Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

23. Mar 2011, 12:35

Beje daržiukuose vaikai irgi buvo išvesti, manau būtų uždraudę, jei tikrai padidėjusi radiacija būtų...beje, niekur nerandu kompetetingo žmogaus pranešimo, tik bobučių pletkų lygmenyje...

23. Mar 2011, 12:29

Manau, kad nesamonė...visų pirma būtų pranešta oficialiai ir pirma būtų bent debesys ėję į mūsų pusę ilgesnį laiką, o to nebuvo, nebent įvyko labai greitai 😀

23. Mar 2011, 12:19

o as va kitam forume perskaiciau kad nerekomenduojama i lauka siadien eiti vaikams, nes tos radioaktyvios daleles ore sklando, tipo atejo jau is japonijos...kazin tiesa ar ne

23. Mar 2011, 12:06

Mes jau po laukučio 😀 na pasakiška diena, tik tas vėjas niekadėjas 😀 nešė mus abi, vos paėjom 😀 Vanesytė ir pirmą zuikį pagavo, tai nosytę vos vos pasibrozdino, bet niekis iki vestuvių sugis 😀

23. Mar 2011, 10:57

Labas rytas. Siandien ankstu pabudom - pas mus i miegamaji rytiniai spinduliai tai prasibudinom. Saule jau miega pirmo miego 😀 aš krapštinėjuosi savais reikalais. eisim prasivaikscioti... tik dar nezinau nei kur, nei ko 😃

23. Mar 2011, 10:23

😃 saunuole, o koki butent pirkai ir as sava mazyle palepinsiu kai vaziuosim i kauna nupirksiu😀

23. Mar 2011, 10:08

Ačiū Mildute 😀 apsikabinus mamytės kaklą, glaustosi, tai turiu gyvą rankinuką 😀 bet esu laiminga, nes tai niekis svarbu, kad (aišku tfu tfu tfu, kad neprisikalbėti 😀)) valgo puikiai, miega puikiai, o daugiau tik mamos kantrybės reikia 😀 vakar nupirkau avižinių dribsnių batonėlį, tai buvo pirmas Vanesos skanėstas, bet jau kaip skaniai valgė, maniau su visu popieriuku suvalgys 😀 bet sudėtis gera, sveikuoliškas, tai kartais galima 😀

23. Mar 2011, 09:53

o vanesytei kad greiciau isdygtu, sveikatytes😀

23. Mar 2011, 09:52

labas rytas, mes is turgaus parlekem nupirkau labai grazu kostiumeli paneliai, sarafanas ir svarkelis pavasari, vasara, saltesne diena na puiku bus😀 dar vyrui kojiniu prigriebiau😀 o gabytei megiamu sausainuku😀 bet kaip idomiai skonis jos, su cinamonu, pustus tokius, kaip ji juos valgo, o cinamona net nulaizo😃 nesaldus jei bte garduciaia tokie😀 vis atveza tiesiai is kepyklos😀

23. Mar 2011, 09:35

Pas mus burnytėje viskas paburkę ir lyg peiliu perrėžta, su kitais taip nebuvo aiškiai matyti, kad auga, dėl to esam sunkūs zyzliukai, bet jei mamytė eina iš paskos, tai viskas gerai 😀 tad suvaikėjimo man laikas 😀

23. Mar 2011, 09:33

Mes savo seneliui perkam wellman arba centrum silver lyg tokie yra vyresniems vyrams 😀 sakė, jam labai geri abu 😀 močiutei visada dovanų vežu cardio complex, na širdžiai stiprinti 😀

23. Mar 2011, 09:29

labas rytas musu naktele sunki buvo, labai tikiuosi akd ati dantukai kalti, nors miegojau 4 valandas max bet kai saulute taip sviecia nuotaika vistiek puiki 😀eisim i laukuty butinai, dar reik nupirkti vitaminu Gabijos proseneliui nes vakar suejo 85 metai vaziuosim pasveikiti 😀 gal kokiu rekomendaciju turit kokius pirkti, vienus esam nusiziureje bet gal jus ka nors geriau pasiulysite 😀

23. Mar 2011, 09:13

Labas rytas 😀 musu nuotaikos irgi geros, nes jau vien kaip saulute uz lango man sypsotis norisi 😀 pabudo mano dama siandien 6.40 😀 pagalvojau negi vasariop mes ir vel kelsimes apie 6 ryto kaip keldavom kai visai mazi buvom 😀 butu sunku 😀 bet kai taip anksti svisti pradeda as jau nesistebiu kodel mano vytutiukas bunda 😀

23. Mar 2011, 08:58

Labas rytas 😀 kokia nuostabi diena 😀 nors kol kas lyg ir vėjukas matosi...bet jau nosytes iškišti bus maloniau 😀 šeimyna išmiegojo puikiai, tėtis jau pakeliui į darbuką, o aš jaučiuosi kaip pervažiuota 😀 atsiguliau trečią, dar mm atkeliavo, tai nuo klubų žemyn kaip nutirpę, bet niekis praeis 😀 šypsena veidą puošia, tai gerai 😀 Ivetuk, smagu, kad kelionė praėjo sėkmingai 😀 dar ilsitės pas senelius, ar jau Kaune?

