Ir as namie ,susirasineju su Lt apmokejau skola jie tipo
nemato nes moketojo koda neparasiau tai teko nuotrauka
siusti vienu zodziu kartais taip nervina …
Labuka,as virtuvej sukinejuos nuo ryto,nes vakar visai
jegu nebuvo,o siandien jau gerai tik nosis pasikimsus?As
zemaitisku blynu kepiau neatsimenu kada valgem?Dabar jau
eisiu ilsetis?
Labas rytas,as jau su antru puodeliu silto gerimu
sedziu?Persalimas puola vakar gal per koki 20minuciu
savijauta subjuro,tai vaistu,arbatu ir lovoj jau 21h
buvau?
As jau po darbo su sune vaikstau parke. siandien mano
brolio gimtadienis ,skambinau pasveikinti ir suzinojau kad
jie laidotuvese.kaimyne truputi vyresne uz mane mire vezys
atsinaujino. As ir ja pazinojau liko dukrele gal 10 m tokios
naujienos,kazkaip nesitikejau kad taip gali buti…
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Jau turejo pries tris savaites atvesti bet netilpo inesti tai dabar tikiuosi viskas bus gerai 😉
Turbut lova??Pas mane darbe jau pradeda viskas grist i senas vezes baigesi sventinis taupymas?
Oras fainas,bet pas mus vidui saltoka …darbo mazoka,gal siulys iseigine rytoj bet man geriau butu penktadieni nes lava atveza pagaliau 😉
Aciu?Oras kaip pavasari pauksciukai ciulba,saulyte sviecia?
Labas rytas,ir tau geros! As dar tik keliuosi 😉
Labas rytas,jau ir vidurys savaites atejo?Geros dienos?
Ir as namie ,susirasineju su Lt apmokejau skola jie tipo nemato nes moketojo koda neparasiau tai teko nuotrauka siusti vienu zodziu kartais taip nervina …
As tik po darbo grizau puse 22h,tai kol pietus susidejau,issimaudziau,dar arbatos atsigeriau net nepajauciau kaip laikas praejo?Jau namucio traukiu?
Ko tu taip velai atsiguliai?as breikauju,laikas neina kiti namo isejojo musu net neklause.ir buciau nejusi .
Labas rytas,as kaip puse 12h atsigulus ir po 3h kelus visai gerai jauciuos?
Labas rytas,budinames 😉 man lyg miego truko …
As truputi veliau eisiu breikaut kolkas nealkana,o kavytes ir taip atsigeriau?
Ir breiko sulaukiau,greitai diena ei 😉
Aciu tave irgi?
Labas rytas,kazko sunkiai keliausi… su nauja darbo savaite 😉
Labas rytas,as siandien iki vakaro dirbsiu paprase padeti,tai grizus tiesiai tik i lovyte?
Kaip skanu ,seniai bedariau ir as 😉 zadejau kauliukus kepti bet kai pas uosviene cepelinu pavalgem atidejau rytojui 😉 siandien plovas bus 😉
Labuka,as virtuvej sukinejuos nuo ryto,nes vakar visai jegu nebuvo,o siandien jau gerai tik nosis pasikimsus?As zemaitisku blynu kepiau neatsimenu kada valgem?Dabar jau eisiu ilsetis?
Kur ,Vikut,prapuolusi? Mes pas uosvius cepelinu pavalgeme ir jas kuom uzsieme 😉
Labas rytas,super filmas,labai patiko 😀
As bandysiu tv3 go uzsisakyti ten maciau yra noriu labai pamatyti 😉
As ir nerandu niekur nemokamai nuleidau rankas ieskot gal kada per tv parodys...
Oho,laikykis neapsirk.o as noriu ciken faktoriu paziureti bet nemokamai nerandu gal tu zinai ? Ziurejai?
Labas rytas,as jau su antru puodeliu silto gerimu sedziu?Persalimas puola vakar gal per koki 20minuciu savijauta subjuro,tai vaistu,arbatu ir lovoj jau 21h buvau?
Labas rytas,budinames 😉 diena prasideda 😉
Baisu kas darosi siemet vienos mirtys aplink...
As jau po darbo su sune vaikstau parke. siandien mano brolio gimtadienis ,skambinau pasveikinti ir suzinojau kad jie laidotuvese.kaimyne truputi vyresne uz mane mire vezys atsinaujino. As ir ja pazinojau liko dukrele gal 10 m tokios naujienos,kazkaip nesitikejau kad taip gali buti…
Labas rytas,tikrai taip?
Labas rytas,ir penktadienio sulaukem 😀
I paprikas pridejau orkaitej iskepsiu,noodles ir darzoviu isvirsiu ivairiu ir dar grizdama zuvies parsinesiau,tai dar jos kepu?