Mama nesutinka su abortu

23. Apr, 06:52

Sveiki, turiu tokia problemele, man 16 metu o mano vaikinui 18. as pastojau ir mes su vaikinu to vaiko nenorime, o mama mane vercia gimdyti, nepasiraso del isvalymo. Tetis anglijoj tai negali grysti ir pasirasyt. Nebezinau ka daryt. Tik nepradekit rasyt kad tai tavo vaikas po to gailesies.. nesigailesiu nes tam vaikui mes nieko gero neduosime, patys nei darbo nieko neturim, dar reikia mokslus pabaigt. Patarkite ka daryt. Gal imanoma ja y teisma ar y kurnors paduot kad netrugdytu mums gyvent kaip norim

23. Apr 2012, 19:44

Tau neįdomu, o gultis buvo įdomu 😃 Tau juk buvo atsakyta į tavo klausimą ir nesuprantu kaip šauna į galvą ieškoti patarimų dėl aborto mamyčių forumuos. Apie apsaugą tai čia neklausei niekada.

23. Apr 2012, 19:42

Mūsų šeimoj buvo atvejis, kai netgi 18 m. merginai įrodė, jog ją išprievartavo, kai pastojo netyčia per durnas abiejų galvas, o tavo atveju tai tik juokas. Pasidomėk vaikų teisių apsaugos tarnybos darbu ir pačiomis vaikų teisėmis. Ar bent jau skaitei apie aborto pasekmes?

23. Apr 2012, 19:41

Gerai nebeidomu, cia su jumis tai kaip su sienom. Susirasiu pati buda. Aciu uz nepagalba

23. Apr 2012, 19:38

Juste, aš irgi tą patį sakau, nes pati žinau ką reiškia ilgai nepastoti ir sunkiai gydytis, todėl bet kokiu atveju rėkiu už gimdymą!!!! Nes ką gali žinoti, gal tai vienintelis tavo vaikelis bus. Laura, seki mamos pėdomis tada, nieko keisto ... Tiesa, atliekant abortą nelegaliai susilaukti vaikų ateity jokių šancų, nes jis atliekamas ne ligoninės steriliomis sąlygomis ir ne profesionalai paprastai atlieka. Žinau atvejį, kai mergina niekaip negalėjo pasidaryti aborto, tai į makštį kišo virbalą (apie tai skaičiau Panelėj, kai pati buvau gal 14-16 m.) ir ką jūs manot, mergina seniai pakasta, nes nukraujavo, gavosi užkrėtimas ir staigi mirtis. Astripaprika, pritariu, kad bevaisės pastangos, kai proto stoka.

23. Apr 2012, 19:33

mamukas. pries rasydamas gerai pagalvok. Ji niekaip negaletu irodyt kad mane isprievartavo nes visus metus su juo ir jo seima gyvenau, pati mama leido. taigi beviltiskas tavo komentaras

23. Apr 2012, 19:31

Kas liečia teismus, tai tau jau buvo atsakyta ne kartą, nes esi nepilnametė - tave atstovauja tavo tėvai iki 18 m. ir ne kitaip. Netgi šaunuolė mama, kad neleido vartoti kontraceptinių tablečių, o tai negi nejautėt ir nematėt, kad plyšo prezervatyvas? Neįmanoma to nejusti, nebent naudojot kitas apsaugos priemones. Tu negali apsispręsti netgi dėl aborto, nes esi nepilnametė. Ir kokią teisę turi spręsti dėl negimusios gyvybės? Paklausk vaiko, kai gims ar jis nori gyventi, o jis, tikiu, tave pasveikins tokius riksmu, kad visas pasaulis skambės, kaip jis nori gyventi. Astripaprika, Lt įstatymai lytinius santykius leidžia nuo 14 m., nebent Lauros mama norės paduoti dėl galimo išprievartavimo ... Pritariu mamukui, ne amžiuje esmė. Be to prieš gulantis į lovą reikia mąstyti, kad 100% apsaugos nėra. Pasirodysiu senamadiška, tačiau aš prieš lytinius santykius iki 18 m. Tačiau, jei jau taip įvyko, tai reikia prisiimti atsakomybę.

23. Apr 2012, 19:30

Ir juokingiausia kai sako ''mes saugojomes trbt prezervatyvas plyso'' ..bent as nekvaila ir manau kitos moterys taipat nekvailos cia nei jus saugojotes nei ka .O jeigu plyso kaip galejot nematyti begancios spermos is prezervatyvo..
As vietoj tavo mamos ta pacana paduociau i teisma jeigu cia tokie zaidimai vyksta ir principai yra keliami ,tai tas berniukas butu apkaltintas isprievartavimu taves.Ir pasibaigtu visi mandrumai,vaikas jau yra jis pakeliui i si pasauli ,ir nieko nepakeisi .
O del teisiniu reikalu tu esi vaikas 16 metu ..iki 18 metu uz tave atsako mama tad tu jokiu teisiu neturi.

