As grizau suni pavedziojusi ir prisedau su kavyte😉nu
duodu vaizdu buvau lidloje bet spek ar zuvies nusipirkau?
Aisku kad ne ir tik gera puskeli nuejusi ta supratau… tai
pietums bus gulesas…
Tikrai kad greita eina laikas,vienur padirbom kitur
nuejome tiek ir teliko cia 😉 po darbo lidla uzbeti ir
namo.uzsimaniau zuvies tai iskepsiu ir patroskinsiu su
morkytem ir svoguniuku plius bulviu kose😉
Supratau?Mes ir tuoj i darbus skirstysimes truputi miego
mazoka man,bet ka padarysi grisiu galesiu ilsetis?Noriu
pries darba i parde uzeit,dar i ofisa uzeit reik pilna
reikalu?
As baigiau krapstytis ir eisiu gult tokiu nesamoniu
grizus prisimasciau cili troskini pasidariau,dar lavaso
suktinuku prisikepiau ir skalbinius susitvarkiau,tai net
nepastebejau kaip susivelinau..Labanakt
Dirbsim ligonine dirba visus metus net ir per Kaledas?25d
bus laisva man,26d atidirbu ir tada savaite poilsio grisiu i
darba tik sausio 3d visos dienos apmokamos ir ne atostogu
naudot nereik?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,as galvojau uzsiemus tu,tai nieko nerasai...As atidirbau savaitgali,tai siandien ir ryt iseigines?
Labas ,dar karta .parasiau komentara ir dingo ☹ o pries tai visa savaitgali negalejau prisijungti …
Kartais as sugebu😉 einu namu sriubliuoti.
Prajuokinai???As pietauju labai greit diena eina?
As grizau suni pavedziojusi ir prisedau su kavyte😉nu duodu vaizdu buvau lidloje bet spek ar zuvies nusipirkau? Aisku kad ne ir tik gera puskeli nuejusi ta supratau… tai pietums bus gulesas…
As savaitgali dirbu,tai su vyro pagalba susitvarkiau namus bus ramybe,tai grizus uzmesiu skalbt ir ilsesiuos penktadieniais retai kada valgyt gaminu?
Tikrai kad greita eina laikas,vienur padirbom kitur nuejome tiek ir teliko cia 😉 po darbo lidla uzbeti ir namo.uzsimaniau zuvies tai iskepsiu ir patroskinsiu su morkytem ir svoguniuku plius bulviu kose😉
Labas rytas,as jau su kavyte,nors i darba tik nuo puses 12h?Greit tau laikas praeis kas cia yra pusdienis geras ir namie?
Labas rytas,oi kaip sunkiai keliausi i darba ,visai nesinorejo po iseiginiu …
Labas rytas,senai senai nubudus ir jau darbe?
Labas rytas,budinames 😉
As pietauju greit laikas eina?
As sun svedziau pasivaikscioti,tuoj eisim namo 😉
Supratau?Mes ir tuoj i darbus skirstysimes truputi miego mazoka man,bet ka padarysi grisiu galesiu ilsetis?Noriu pries darba i parde uzeit,dar i ofisa uzeit reik pilna reikalu?
Ne jis tik puse 8 isvaziuoja i darba ,bet paprastai keliasi su manimi po 5 isvada suni atsigeriam arbatos ir mane i darba nuveza .
O tai abu laisvi??
Ryte nuskambejo zadintuvas su vyru suszvalgeme ir ant kito sono 😉
Labas rytas,as nuo 6h gyva jau antra puoduka kavos ikaliau ir eisiu pusryciaut?Visai pamirsau,kad tau iseigines?
Labas rytas,budinames,as tik neseniai atsikeliau eisiu i vonia .
As baigiau krapstytis ir eisiu gult tokiu nesamoniu grizus prisimasciau cili troskini pasidariau,dar lavaso suktinuku prisikepiau ir skalbinius susitvarkiau,tai net nepastebejau kaip susivelinau..Labanakt
Is galvos iskrito kur tu dirbi … as jau lovoje ,permetu naujienas ir einu miegoti ,pavargusi jauciuosi … labankt.
Dirbsim ligonine dirba visus metus net ir per Kaledas?25d bus laisva man,26d atidirbu ir tada savaite poilsio grisiu i darba tik sausio 3d visos dienos apmokamos ir ne atostogu naudot nereik?
Nedirbsit per sventes?mes 23 baigsim ir paskui tik po nauju
Reikia sventem uzsidirbti,nes daug laisvu nusimato?
Oho kaip ilgai,taip gerai dirbau reikejo zmoniu paeme mane ir prie kitos linijos nusiunte …
Mano irgi tik,kad ilga bus iki 21h?
Bet nieko diena visai gerai eina 😉
Labas rytas,as dar buciau tikrai pamiegojus?
Labas rytas,sunkiai keliausi …
Nuo 7h i darbuka,tai kol papusryciauju,susiruosiu ir laikas iseit ateina?Niu smagu tau?