Labas rytas,kazko tokio rimto,tai nieko
apsipirkimas,kirpykla,namus apsimeciau,sunu i Corby
vezem,paskui i A&E teko vaziuot riesa susizeide ir t.t,bet
atsikeliau ismiegojus ir pailsejus?
Situ iseiginiu kaip nebuta tiek uzsieme buvom,kad atrodo
tokia pavargus jauciuosi,nors siandien nuo pietu visiskas
poilsis namie lova ir tv?Dar savaite atidirbt ir pagaliau
atostogos?
Man sitaip pirma karta ir tikiuosi paskutini,nes kazkaip
nesinoretu eit dar koliotis ar banko keist kazkaip megstu
gaut paslaugas kurios priklauso?Jei darbe prastovi vienoj
vietoj delto ir skauda,kol isjudini raumenis ir
praeina...
Labas rytas,skauda ,bet vakar vakare vedziojau suni ir
skaudejo paskui praejo vaiksciojant tai visai nesuprantu .
Gersiu siandien nimesil gal pades jei ne reiks kreiptis i
gydytojus. Idomiai cia su tom kortelem . Maniskis negali
bilietu pirkti is savo korteles nors viskas gerai banke
sako…
Labas rytas,kaip tavo koja?As siandien vel iki vakaro
dirbsiu,tai tokia visai rami ner kur skubet?Vakar
susinervinau teko net i banka skambint vakare norejau
click&collect pasidaryt is Asdos living sestadieniui neleido
susimoket nei is vienos korteles,tai vyras sumokejo,o banke
pareiske,jog viskas gerai su manom kortelem tik siaip
kazkoks error..
As is Tesco deliverio laukiu tarp 21h ir 22h turi atvest
susipirkau buitinius visokius dalykelius,kad nereiktu
savaitgali blaskytis?Gal kur timptelejai ar trinktelejai ir
net nepajautei,nors galibuti ir nuo darbo...
As jau,jei noresiu ilsetis,tai man nors ir tvanas
galibuti ir visi darbai gali palaukt?Siandien jau
isbegau,tai taip gerai pasijauciau matyt reikejo gerai
paprakaituot?
Is Dreams ,pries tris savaites turejo atvesti bet netilpo
,tai dabar pakoregavom gabaritus turetu tilpti uznesimui i
virsu.man nuo vakar gerkle kutena ,lyg ir nosis nori begti .
Kalbejau su drauge jos sunus nuo penktadienio namie su 39
temperaturos siandien jau geriau,cia virusas koks ar tie
orai …
Is kur uzsisakinejot?As jau namie arbatinuosi mano
savijauta dar vis sokineja jau atrodo visai gerai,o poto vel
suprasteja lyg koset pradedu...Jau siandien galvojau grizus
leksiu pabegiot,bet vistik atidejau,kad dar labiau
neperpustu?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As jau namucio trauksiu viskas pirmadienis atidirbtas?
Dar valandziuke ir i kita breika eisim.man i lidla reikia katinams sausas maistas pasibaige.
As jau lyg kavytes noreciau puodelio,bet dar darbuojuos truputi?
Nedaskaiciau … dar valandeleir breikas 😉
Sūnų?
Kodel suni vezet?
Labas rytas,kazko tokio rimto,tai nieko apsipirkimas,kirpykla,namus apsimeciau,sunu i Corby vezem,paskui i A&E teko vaziuot riesa susizeide ir t.t,bet atsikeliau ismiegojus ir pailsejus?
Labas rytas,ka cia taip dariai? As visai lengvai atsikeliau 😉
Situ iseiginiu kaip nebuta tiek uzsieme buvom,kad atrodo tokia pavargus jauciuosi,nors siandien nuo pietu visiskas poilsis namie lova ir tv?Dar savaite atidirbt ir pagaliau atostogos?
