Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

19. Apr 2010, 20:36

Mano krikšto tėtis medžiotojas. bet man nėra taip, kad va: laukinė mėsa tai mėsa, o ta kur iš parduotuvės tai š... Mūsų namuose labai vertinamas šernienos šašlykas ir paštetas iš stirnienos. Nei elniu, nei bebro uodega, nei kuo panašiu manęs nenupirks. Pamenu kažkada zuikį mama paruošė. Tai pusę metų nevalgiau mėsos: būtų buvę labai skanu, bet matėsi raumenų gijos, tad man buvo tas pats kas savo katę valgyti...
O jau skaniai pavakarieniavom... m... Tik man galvos skausmas neleidžia normaliai pajudėti.
Kažkaip miega mano mažoji ilgai. Teks kelti, nes tuoj nakties miegas ateis.

pypse pypse 19. Apr 2010, 20:34

nu laba diena. nepykit jei vel pasiknisiu po myto tema bet...
nu jolki palki😀 tai reikejo sakyt kad maziai nepageidaujami😛 kodel sakot kad kavine butu buvus iseitis, Inetos vaikelsi nesusaltu o musu miegotu. maniskis nemiegotu nes ji nuolat reikia stumdyti. stoveciau kaip kazkas geria kavyte ir stumdyciau😀) mes beje vaiksciojom laisve ir nebuvo visai to vejuko, bet atsistojom tiesiai ant vejo ir stovejom. kaip bebutu man patiko. as buciau laukutyje buvusi net jei nebutu prisijungusi nei viena mamyte, buvom tryse plius nestuke, tai musu puse, kita puse galejo ir i kavine😀 kokia laisveje zinai kavine kur taviskis butu pazaides, Ineta?😀 is vis kokia kavine yra laisveje kur dera nueiti su vaikais? kondrado uzeiga- alude?:/ ar burgerkingas? aliejaus kvapu😛 Ineta ne viena buvai kuri norejo i kavine norejo ir Mildute, galejot eiti pasisildyti😀 rinkomes prie fontano vaiksciot po aleja. jei butume rinkesi kavineje, as jau buciau sprendusi ar man leidzia galimybes ten vykti. pvz i Vilniaus MK susitikima nevykau nes suvokiau kad su mazium ten bus ne kas. visiems reikejo apsvarstyti tada galimybes. aj.

kazkaip atrodo daba tureciau blogai jaustis kad mano mazylis daugiau miega nei budrauja 😀

----
kaip bebutu i kita susitikima as varysiu vel😛 jei bus😀 ir tikiuosi busit ir tos kurios buvot ir kurios nespejot bet noretumete😀

nepykit, kas ant liezuvio galo ta ir sakau😛

19. Apr 2010, 19:53

nu va pabuvom,visai normalia nuejom ir jau pareinant tevelis stovejo prie laiptines,lauke musu 😀 deja gryzo ne koklios nuotaikos ☹ kenciam mes su Matuku zinoma ☹

19. Apr 2010, 19:26

tai tikiu, kol nebuvo medziotoju seimoj, tol ir as buvau balta varna, bet istiesu tai yra vertingiausia, pati sveikiausia nestresine mesa😀 vat tep o kur mes valgom is prekybos centru tai yra premiksine mesa .vistiena irgi.....nieko naturalaus nera, nebent [as mociute kaime uzauginta kiauliuke, arba vistyte😀

19. Apr 2010, 19:23

tarp tokių mėsų kaip balta varna esu 😀

19. Apr 2010, 19:14

o kodel ineta, bebrienos vyniotinius mes darem siaip super skanu, paskui elnienos desrike irgi super😀

19. Apr 2010, 19:12

nu mano vyras prijauciantis, bet mano vyro brolis tikras medziotojas, tai ko tik pagauna pasidalina😀 elniena labai skani mesa, tik ja visa reikia acte mirkyti kad lauko kvapas ir skonis pasinaikintu..o serniena, jei jaunas tai tas pats kas kiauliena, o stirnienos saslykas kol kartas tol skanus, paskui jis man per sausas pasidaro...aplamai visa zverienayra sausa i ja reikia deti riebalo, as sumalu ir riebalo imalu nemazai tada gali daryti ka nori labai skanu...o ineta, uzteks, manau sumustiniu uzteks, o jei neuzteks tegul koldunu prasiverda, ner cia ko..o mano irgi be mesos nei dienos😃

19. Apr 2010, 19:05

sėkmės 😀

19. Apr 2010, 19:05

palinkekit sekmes bandau eiti i parduotuve :? tikiuosi grysiu greit ir be jokiu asaru maziaus 😃

