Mama nesutinka su abortu

23. Apr, 06:52

Sveiki, turiu tokia problemele, man 16 metu o mano vaikinui 18. as pastojau ir mes su vaikinu to vaiko nenorime, o mama mane vercia gimdyti, nepasiraso del isvalymo. Tetis anglijoj tai negali grysti ir pasirasyt. Nebezinau ka daryt. Tik nepradekit rasyt kad tai tavo vaikas po to gailesies.. nesigailesiu nes tam vaikui mes nieko gero neduosime, patys nei darbo nieko neturim, dar reikia mokslus pabaigt. Patarkite ka daryt. Gal imanoma ja y teisma ar y kurnors paduot kad netrugdytu mums gyvent kaip norim

pypse pypse 21. Sep 2010, 13:58

Mamyte viskas labai grazu bet jusu suknele fantastiska!

20. Sep 2010, 21:26

sveikinimai mazyliui😉grazuoliukui😉

20. Sep 2010, 19:52

sveikinimai nuo mūsų 🌷 😃

20. Sep 2010, 18:03

Gražios nuotraukos😀

20. Sep 2010, 17:37

pasakiskai grazu 👍,nuotraukos super,man graziausios, kur jus visi trys ir pagrindine nuotrauka,jos tiesiog nuostabios...sveikinimai mazajam berniukui 😉

20. Sep 2010, 17:06

nuostabios akimirkos😉 man nerealiai patiko foto, kur Jūs visi trys, berods prie bažnyčios...nereali suknelė ir, kaip supratau, vyro kaklaraištis buvo priderintas😀 tiesiog dvelkia vasara, šiluma ir šeimyniniu jaukumu😉 lauksim įspūdžių iš gimtadieniuko😉

20. Sep 2010, 16:43

Sveikinimai 😀

20. Sep 2010, 16:15

sveikiname 🌷

20. Sep 2010, 16:07

Labai grazios nuotraukos! 😉
sveikinimai tapus krikscioniu 😀

20. Sep 2010, 16:02

grazios foto labai.grazi svente😀

20. Sep 2010, 15:50

labai grazi seimynele,o ypac sunelis...nuostabu!!! sveikinimai tapus krikscioniu

20. Sep 2010, 15:38

Gražutis tavo sūnelis😀 sveikinimai tapus Krikščioniu🌷

20. Sep 2010, 13:02

labai grazi svente 😀 🌷

06. May 2012, 14:17

Laura, aš pati pastojau 16 ir net minties nebuvo dėl aborto. Žinojau jog tuos mokslus ir vėliau galima pabaigt. Aš laukiuosi jau 6mėnesiukus ir taip būna gera jausti kaip mažylis spurda pilvelyje.. to jausmo negalima apsakyt.. ir taip laukiu kada galėsiu pagaliau sūpuot ant rankų savo maža žmogeliuka 😀 kada atsisėdus ramiai viska apmastyk, ar geriau pagimdyt ir džiaugtis kūdikėliu, ar niekada nesužinot ka reiskia būt mama ir nematyt kaip tavo mažylis auga, su kiekviena diena kažko išmoksta. bet jei tavo galvoj vėjai, tai niekuo padėt negaliu..

03. May 2012, 16:36

Įdomu, kaip tau, Laura, sekasi? 😀

26. Apr 2012, 16:17

be 18metu i lova negult ir vaiku nedaryt ,nes aborto niekas nepadarys be tevu sutikimo...gi gerai tevas tavo draugas ar tik lovos sugulovas tures prisiimt baudziamaja atsakomybe+ tevams bedos pridarei...

26. Apr 2012, 16:08

laura32 , tai augink ta vaikeli ir viskas ,ir busi laimiga net ... pamirsk aborta !!!!

26. Apr 2012, 15:50

Nieko as neissigalvojau, o kad sakot kad nereikia mamos paraso tai net nezinojau nes pora ginekelogiu sake kad butinai reikia mamos paraso nes be jo nieko negali padaryti.. nesuprantu ar cia jos mane apgaudineja ar kaip cia yra.