Labas rytas,ir as jau budinuos po duso noriu kavos 😉
Labas rytas,jau su kavyte?Nieko vakar negaminau nebuvo kada,tai jau siandien reiks kazka pasigamint?
As ir galvoju kur cia prapuolusi 😉 diena misraine dariau kopustu su grybais,seniai norejau tik dabar prisiruosiau .
Labuka,labai uzsiemus buvau nuo ryto tik dabar prisedau pries tv?Svarbu,kad patogiai miegasi?Truputi atsikvepsiu ir vel i trasa kilsim?
Labas rytas,budinames😀 kaip gerai miegojau,tik truputi keista nes ji aukstoka.kai sedziu kojom beveik nesiekiu zemes .
Mano lovyte jau stovi 😀 per 40 min sustate 😀 kaip miegosiu siandien 😀
Man sitaip pirma karta ir tikiuosi paskutini,nes kazkaip nesinoretu eit dar koliotis ar banko keist kazkaip megstu gaut paslaugas kurios priklauso?Jei darbe prastovi vienoj vietoj delto ir skauda,kol isjudini raumenis ir praeina...
Labas rytas,skauda ,bet vakar vakare vedziojau suni ir skaudejo paskui praejo vaiksciojant tai visai nesuprantu . Gersiu siandien nimesil gal pades jei ne reiks kreiptis i gydytojus. Idomiai cia su tom kortelem . Maniskis negali bilietu pirkti is savo korteles nors viskas gerai banke sako…
Labas rytas,kaip tavo koja?As siandien vel iki vakaro dirbsiu,tai tokia visai rami ner kur skubet?Vakar susinervinau teko net i banka skambint vakare norejau click&collect pasidaryt is Asdos living sestadieniui neleido susimoket nei is vienos korteles,tai vyras sumokejo,o banke pareiske,jog viskas gerai su manom kortelem tik siaip kazkoks error..
Kad niekur tikrai.taip ir nesupratau kas cua man buvo,eisiu ilsetis…
As is Tesco deliverio laukiu tarp 21h ir 22h turi atvest susipirkau buitinius visokius dalykelius,kad nereiktu savaitgali blaskytis?Gal kur timptelejai ar trinktelejai ir net nepajautei,nors galibuti ir nuo darbo...
As namie ,griztant koja labai pradejo skaudeti prie kauliuko nei is sio nei is to vos priremiu…
As jau,jei noresiu ilsetis,tai man nors ir tvanas galibuti ir visi darbai gali palaukt?Siandien jau isbegau,tai taip gerai pasijauciau matyt reikejo gerai paprakaituot?
Gal ir butu bet as vis tiek neturiu kada ilsetis …
Manau butu i nauda iseigine isejus?
Ir tu laikykis,dirbsiu rytoj ,kai dalino of pro musu linija praejo . Ir gerai kad neklause o gal buciau pasiemusi 😉
Laikykis...O as kaip visada rytais atrodo visai gerai jauciuosi ziuresiu kaip po piet vel bus?
Labas rytas,galva kaip puodyne skamba ,kaip po gero baliaus skauda …nosis uzgulta … siaubas kazkoks …
Labas rytas,cia gal siaip koks virusas siaucia...As dar lovoj gulineju,bet reiks eit kavos kaistis diena prasideda?
Is Dreams ,pries tris savaites turejo atvesti bet netilpo ,tai dabar pakoregavom gabaritus turetu tilpti uznesimui i virsu.man nuo vakar gerkle kutena ,lyg ir nosis nori begti . Kalbejau su drauge jos sunus nuo penktadienio namie su 39 temperaturos siandien jau geriau,cia virusas koks ar tie orai …
Is kur uzsisakinejot?As jau namie arbatinuosi mano savijauta dar vis sokineja jau atrodo visai gerai,o poto vel suprasteja lyg koset pradedu...Jau siandien galvojau grizus leksiu pabegiot,bet vistik atidejau,kad dar labiau neperpustu?