23. Mar 2011, 08:45

labas rytas mergaites😀daug jus cia pridiskutavot😉as taip pat daug rubeliu pirkau pati ,nes nelabai kam buvo atiduoti...o paiimti tai irgi nesigediju ir tada galiu pasakyti dideliu aciu.😉o kai gabriele isauga dedu ir kam nors atiduosiu rubelius ir tikrai nezadu kaupti 😀tai va mano gabriele pirma karta keliavo ilgesni masina-nuvykom pas mano tevus😀saunuolyte ji mano, visa kelia miegojo😀

22. Mar 2011, 17:10

tai ok , jei iseis uzvesti parasyk 862726486, man nes namuose siandien busim visa vakara 😀jei neiseis tada mes uzsuksim kada 😀

22. Mar 2011, 17:05

lauksim mes jusu atomine 😀

22. Mar 2011, 17:04

Ingut, tada atvešiu kada prie progos basutes, batukus 😀 gal tiks 😀

22. Mar 2011, 17:02

masinos neturiu nes vyras i darba vazineja, nebent galime vakare kada susitarti ir susitikti, ar ems iki jusu atvaziuotume 😀

22. Mar 2011, 16:53

as esu is zaliakalnio prie zanavyku turgaus gyvenu 😀na lyg ir tikti turetu man labai sunku is foto paskayti ar nedidele o kas leicia isvaizda tai tinka, esu paprasta 😀
atomine man tinka tikrai ir devetos 😉

22. Mar 2011, 16:50

Sandrut, 11 mėn buvom 75 cm, o daugiau nesimatavom, bet manau apie 80 cm..

22. Mar 2011, 16:49

Mes rūbus perkam sezoniškai, todėl didesnis užsakymas gaunasi...Vanesytę apipirkau gruodį, dabar planuojam balandį, bet šįkart pirksiu čia LT, kur parveža iš anglijos, kainos labai geros...O dėl pasakymo man jokios gėdos, va šį mėnesį teko sumokėti už studijas 1700, tai būsim labai blogi ir kovo mokesčius sumokėsim tik pirmą dieną, nes pasilikom tik maistui, toks gyvenimas 😀

22. Mar 2011, 16:46

O mes šiai dienai turim tik kelis mėnesius nešiotą, sutvarkytą gražų žieminį kombį su stora vilna, tai jei, Ingut, tavo mergytė nebus krepšininkė kitai žiemai turėk omenyje 😀 ir basutes nešiotas po namus, bet turbūt nenorėsi dėvėtų? o daugiau nieko 😀

22. Mar 2011, 16:46

Niekas nesako, kad tu, atomine, išpuikusi. Nereikia taip visko suvesti 😀
Tik žiūriu, kad jau darosi "ne lygis" pasakyti, kad nera pinigu, arba gaila ir t.t. Myliu savo vaiką ir paskutinius pinigus jai išlesit galiu. Taip, galima ir iš užsienio parsisiųsti. Bet juk nesisiųsi 2 bodžiukų ir vienų kelnių - reikia didesnį užsakymą daryti. O siuntimas kainuoja. Aš neprisiverčiu per vieną kartą imt ir išleisti 200 lt ar daugiau rubams per vieną kartą. Nieko nesmerkiu, bet ir smerkiama but nenoriu.

22. Mar 2011, 16:41

as irgi bodiziu prisipirkau po 5 lt jysk 😃

22. Mar 2011, 16:40

Protingai derinant pajamas tikrai pakanka ir sau, ir vaikui aprengti, ir kur išvykti...aš irgi pati nesu išpuikusi, puikiai nešioju ir dėvėtą rūbą, ir naują, svarbu, kad gerai jausčiausi, sau esu itin taupi, o vaikui negaila nieko..bet labai daug ką siunčiuosi ir kai gauni naujus bodukus po 5 lt, gražiausiu kostiumėlius po 40 lt, tai nemanau, kad čia baisiai daug 😀

22. Mar 2011, 16:39

atomine mano akimis vsiai neispuikus, kiekveinas gyvenam pagal galimybes 😉

22. Mar 2011, 16:38

dabar 66 cm, sandra jei galetum paziurek priimsim 😀

22. Mar 2011, 16:38

Nematau nieko gėdingo priimti geru rūbukus dovanotus, tik kad aplink visi vaikučius praauginę buvo ir giminėje niekas nekaupė, praėjo laikas, išdovanojo kam reikia ir viskas...tad kaip nesmerkiu goddess, kad jūs kaupiat, taip visai nenoriu klausytis kokia išpuikus esu, jei nekaupiu 😀

22. Mar 2011, 16:36

Oi mielai būtume paėmę ir mes, tik kad nebuvo duodančių 😀 tad teko nuo pirmo rūbelio, daiktelio susipirkti 😀 dėl rūbukų irgi galima siųstis ir labai pigiai vaikutį aprengti, kelis kart pigiau nei perkant kokiam čipoline, tad reikia tik mokėti suktis ir tų pinigėlių marių nereikės 😀 ir nereikia paišyti, kad mes kažkokie išpuikę,jei viską išdovanojom ir antram leliukui pirksim, tada kai reikės 😀