Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

19. Apr 2010, 10:59

tai tu nori pasakyt atomine kad as kazka db kaltinu jog jus nejot i kavine???? :/

19. Apr 2010, 10:57

sutinku ir suprantu tave inetaa, tik aš jei niekas nebūtų ėjęs į kavinukę būčiau padėkojusi už susitikimą ir atsisveikinusi, nes lėlytė man svarbiausia...ir tikrai nebūčiau kaltinusi, kad nėjo kažkas į kavinę 😀

19. Apr 2010, 10:55

as ir nesakau simonak kad teaguoja i kitus vaikus kaip i draugus tik sakiau kad toks vaikas jau budrauja 😉

19. Apr 2010, 10:55

Nu tai čia kaip kam.
Aš negaliu pasakyti, kad būtų miegojusi maniškė kavinėje ar būtų nemiegojusi - čia nuo nuotaikos priklauso. O siaip mano vaikas kaip ir pas simonak - jei daug zmoniu, paskui irzli buna.

19. Apr 2010, 10:54

as ir nesu auksine atomine 😃 esu paprasta tiesiog mana zuikis salo,mildutes mazyle irgi po ligu ,ir vos paputus vejui vel serga tai manau butu buve geriau buve kur silta bet buvo kaip buvo 😉 visos ziurim i savo vaika,manau atomine jei tavo vaikas saltu tikrai neziuretum i ji seipsau o imtumeisi priemoniu kad jis butu kuo silciau 😉

19. Apr 2010, 10:54

šiandien jau šildo saulytė 😀 smagu 😀 nors kompiuteris rodo tik apie 10 laipsnių 😀

19. Apr 2010, 10:52

o susitikimus galėsime rengti ir ateityje, tik noro reikia 😀

goddess abejoju ar susitiksim kita karta be vaiku 😃 visos lyg priristos prie siu mazyliu be ju ne zingsnio 😀 manau kad nebutu pykciu kita kart susitiksim kai bus labai labai silta 😉 tada visoms tiks lauke pabuti 😉 ir maziukams ir dideliems 😉 ir nesusals nei vienas 😀 ar klystu?

aš esu paprasta ir bėdos dėl to nebūčiau dariusi 😀

19. Apr 2010, 10:51

čia ne ginčai, o tik išsakome nuomones savo 😀

19. Apr 2010, 10:50

na kaip atrodys jei visos eisim o tarkim imkim kaip pavydzy tu atomine nebutum ejusi?gi visai negrazu palikti kazkuria mamyte uz duru lauke :/

19. Apr 2010, 10:49

goddess maniskis nebutu ejes ☹ jis tok slabiau naminis jei tik yra proga pailseti

19. Apr 2010, 10:48

mamytės kiekviena savo vaikiuką žinome geriausiai...todėl teigti, kad būtų miegoje ir kavinėje ar panašiai negalima...beto tikrai nebūčiau pykusi, kad ir viena likusi lauke...buvo smagu pasisveikinti, susipažinti, bet jei tuo metu nebūtumę prisidėję kavinėję tiek jau to, juk gal ne paskutinis kartas susitinkam 😀 tik va pačios iniciatyvos ėjimui kavos neparodėt, o likom mes kaltos, kad atsisakėm 😀 juk ir mildute, ir inetaa ir tifer su mažyliais, gal ir goddess būtumėte ėję ir pabendravę 😀

19. Apr 2010, 10:48

pues metu vaikas jau gali ir pabudrauti ir pabendrauti su vaikuciais ir mamytem ner tokie jau mazi bent as manau nors cia kaip kam turbut 😃

19. Apr 2010, 10:47

Koks dabar skirtumas? Buvo kaip buvo. Kitą kartą susitikim be vaikų ir pykčių nebus 😉
Mano vyras pavyzdžiui sakė, kad būtų irgi ėjęs, jei būtų susitikimas ir su tėčiais... Nes pasirodo namie pasilikęs tvarkėsi.

19. Apr 2010, 10:45

deimante manau po tokiu gincu viena i kita nekaip ziuresim kazi ar ka ka bedarys :/ nors man ir priimtina butu labiau susitikti tada kai silta bus ir laukutis bus vienintele vieta kur noretusi buti

19. Apr 2010, 10:44

tai tavoji visai dar maza ner ko noret 😉

19. Apr 2010, 10:41

manau kita kart tarsimes susitikti tada kai bus labai silta arba susitikinesime buriais ,kas su dideliais vaikais kas su katik gimusiais 😉

19. Apr 2010, 10:40

tai taip taikomes prie mazyliu bet tai kodel tada taikomes prie mazu leliu kai buvo ir dideliu ?pvz maniskis? jis tikrai maziukas susalo ☹ ir vien todel kad mamytes su visai kudikeliais uzsimane pabuti lauke,kai ju maziukai butu pamiegoje ir kavineje,o maniskis bent kavineje butu siltai pabuves ir pazaides ☹

19. Apr 2010, 10:37

atomine nesam piktos,tiesiog gi pabendraut atejome,zinoma pypses maziukas dar visai mazas,jis tikrai butu miegojes ir kavineje,o ir tavo mazyle nebutu manau pykusi kai tiek tetu ir vaiku butu maciusi 😀 butu budravusi zaidusi sau laimingai 😀 gi visos pasnekintume kad neverktu 😉

19. Apr 2010, 10:24

labas rytas 😀 bet jūs mergaitės ir piktos 😀 nors mūsų vaikučiai ir miegojo, bet mes ne pamigdyti jų atėjom, o susipažinti ir pabendrauti 😀 tik reikia suprasti, kad jei vaikutis nori miegelio ir būčiau ten kavinėje išrenginėjusi tai piktumai būtų pasipylę, tada ir bendrauti visai nebūtų tekę...tas pats manau būtų buvę ir su pypses berniuku, kuris saldžiai miegojo, tad sakyti kad atėjome vaikų pamigdyti nereikėtų 😀 norinčios tikrai galėjote nueiti į kavinukę 😀 kitąkart bus baisu ir vykti, kai tokias išvadas darote ...

19. Apr 2010, 09:26

aciu tau goddess,laukiam 😘

19. Apr 2010, 09:21

ok. suspaudziu ir atsiunciu. Kam dar? Tiesa, ten nieko ypatingo, bet jei kam reikia...

19. Apr 2010, 09:14

goddess gal foto atsiusi? 😀

19. Apr 2010, 09:05

nu jo su lietuva nepalyginsi kiek ju buvo 😃

19. Apr 2010, 09:02

nueik ineta i musu aprasyma, ir deimante imetus nuoroda.

19. Apr 2010, 09:01

oho maciau😀 vat ten tai susitikimas pripazinkime, nera ka lygintis LT mes tikrai nei puses tiek nariu nesurinkom....siaip maniau kad vilniuj daugiausiai mamu susirinks, bet tikrai nekazinkas...

19. Apr 2010, 08:59

o kur tu matei kaip latves svente/?

19. Apr 2010, 08:57

pasižiūrėjau kaip latviai gražiai susitiko ir pavydas apėmė,. Nemanau, kad pas juos oras geresnis buvo... Neorganizuotos mes, pripažinkim 😉