Vieni sako, kad geriausia, kai vaikai miega savo lovyteje, o yra ir tokia nuomone, kad vaikams yra labai gerai miegoti su mamyte ir teveliu vienoje lovoje, kai jis jaucia tevelius sale, ramiau miega.
Vieni sako, kad geriausia, kai vaikai miega savo lovyteje, o yra ir tokia nuomone, kad vaikams yra labai gerai miegoti su mamyte ir teveliu vienoje lovoje, kai jis jaucia tevelius sale, ramiau miega.
Čia, manau, labai priklauso nuo vaiko - vieni greit pripranta, kiti ne 😀
Bet va miega dabar lovyteje, nepyksta? Gal dar labai maziukai ir nepripranta?
maniškis kaip kada 2sav nuo gimimo miegodavo dažniausiiai su mum ,o dab užmigdau ir iškart i lovyte švilpinu😀
Nakti miega su mumis, bet tik todel kad man taip paprasciau ir abi greiciau uzmiegam tad nereik man sedet prie lovytes kaip pirma men kankinaus.. Diena miega lovytej 😀 dabar jai 2.5men, manau bent iki puses metu ji miegos su mumis😀
Mes tai savo mazyle nakciai migdome lovyteje, o diena vezymelyje, jei ji gerai jauciasi, miega kuo puikiausiai 😀
Nemanau kad gerai su teveliais miegoti mazyliams ir vaika gali netycia prispausti ir tevai nepailsi , manau kad kiekvienas turi savo lova, kartais galima pasiguldyti mazyle kai blogai jauciasi, bet isskirtiniais atvejais 😀
Musu vyrukas nuo pat gimimo miega savo lovytei 😀
Planuojam guldyti savo kambary jau paruoštoje lovelėje. Nors pradžioj, manau, migdysiu vežimuky šalia mūsų lovos.
as visasda kol maitinu mazuosiuos migdau su savim
Migdau supdama ant rankų, kai matau kad jau išspjauna soskę ir tikrai miega paguldau į lovytę 😀 O migdyt pradedu tada kada jau žiovauja 😀 Mano dukrytei eina 2 mėnuo, su miegučiu problemų neturiu, nežinau kaip bus toliau. 😀
O mano tik padedi ir atsibunda.Bt nakciai miegha gerai,neatsibunda
Musu vyrukas iki metuku miegojo kartu dabar jam 1,9. Ir dbr kartais miegam kartu jei susapnuoja ka nors, bet jau dabar kai einam gultis pasakau,kad einam miegot,eik i lovyte, nueina atsigula ir uzmiega. Aisku dar prie sviesos 😀 Nejauku jam gal dar tamsoj. jaucias vienisas 😀
mano mazyle zinokit uzmiega visad ant ranku mano. po to nunesu i lovyte, bet diena pamiega kas 1.5 valndos po pusvalandi. nakti ismiega visa normaliai. jei diena miegu salia jos tada buna,kad ir dvi valandas ismiega. ir jai yra 4 menesiukai su puse.
O mes diena miegam ant mano ranku ☹,o nakti visa ismiega savo lovyteje.Yra 4 menesiuku dabar.
mano panele nuopat gimimo miegojo savo lovyteje dabar jau lovoje buna kad nakty pareina pas mus nes bijo lietaus barbenimo ar susapnuoja ka baisaus bet seip ji pati noriai zino kur yra jos lova ir kur jai reikia miegoti 😀 antra vaikuti zadu taip pat nuo pat gimimo jau ligoninej atskirai guldyti ....as pati iki siol jeimusu lovoj miega vaikas neissimiegu kaip ir tevelis todel mes miegam savo lovose 😃 beja tik nezinau kaip bus kai ja reikess iskeldinti i jos kambary kai sutvarkys ,bijau kad viena nemiegos ☹ nes nakty vis dar atsikelia pasisioti ☹
abu vaikai nuo pirmu dienu miegojo su manimi ir vyru,ir tame problemos nemateme,vaikai jausdavosi saugus mes su vyru taipat ramiau miegodavom ir tai buvo abieju sprendimas,kai sunui suejo du metukai jisai pats nutare miegot atskirai.zinoma iki to laiko budavo kad uzmiega tai loveleje tai su mumis bet niekad neperkeldavau.su dukryte truputi kitaip iki 3men mazyle miegojo tik su mumid budavo kad uzmiega loveleje bet trumpai ,o poto pradejo miegot su ,lovelej.karst nuo karto pasiguldydavau pas save ir uzmigdavome bet nakti parodydavo kad jei ne patogu
iki 3men migdydavau pas save nuo 3 jos lovyteje😀 bet buna kai ryte maitinu uzmiegu kartu su ja tai iki kito maitinimo ji ismiega pas mus😃D
Su vyru nutarem, kad bus geriau, jog dukryte is karto miegos atskirai. Po gimdymo, klinikose miegojom kartu, gryzus namo mazdaug savaite laiko miegom dviese su mazyle, o vyras ant kitos lovos. Paskui padarem tvarka namuose. Prie lovos pristumem foteli, ten laikinai ikurdinom mazyle, kad galetu matyti mane, o as ja ir jausti siluma, o vyras gryzo i savo vieta lovoje. 😀 Kai isigijom lovyte, mazei buvo apie 1,5 men tai nuo to laiko ji miega savo lovyteje. Aisku kartais bevalgydama dienos metu uzmiega ir musu lovoje, tai leidziu jai pamiegoti. 😀 O siaip stengiames, kad neiprastu miegoti musu lovoje, nes labai spaudziasi prie kuno ir iesko kur mamos papas. 😃
mano mazylis vakare uzmiega kai maitinu, tai tik padedu i lovyte ir ramu. O kai paryciais pabunda valgyti, tai pamaitinu ir pasilieku savo lovoje, nes vel uzmiega ir nebenoriu judinti. Bet jau ruosiuosi keisti si iproti, guldyti ji atgal i lovele, nes kai jis salia as negaliu normaliai miegoti, nuo kiekvieno jo krepstelejimo pabundu.
