Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

25. Mar 2011, 22:29

Tai žinoma, kodėl nepasinaudot galimybe 😀 tikrai gaila, kad pirma neišsiaiškinau, būtume paėmę, tai gal draugams, ar kuri mamytė būtų norėjusi....šiaip visas kompleksas man ten gražus, norėtųsi ir savaitgalį praleisti...tik pirma ruošiamės į Druskininkus, nes ten viešbutyje mažytę drąsiai galėsime ir į vandens pramogas neštis, pasiaiškinom kas, kaip, kur šiandien 😀

25. Mar 2011, 22:15

Nežinau, aš pagalvojau kad pasinaudosiu proga ir praleisim diena su vyru kartu. Aj, i druskininkus kol prisiruosi... o ir darbo diena nelabai ... vis gi virs 100 km. O cia.... bent jau planai tokie.

25. Mar 2011, 21:50

Išsiunčiau vyrą picos ir sėdu linksmintis prie darbų 😀 gero visoms poilsio ir gražaus savaitgalio 😀

25. Mar 2011, 21:18

Oi kokia aš išsiblaškius, šitiek pirkom visko megoje, o maniau ta akcija yra tik jeigu iškart padarai pirkinį 200 ar virš, o mūsų vis 150 siekia, o pasirodo buvo galima kelis čekius sudėti..na nieko 😀 juolab Prienų rajone, tai geriau visi trys į Druskininkus palėksim 😀 beje padariau eksperimentą pagal vieną mamytę 😀 galvoju reikia pažiūrėti ar jau nebebėgsim nuo puodelio, tai ruošiantis miegeliui puodelį įdėjau į vonią ir pasodinau Vanesytę, o tada plovėm kojytes, tuo metu ir pirmąkart ss padarė į puoduką 😀 vadinasi nuo rytojaus prasidės treniruotės 😀

25. Mar 2011, 21:05

Smagu - vis prisijungia naujos mamytės 😀 Sveika Jana. PAs dantiste dar teks apsilankyti ☹ nesutvarke siandien visko. Pasiėmėm is megos spa kuponus. Planuojames koki vakara pasilinksint. Gaila, kad ten tik nuo 10 metu vaikams galima - pasiimtumem ir mazyle.

25. Mar 2011, 20:15

Sveika Jana 😀 Saunuole Urtyte 😀 mes irgi jau antra diena spejam dideli reikaliuka ant puoduko padaryti, o ir mazu padarom po miego ir kartais siaip pasodinta padaro 😀 zodziu puodelis ne koks baubas 😀

25. Mar 2011, 19:56

tikrai saunuole mergaite (y) mes vargstam vis dar, nera labai jau geri draugai su puodu.Sestis sedasi noriai, jei iseina ka padaryt - smagu, jei ne, per daug neliudm, svarbu, kad pasedejom..😀

25. Mar 2011, 19:49

Valioooo kokia šaunuolė Urtytė 😀 taip ir toliau 😀 kokį stebuklingą receptą naudojot? 😀

25. Mar 2011, 18:57

Sveika Jana 😀 o mes sulaukėm tėčio, baigėm susitvarkyti namučius, tai rytoj bus laisva tuo klausimu 😀 o dabar jau eisiu prie mokslų, nors vargu, ar mažoji leis 😀

25. Mar 2011, 17:56

Malonu, Jana, susipazint 😀 as Lina, cia irgi naujoke 😀 kadangi as auginu berniuka (tikriausiai viena cia tarp jusu 😀 ) tai tau rupimu klausimu negaliu padet. Man asmeniskai keistai ziurisi i lelytes mazas jau su auskariukais. Rodos ir taip visko nutinka mazyliams, o cia dar ir ausys pradetu kokios puliuot, juk praverus ausis daznai net suaugusiam taip buna. Arba juk vakiukui rupi viska ciupineti, dar imtu ir trukteltu smarkiau uz auskariuko, ziurek cia ir ausyte perplesta. Siaip nieko pries auskariukus neturiu,bet cia mano tokia nuomone ir as tikrai dar tokiai mazai mazylei nedurciau 😀

25. Mar 2011, 17:34

sveikutes mamytes, gal priimsit?nuo metuku gyvenau kaune, bet va pagimdzius teko kraustytis pas vyra i panevezi, bet kaune liko mano dalele, tevai, draugai, tik va kaune neturiu pazystamu mamyciu, o kaune lankomes daznai 😀 turiu klausima uzsimaniau mazajai pradurti ausytes, tai va gal kuri zinot kur duria mazems leliukams? beja neprisistaciau as Jana auginu lelyte vardu Rugile, kuriai balandzio 1 diena bus 7 menesiai

25. Mar 2011, 14:20

ok tada savaitgali parasysiu, jus amaliuose gyevnat atrodo ane?