19. Apr 2010, 19:04

esu net bebro kumpio ragavusi 😃 is pradziu dede sako imk kumpio,suvalgiau,tada tik pasake kad bebras cia 😃 nebuciau valgiusi jei buciau zinojusi kas 😃

19. Apr 2010, 19:01

oho kiek skonio patirties turi inetaa 😀 nors nesu mėsinė, bet paragauti būtų įdomu 😀

19. Apr 2010, 19:00

mildute o taviskis taip nestipriai pavalges bus sotus? 😀 maniskis nebuna ne dienos be mesos :/ nors va pastaruoju metu kai pinigeliu nelabai turim ir bulves kremta ir darzoves 😃

19. Apr 2010, 18:59

as esu ir serniena ir stirniena ir bebriena valgiusi ir dar kitokios mesos,mano zuikis irgi valge tokios mesos,ana vasara kaime buvau pas teta o jos vyras medziotojas tai oj valgiau 😀 seip saslykai ir kotletai skaniausi is zverienos 😀

19. Apr 2010, 18:54

mildute tai vyras gal medžiotojas? 😀 aš niekada dar šernienos neragavusi...

19. Apr 2010, 18:54

tai vakarienei labai paprastai kiausu priviriau, sumustini susitepsim ir pavalgysim, kepenines siandien is uosvienes parsinesiau...darzove ir gerai bus😃tvarkiausi, neseniai baigiau, tai nusikaliau😃 o dar ta menti skauda, tai eisiu prigult😃

19. Apr 2010, 18:52

o as siandien turejau serniena paruost, taip ir neparuosiau einu ja suprieskoniuti ir ta malonuma palikti rytdienai😀

19. Apr 2010, 18:46

Bulvės skamba nelabai skaniai, bet kad mes kruopų nemėgėjai. Čia gudrybė: maisto darysiu dviem dienom: šiandien vištiena su salotom ir bulvėm, o ryt vakarienei vištieną sudėsiu į salotas. negalės sakyti, kad tą patį per tą patį valgom 😛

19. Apr 2010, 18:45

mano vyrelis irgi grįžo, migdo pupą, tai einu aš namučių apsitvarkyti...rytoj mums trečiasis mėnesiadienis, tai torto suvalgyti ateis svečių 😀

19. Apr 2010, 18:42

jetau vyras velai grys o man i parde reikia 😥 ir vel eit teks su mazuoju o tas vel kasoj suma pakels :/

19. Apr 2010, 18:41

ogho goddess kaip prabangiai skaniai nuskambejo 😀

19. Apr 2010, 18:30

mildute, nieko asmenisko. Cia toks pamastymas... nuplaukusios mintys.

mes tai eisim išsivirsim bulves, vištiena su grybų padažu ir salotas su ananasais.

19. Apr 2010, 18:29

gal yra mamyciu is eiguliu......

19. Apr 2010, 18:20

ai nieko ypatingo - plova 😀

19. Apr 2010, 18:16

ka valgyt darrysi😀

19. Apr 2010, 18:13

negirdejau, kad nors kuri mama, kap nors gudresne pasilaikytu, ar kaip nors...geriau sakyk tiesiai ir viskas, kas kaip ir iskur...

19. Apr 2010, 18:12

as foto atrinkinejau ir uzsakinejau tai vaje kiek tai laiko uzeme db kubu valgyt virti kepti,tada i parde sausiu o tada busiu laisva!!!!!!

19. Apr 2010, 18:12

goddess as ir 22metu 😃

19. Apr 2010, 18:10

goddess ne amžiuje patirtis kartais slepiasi...kad žinotum kiek man tekę visko pereiti ir patirti, bet ir už tai gyvenimui esu dėkinga, nes tik visų sunkumų dėka aš esu aš 😀 ir tiek pasiekiau bei tiek turiu tik savo užsispyrimo dėka 😀 goddess nepergyvenk ir tikrai neturi dėl ko jaustis nesmagiai 😀

19. Apr 2010, 17:59

o man irgi tu metioku 26.

19. Apr 2010, 17:58

o kodel tu taip iskarto, juk niekas nesako, kad tavo patirtis neskaudi,as manau kad kiekvienas zmogus turi vienokia ar kitokia patirti,ir ji yra kiekvienam vis kitaip pergyvenama. todel ir esam kiekvienas unikalus....vienam sunkiau praeina isbandymai kitam lengviau...
o apie kuria tu cia taip, nejau kuri tave izeide?