23. Apr 2012, 19:26

mane mama pati norejo nuzudyt kai buvau 5 metu, prigirde kazkokiu vaistu ir vos nenumiriau. Visa si laika as jai nerupejau vydavo vis is namu, tik dabar prisimine kad turi dukra

23. Apr 2012, 19:23

silvi, auginciau ta leliuka, jezau , jei moki pistis atsiprasau uztoki zodi, ir tai mokek uzauginti ...

23. Apr 2012, 19:22

Aš iš savo patirties galiu paskyti, kad abortas yra žiaurus dalykas, nors man jis buvo daromas dėl nesivystančio nėštumo, vaikelio labai laukėme ir aš jį kartais net sapnuoju, kai šaukia "mama", o jei tai darai savo noru, tai nežinau kaip turi jaustis mergina - moteris psichologiškai ... Tave gyvenimas gali taip nubausti, kad jei nereikia šio, tai neturėsi ir vėliau ne tik vaikelio, bet ir sielos ramybės. Tau gali atrodyti, kad tai svaičiojimai, bet tik vėliau įsitikintum kokios teisios tos, kurios sako saugoti gyvybę.

23. Apr 2012, 19:22

Juste koks skirtumas kiek metu ji atsigule i lova ,kita karta ne metuose esme,nes metai tik skaicius,o prote ir mastyme apie tai !! Bet jeigu proto nera saugotis - tai dabar ir tegul priima atsakomybe uz ta vaika kuris auga jos isciuose.Ir kaip sako '' kol negimsta vaikas tai nera gyvybe'' tai tokiais zodziais pasisakai apie save labai daug ..kad esi tikrai dar vaikas tiek irpagal tuos metus tiek ir pagal proteli .
Norejai izengti i suaugusiuju pasauli pradedama myletis - taiva prasom- dabar tkr izengiai i suaugusiuju pasauly oficialiai,tapsi mama.

23. Apr 2012, 19:21

del to nesuku galvos nes kai pastojau jis buvo nepilnametis

23. Apr 2012, 19:19

As jusu neklausiau ar gimdyt ar negimdyt, mes saugojomes bet matyt plyso prezervatyvas, o mama neleido kontraceptiniu vartot. Manes neitikinsit gimdyt. Nes jau apsisprendziau 100% kad as to vaiko nenoriu. Tik noreciau suzinoti savo teises, ar galima ka nors padaryt

23. Apr 2012, 19:19

Šeimynele, pritariu, tačiau negalvojo ir ką, negi reikia nuteisti, pasmerkti? Dabar tai nieko nepakeis, gal kaip tik labiau paskatins darytis abortą. Juste, ką tu darytum tokiu atveju, kad taip kalbi? Aš, aišku, irgi nepilnametė nesiguliau, nes kitaip buvau auklėjama ir labai griežtai, rūpėjo kiti dalykai, bet tai tėvų auklėjimo padarinys, o jei tai įvyko, tai gal pirmiausia kalti tėvai, kad ne viską papasakojo, nedraudė, per mažai mokė ...

ausryte12 ausryte12 23. Apr 2012, 19:17

kazkaip siais laikais jauni zmones nevertina GYVYBES, smagiausia yra sugulti, o kas bus po to tai visai nerupi, nera ATSAKOMYBES. Taigi, dabar prisiimkit atsakomybe ABU pagimdyti ir uzauginti, kad ir su kitu pagalba!

23. Apr 2012, 19:15

Aš negaliu teisti Lauros ir taip nedarysiu, neverta čia aiškinti kaip kišo ir kaip čia užsitaisė ... Nieko nepakeisi tokiais moralais. Dabar reikia rūpintis vaikelio ateitimi. Laura, vaikelis gyvybė, nes jis vystosi, nuo 5 sav. jau plaka širdelė, kurią tu gali matyti ultragarso tyrimo metu, netgi gali girdėti. Nemanau, kad mama nepadės, jei turi du vaikučius, galiausiai yra valstybės parama, įvairūs centrai, tik nereikia iškart griebtis žiauriausio. Iš tiesų bent pagimdyk, o tam pinigų nereikia ir pamatysi kaip viskas automatiškai susiklostys, kad nesinorės jo net atiduoti kažkam. Jei Dievas davė gyvybę, tai reiškia, kad nebe reikalo.

