos panasu gyvenimas grista i normalias
vezes?
Mes pries einat miegoti isjungem o ryte pajungiu ir vyras
isvaziuodamas i darba turi isjungti ,matyt jis neisjunge o
mano vaikiui irgi siluna labai netrukde …
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Paella is sainsburio?As susivelinau gristi namo,tai apsimetysiu ir tingesiu reik pailset?
Ir pabreikavau ,oras kazkoks gerai kad iseidama rubus nuo is lauko surinkau per nakti buvau palikusi.kas pietums? Ieskau ideju😉
Aciu ir tau geros dienos?
Su tinginiu kartu 😉 geros dienos !
Labas rytas,leisiuos tuoj kavos darytis tingiu tinget kolkas?
Labas rytas,budinames ,atsikeliau bet jauciu truko miego…
Neziuriu as tokiu laidu kazkaip isvis mazai LT televizijos ziuriu?
As jau po namus sukuosi tv pagalba pasijungusi,vakar gal matei ,rode kad mama dvynes pagimde ir vienos nemylejo ir nemyli kaip taip galima … truksta zodziu …
Pakankamai,jog grybaut pradetume ir nusisneket?Man dar toli grazu iki pabaigos,bet nieko bus galima eit prisest neilgtrukus?
Daug zmoniu ? Man sis breikas greiciau atejo😉
As ir breikauju vos spejam suktis?
As jau breikauju,laikas letai slenka …
Labas rytas,as jau nubudusi,bet dar lovoj guliu ner kur skubintis?
Labas rytas,as ankstyva dar gerokai pries zadintuva nubudau 😉 tuoj kavyte gersiu 😉
As tik dabar pietauju,bet laikas visai gerai eina?
As breikauju,iki sito breiko tai gal 40 min geru tik tedirbome laikas prailgo vos neuzmigome belaukdami kol masina sutaisys … as vakar susitvarkiau,patalyne pasikeiciau ,grizus laukia kelione i Stamforda .
Sestadieni ir sekmadieni,bet likusias 3d trumpiau dirbsiu tik iki pietu?Siandien ryte su vyru daug nuveikem dar ir lekstes grazinom,tai vakare tik pavalgyt greit pasidaryt beliko,o vaikai sake namus issiurbs?
O tai kada tau iseigines?as breikauju .
Labas rytas,sunkios sitos dvi dienos bus dirbsiu nuo 8h30 iki 20h45,o namie nepasidariau beveik nieko,bet gal vyras anksciau baiks,tai pagelbes?
Labas rytas,ir vel pirmadienis 😉
Tikrai kad ne tavo diena… as vakar pasisiuliau su vyru vaziuoti kad jam neliudna butu tai dvi su virsum i viena puse ir tiek pat atgal,paskui pasigailejau per daug to pasivazinejimo buvo…
Smagu kaip visada tik zmoniu siemet kaip niekad daug,tai grizom pries 23h ir tiesiai i lovas vakar?O siandien visiskai ne mano diena tiek planu turejau,bet nuo pietu lovoj su vyru gulim?Nusipirkau leksciu nauja rinkini,bet parsivezus pasirodo teks vest atgal viena lekste iskelta,paskui atsigert Radlerio buteliuka parsiveziau bekraustant pirkinius tik prisilieciau ir truko,tai pilnas maisas buvo vos mesytes spejau isimt,o dar pasirodo ryte,kai duse buvau vyriskiu duso zele paverciau ir nepastebejau,tai puse duso pribego?Vyras greit pietus padare,pavalgem ir istiesem kojas sakiau siandien geriau jau nieko nebeliesiu?
Kaip savaitgalis ?kaip fejarverku svente? As kaukes ziuriu po vonios. Nepajutau kaip praejo savaitgalis…
Labas rytas,as gar lovyteje tingiu keltis 😉
Labas rytas,pabudome ir kelkimes?Vakar apsipirkt nespejome,tai teks siandien vaziuot?
Labas rytas,ankstyva tu 😉as i miesta ruosiuosi 😉
Labas rytas,as jau su kavyte?Siandien vyras is LT parskrenda buvo dantu susitvarkyti isskrides keletai dienu,tai leksim apsipirkti,o vakare i ferverku fiesta po metu pertraukos panasu gyvenimas grista i normalias vezes?
Vesoka lauke,tai suprantama,kad tikrai netrukde...As patenkinta,kad junginet nereik ryte pries keliantis isijungia,tai is lovos nebaisu islipt ir siaip pastoviai silta?
Mes pries einat miegoti isjungem o ryte pajungiu ir vyras isvaziuodamas i darba turi isjungti ,matyt jis neisjunge o mano vaikiui irgi siluna labai netrukde …
Sujuokinai?Pas mus nustatyta,tai nakti nesildo,o diena sildo,jei temperatura kambary zemiau 21,5 nukrenta?