25. Mar 2011, 13:46

as tai vasaros laukiu gal tada kaip nros prisiruosiu 😀

25. Mar 2011, 13:44

Aš irgi dantistų bijau, tiksliau ne jų, o adatų nuo skausmo 😀 kai vaikystėje išgąsdino, tai gal 10 metų nesilankiau, su Vanesyte besilaukdama visus susitvarkiau ir buvo likusios tik dvi šaknys, kurių po šiai dienai neišistraukiau, nes bijau ir akmenys vėl kaupiasi, juokiuosi, kad, kai pastosiu vėl, tada toliau tvarkysiuosi 😀

25. Mar 2011, 13:38

Man labai skaudėjo pries Saulei gimstant. O po naujų metų gerai išsilaužiau kelis dantis, tai tvarko dabar. Kol skaudėjo ėjau su pasitenkinimu. o dabar jau kaip i lažą einu

25. Mar 2011, 13:34

Snigo kuo gražiausiai ir Šilainiuose 😀 O dabar jau saulutė 😀 Mažoji miega, vėliau gal lįsim į laukutį 😀

25. Mar 2011, 13:32

as irgi tas pats, kol neskauda tai ir neinu..jau net geda - net pora kartu skambino is odontologijos kabineto ir kviete ateit..bet as vis priezasciu susigalvoju..😀

25. Mar 2011, 13:31

Labukas labukas visoms 😀 kaip smagu kai taip ilgai leidzia pamiegot maziukai ir patys miega..hmm.. as jau pamirsau ka reiskia nors iki 8.30 pamiegot 😀 mes kai laikrodukai - 7.00-7.15 jau sedim ir labinames 😀 nors jei as galeciau tai gal ir visa diena pramiegociau..uzkietejus miegale esu 😀

25. Mar 2011, 13:28

kaip as tau pavydziu kad jau viskas susitavrkei dantis, o man reikia eiti ir niekiap neprisiverciu, kolkas neskauda dar tai ir laukiu 😀

25. Mar 2011, 13:27

nutipo greiati viskas, mes puse 11 atsikelem tai pas mus snigo, silainiuose nezinau 😃

25. Mar 2011, 13:23

Labinuosi su naujais žmogeliukais 😀
Ar čia aš žiopla ar kas, nu bet nei sniego nei pačio proceso nemačiau nė per vieną langą? Gal nutirpo greitai? nes mes 10 atsikelem tai jau nieko neradom.
Šiandien paskutinį kartą pas dantų gydytoja - dės plombą ir būsiu laisva....

25. Mar 2011, 13:22

kas buvot lauke siandien?kaip oras?

25. Mar 2011, 13:22

vaistuku reik tada...dar zianu kad mamos su plauku dziovintuvu sukdavo virs pilvelio pagal laikrodzio rudykle, sake padedavo

25. Mar 2011, 13:18

as jau viska isbandziau:kojas kilnojam, masazuoju, gulim ir miegam ant pilvuko ir jau zvakute dejau-niekas,dabar miega ant mano krutines

25. Mar 2011, 13:14

mes irgi beveik visa rajona apeinam 😃

25. Mar 2011, 13:13

kad zinociau kur ta deltuva... 😃 na bet beveik kitam gale nai mes 😀 nieko kada galesim kartu pasivaksciot nes besivaiksciodamos ne viena km nueinam 😀

25. Mar 2011, 13:09

kalnieciu 186, priesais buvusia deltuva

25. Mar 2011, 13:07

O Gabrielytei linkim kuo greičiau vėl smagiai guguoti ir išvyti visas bėdeles 😘 Mūsų vienas krūminukas jau šviečia, kitas po puslele, pirmąkart taip jai ryškiai puslytė matosi, tai visada dieną mano meilė apsikabinus ir myluoja mane, skauda matyt....

25. Mar 2011, 13:06

mums maziems labai padedavo kojytes palankstyt,pilvuko pamasazavimas, o jei jau niekas negelbedavo i pagalba kviesdavomes viburcol zvakutes.Jos visad padedavo.

25. Mar 2011, 13:05

Sveika Lina 😀 malonu, kad prisijungei 😀