As tai ryte, kai anas pabunda, pamaitinu, o po to vel guldau i lovyte. 😃 Niu, jei pabunda 6 ryto, tai tikrai DAR norisi miego. 😃 Zaislu prikabinu ant lovytes visokiu, ir tik girdziu kaip kartas nuo karto pazadina mane kokia muzikele. 😃 Taip dar valanda galiu pasnausti. 😃 O po to jau vel drauge, nes dazniausiai nori miego. 😃 O siaip tai per beveik 6 men. ne karto nebuvo taip, kad imtu ir uzmigtu pats, kaip zmoniu vaikai daro. 😃 Reikia gerai padainuoti, paniuniuoti. 😃 Nuo 3 paros budraudavo po valanda ir daugiau. 😃 Dabar jau po 2-3.5 val. budrauja. 😃 Jei nemigdau, tai taip ir budrautu turbut visa para. 😃 Niu, stebuklas, o ne vaikas! 😃
Ruosiuos mazyti migdyt lopsely, po to perkelt y lovyte... zinoma nesu pries kai kelias val ar ryte - vakare uzmiega su tevais, bet manau geriau iskart atskirai, nes prie to greit pripras, o kaip dideliam vaikui paaiskinsi - kad negalima megot su tevais? 😀
Mano sunelis miega taip pat savo lovyteje, tik va ryte kai pavalgom daznai pasilieku pas save, tuomet dar nusnustam pora valandeliu. o diena tai visaip, kur uzmiega 😀. Maniskis uzmiega labai greitai, nusimaudom, pavalgo, tetis paguldo i jo lovyte ir vaikas miega sau saldziu miegeliu 😉
(handshake) Liepos mamyte 😀
maniskei sianakt irgi buvo neramumai su pilvuku, tai ja ant savo pilvo pasiguldziau ir uzmigom iki ryto 😀
taip taip,aciu dievui man su tuo rupesciu nera:nuo 2 sav as ja paguldydavau snaudziancia kaip knygose raso ir ji pati uzmigdavo,dabar biski ilgiau uztrunka kol pati uzmiega,bet kjei nori miego,tai paciuciuoju 5-10 min ir ji miega 😉mano patarimas,jei leliukas nepiktutis:paciuciuoti kol prades snausti ir deti i lovyte,atsubunda,bet po keliu min jau miega,cia taip pataria knygose ir mums puikiai suveike,o jei vaikuciui pradzioj tai nepatinka,gyd pataria ,kad vaikas gali ir paverkti,kol pats uzmigs,bet jei mama neiskes ir ateis ir paims vaikuti(ateiti ir paziureti ar jam viskas ok galima) tada jis supras,kad verkiu ir gaunu ko noriu,tada nieko nesigaus.sako,kad taip gali testis kelias dienas,kol vaikutis supras,jog jis saugus ir sitaip bus ir toliau 😉
dherda bet wistiek liuliuoti reikia,na stumdyti kad uzmigtu.teko ir wezimeli ji migdyti.bet prie gero jug greit priprantama:-)
migdyk vezime,kiek zinau mamyciu,kurios turejo bedu su vaikelio miegu,dare taip...uzmigdo vezime,o po to perkelia i lovyte 😉
na mano maziukas pirma men beweik uzmigdawo pats sawo lowyteje,bet kai prasidejo diegliukai,tai ramindawau ant ranku ir uzmigdawo,o db jau iprato ant ranku,na kartais uzmiega salia manes kai pasiguldau i lowa,o taip miega sawo lowyteje,o paryciais kartais bewalgydamas uzmiega pas mane lowoje tai miega su manimi iki sekancio walgymo.bet tik nezinau kaip atpratinti nuo migdymo ant ranku,gal patartumete kuri mamyte?
sveikutes. mums dar tik savaitele. migdom ivairiai. lovytej nakti miega, bet ne visa. keleta val.pamiegam ant mano pilvuko, kai bunam kitame kambary, guldom i vezimo lopseli, kad butu su mumis
iš pradžių ir mes miegojom trise ,bet paskui pastebėjom,kad jis geriau miega lovytėje.Taip ir miega lovytėj tik paryčiais prisiprašo į tėvelių lovą
mano sunelis uzmiega musu lovoje o kai gerai iminga tada perkeliu ji i jo lovyte, bet paryciais turiu parsikelti ji nes pradeda muistytis jei nepasiguldau pas save atsibunda😀