23. Apr 2012, 19:13

Mergyte tu neturi 18 metu tad uz tave atsakinga mama yra pilnavertiskai ,ir i teisma tu jos jau tikrai nepaduosi.
Nereikejo prisidirbti nereikes verkti dabar . Kalta esi tiek tu tiek tavo draugas pilnametis .O tavo mama protinga moteris uzaugins paagins tau vaikeli kol igysi proto.

23. Apr 2012, 19:09

mamytes, kur jos protas? 16 ,metu gultis i lova,
.

23. Apr 2012, 19:08

O as manau reikejo is pradziu galvoti abiems pries gulant i lovan o ne tada kai jau nescia ir jau tada nenori gimdyti mama kalta kad nepasiraso, Kur jusu abieju protas, juk visokiu apsaugos priemoniu yra ir vaikinas jau ne vaikas!! Nemokat myletis nezinot apsaugos prieminiu nera ko tada!!!

23. Apr 2012, 19:08

Laura, jei jau čia parašei, tai reiškia, kad tau rūpi ... Kodėl vaiko nenorite? Šaunuolė tavo mama, ji rūpinasi tavo ateitim, nes gal per jauna žinoti aborto galimas pasekmes (tiek fiziologines, tiek psichologines). Taip, tikrai gailėsiesi, nes kiek domėjausi abortus padariusių merginų ir moterų psichologija, tai gal tik 1% buvo vėliau laimingos ir nesigailėjo dėl aborto darymo (nesigailėjo, nes pasirodo susilaukė vaikų vėliau ir nebuvo problemų dėl pastojimo, išnešiojimo ir vaiko raidos vėliau). Kaip tai vaikui nieko neduosit? Jūs jau davėt jam pradžią, o o tai nuostabiausias dalykas, koks tik įmanomas gyvenime. Ir abortas, daromas vien dėl jaunų tėvų norų, yra žmogžudystė bet kokiu atveju. Mokslus spėsi baigt ir su vaiku ar net keliais, tas pats ir būsimam tėčiui. O ar tavo mama negali padėti jums matereliai, jei neleidžia darytis aborto? Tuo labiau tėtis,dirbantis Anglijoj, kur algos kitokios nei čia? Apie teismą pamiršk, esi nepilnametė. Aš tik už gimdymą.

23. Apr 2012, 19:06

geriau augik, jei ka palyk vaiku namuose!!!

ausryte12 ausryte12 23. Apr 2012, 19:04

pasakysiu viena - saunuole tavo mama! Ji tikrai pades uzauginti vaikeli. Paskutinis tavo sakinys - tai labai labai neatsakingi tavo zodziai. JI TAVO MAMA, o tu ja nori i teisma paduoti?!

23. Apr 2012, 19:03

Ji net nepades jo uzauginti, pati turi dar 2 mazus vaikus ir vos ne vos ant pampersu gauna pinigu. patevis vienas tik dirba ir vos 1000litu parnesa i namus. Esu nescia jau menesi su puse. ir seip tai as tokios nuomones kad kol vaikas negimsta tai nera gyvybe

23. Apr 2012, 19:01

Na gal nereiketu taip iskarto pulti, visgi jaunyste-kvailyste 😀 zinoma negera cia situacija gaunasi, bet jeigu jau mama palaimino ta vaikiuka, tai manau tikrai pades uzauginti. Po 10 metu dziaugtumeis dideliu vaikiuku ir kad esi jauna mamyte. Kaip besirutuliotu si situacija, sekmes !!!!

23. Apr 2012, 18:58

laura32 ,labas kur tavo protas 16 pastoti , jei nemokinat myletis ir kisti , kam kisant , darot vaikius !!!db vaika nori nuzudyti !!! kiek laiko esi nescia?

23. Apr 2012, 18:52

Sveiki, turiu tokia problemele, man 16 metu o mano vaikinui 18. as pastojau ir mes su vaikinu to vaiko nenorime, o mama mane vercia gimdyti, nepasiraso del isvalymo. Tetis anglijoj tai negali grysti ir pasirasyt. Nebezinau ka daryt.
Tik nepradekit rasyt kad tai tavo vaikas po to gailesies.. nesigailesiu nes tam vaikui mes nieko gero neduosime, patys nei darbo nieko neturim, dar reikia mokslus pabaigt. Patarkite ka daryt. Gal imanoma ja y teisma ar y kurnors paduot kad netrugdytu mums gyvent kaip norim

1 2 3 4