25. Apr 2012, 16:42

Laba diena visoms, perskaiciau sia visa tema, ir net pasiurpau, kai tokiu metu "mergos" jau nori darytis abortus o ir mama tikra kvaisa kad tokiu metu jau leidzia pas vaikina gyventi , reikia tiesiog tevam griesciau su vaikais, pirma mokslai o paskui lova, Ir is vis kai dabar pasiziuriu i musu sitas mergytes, vos tik papai isdygo jau ir su vyrais lovose duodasiD) Auga grazus stoties plastakiu elitas, kai pasiziuri kaip siuolaikines nepilnametes merginos elgiasi

25. Apr 2012, 12:09

mama mano apie aplamai nieko nesakke apie mm , as juom susirgau kaip buvo beveik 13 metu mergaite, bet ssese paaiskino kas tokios yra...

25. Apr 2012, 12:03

yra skirtumas kur gyveni su tevai ir kai be ju tikrai yra skirtumas aš jau ilga laiko tarpa be ju gyvenu ir patikek niekada su mama apie tai nekalbejau ,ka be sakyt apie MM ,mano mama pirma karta apie viska kalbet norejo kai man buvo 19m. tai tikrai pati skaiciau literatura apie viska ir sunku kai ner mamos paauglystej sunku ale nezinau gal sakau as senamadiška ar ka ,bet as nenorejau greit suaugt ir dab man 23m. laukiuos pirmagymio ir tuo paciu bijau ,kai pastojau supratau ,kad as dar jauna ir labai nesubrendus

25. Apr 2012, 11:59

Mes su tevais tokiom temom apie seksa nekalbejom, bet numaniau kas gali buti jei pastociau... Bijojau, del to i lova manes ilgai niekas neisitempe 😀

25. Apr 2012, 11:53

nu as atsiguuliau i lova budama 17 ir puse, bet nesavo noro ... as labai laukiau 18 metu...

25. Apr 2012, 11:52

atsiprašau aš gal dab busiu senamadiška ale man i galva neatejo 16m.i lova sugult ..hmm...nors gyvenau ne su tevais ,bet galvoj jokiu panašiu minciu nebuvo

25. Apr 2012, 11:49

jei sumama gerai sutari, beto as negaledavau vazinetis visada pas mama , teko namuotis kambari ...norejau baigti mokslus t.t..t todel taip gavusi, beto ir neprisidirbau vaiku jauna

25. Apr 2012, 11:48

Kiekvieno tevo skirtingas mastymas...Atsiminkit kuo daugiau drausit tuo labiau nores😀

25. Apr 2012, 11:28

as manau ,mama yra kvaila ,jei tokiu metu isleidzia gyventi kitur, pvz as iseijau is mamos namu 16 metu, bet cia su didelia beda...

25. Apr 2012, 11:24

Na bet sesiolikamete isleisti i kitus namus gyventi, hmmm... Kur normalus auklejimas seimoje tai net minciu tokiai merginai nebutu eiti pas vaikina gyventi.

25. Apr 2012, 11:24

bet laura ,kazkoke keista, nebeprisijungia prie mamyciu klube...

25. Apr 2012, 11:02

Kur protas ..atsiprašau kuo daugiau uždrausi tuo labiau nores...MAMA leido ,nes ka gali žinot su tokiom smegenelem ka gali sau pasidaryti ...Va del to ir tiek nusikalstamumo...SAKOMA KAIP PASIKLOSI TAIP IR MIEGOSI ...kalta mergina pati ,o ne tevai...mama tikrai nelinki nieko blogi savo vaikui nieko...Jo jo operacija čia jau skaitos aš ir žinau man buvo be 2d.18metu ir mano tevo parašo reikejo adenoidams operuot va va...žiurejau aš LR istatymus negalima pasidaryt jokio aborto nieko be 18m.tik apsilankyt pas gydytoja ir viskas...

1 2 3 4