Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

17. Apr 2011, 23:18

Labai šaunu, kad tridienė... Nėra ji tokia baisi, kai žinai kas vaikui 😀 vasarą lengviau su ja kovoti negu šaltuoju metų laikotarpiu.

17. Apr 2011, 22:49

Sveikutės 😀 Lauryt, kaip džiaugiuosi už jus 😀 gerai, kad nieko rimčiau, bučiukai jums abiems 😘 aktyvi mūsų dienelė, ryte anksti lėkėm į verbų šurnulį rotušėje, įdėsiu reportažiuką, tuomet tėtis vyko pravesti žaidimo, o mes tvarkėmės namie, dabar baigiam kas dar nesutvarkyta ir sėsim sangrijos su vaisiais gerti 😀 mažiukei tiek dantukai kamuoja, seilytės bėga begalo, rankytėm, žaisliukais drąskosi ir tokiu liūdnu veiduku vis rodo, kad skauda, tai labai daug meilės turim jai skirti, ir kantrybės linksminant, bet dar išmąstom, kaip savo strakaliuką džiuginti 😀 dabar miega per visą mūsų lovą 😀 tai rytoj kavinamės? 😀

17. Apr 2011, 22:40

Sveikos mamytes 😀 Dovilelabai graziai atrodai 😀 ir dukrytes sarafaniukas fainuolis 😀
O mes va turejom tridiene, po lygiai triju dienu nukrito tas nelemtas karstis ir isbere, tai bent ramiau pasidare, kad zinau kas buvo mano vaikui, nes ta nezinomybe is proto gali isvesti...

16. Apr 2011, 22:23

Tiesa, Megoje vaikų parduotuvėje aptikome dviratuką, kur buvome nužiūrėję....žinoma, 100 litų brangiau, nes internete 387, ten apie 480 ir labai nuvylė, taip modelis įmantresnis, bet tokia pati plasmasė ir tas įsodinimas toks gana siauras, tad tęsim paieškas toliau...vakar prieš daržiuko buvo mama su dukryte, tai turėjo triratuką ir visą metalinį, bet kažkaip neišdrįsau paklausti kur pirko, va ten tai daiktas buvo...

16. Apr 2011, 22:12

Man reikia gražaus juodo kostiuminio audinio ir kokios medžiagos suknelei bei raudono pamušalo, tai sakiau reikės pavažinėti ir pažiūrėti, kokios tos kainos, seniai ką pirkau audiniuose...

16. Apr 2011, 22:09

mhm, jos darbai itin tvarkingi ir kruopštūs 😀 Aš tai visas medžiagas pirkdavau kaspino teritorijoj, bet ten jau turbut uzsidarę... Kai siuvau apyrankes ten toki taska turejom

16. Apr 2011, 22:01

Modeliukai čia patys elementariausi, bet medžiagos turėjom ribotai, mūsų poreikius atitiko, paprasta ir patogu 😀 darbui priekaištų neturiu, tad, jei kam reikės galėsiu duoti kontaktus...

16. Apr 2011, 21:56

Siuvėja pasiūlė, tai ir pritarėm, dar vienas suknutes siųs pagal jos siūlytus modeliukus, o jau kostiumėlį ir kitą suknutę esu susiradusi pati kokio noriu modeliuko...nors man atrodė įmantresni, bet sakė lengvai visas mintis įgyvendins, tik kur Kaune įsigyti kokybiškos medžiagos už protingą kainą?

16. Apr 2011, 21:09

o, kokie... čia tavo modeliukai ar siuvėjos?

16. Apr 2011, 20:14

Ir lėlytės 😀 Auksyte, kaip jūs?

16. Apr 2011, 20:13

Sveikos mielosios 😀 taigi mano mokslai baigti valiooo 😀 prasideda atostogos 😀 palepinau save naujais aukštakulniais ir šeimynine vakariene japonų restorane, liuks diena 😀 rodausi mūsų pirmus siuvinukus ir naujus batukus, marškinukai ne į temą, bet dar ieškau ko tinkamo 😀 tikiuosi, kad Gustytei karštis greit praeis, bučkis nuo mūsų 😘

16. Apr 2011, 11:08

sveikutes visos kaip besilaikote kas pas jus naujesnio ir geresnio

16. Apr 2011, 10:27

iki 40 net.

16. Apr 2011, 10:11

Goddess visko gali buti pagal gydytojus...mano daktare atostogauja tai vakar nuejus pas esama vietoj jos pamaciau, kad ne visos gali vadintis gydytojomis...pasakymas toks, kaip : man tai atrodo virusinis vaikas, bet yra ir tridieniu pas mus... mane nustebino labai, kaip galima pas tokia lankytis gydytoja?o kokia temperatura buna per tridiene?

16. Apr 2011, 10:01

Lauryt, sveikatytės jums. O negali būti tridienė?

16. Apr 2011, 09:52

Sveikos mamytes, mes tai vargstam su temperatura, uzkilo kaip is giedro dangaus, nei gydytojai nepasako kas nei as zinau... zodziu vakar gryzom is daktaru tai maziukei buvo 39.4 vos pati nenugriuvau pamacius tokia temperatura ☹ nei slogos nei kostim nei dar kas... sianakt jau nedaviau nuo temperaturos vaistu, buvo 38, bet leidau organizmui paciam truputi pakovoti, ramiai miegojo nesiblaske, linksma buvo pries uzmigdama tai kas valanda keliau ziuret ar nekyla, bet nepakilo daugiau (aciu Dievui) praeita nakti uzkilo iki 38.8..tai va tokios nekokios musu naujienos...

15. Apr 2011, 21:56

laba vakara, va ir as pritupiau, siandiena daug vaiksciojom su mazaja, mazoji net laukuti ismiegojo apie 2 valandas, cia rekordas nes tik visad po 30 min miegodavo.siandiena pirma kart gaminau kugeli tai super gavosi, pirstus su vyru apsilaizem, o va vakare pasilepinau issvajota vonia, vyras arbatos padare, tai tokia pailsiejus, einu gulti, labanaktis mamytes

15. Apr 2011, 21:24

Tikrai čia tylu, bet nuodėmė būtų tokiu oru nesimėgauti 😀 šiandien išbandėm darželio čiuožyklas, tai vos nunešiau mažąją 😀 suknutes parodysiu jau rytoj, nes laikas kapsi, o mokslai laukia 😀 siuvėją tikrai galėsiu rekomenduoti, dabar sius mums tris vienodas prijuostes visiems ir antras suknytes, dar kostimuko užsimaniau ir suknelės, bet jau gegužei užteks šeimą skausminti 😀 nors iš kitos pusės už 150 lt sau ir dukriukui sarafaniukų nebūčiau nupirkusi 😀 Linee, būtų labai smagu, kad prisijuntum 😀 sveikatytės jūsų šeimynai ...įdomu, kaip Gustytei, ar sveikutė?

15. Apr 2011, 20:28

sweikos mamytes 😀 tuscia visai, matyt visos dziaugiates pagaliau atejusiu pavasariu 😀 Sandra, nors ir tik pirmi darbeliai, bet tikrai mieli 😀 kuo toliau,tuo graziau bus 😀
Atomine, laukiam pasirodymo 😀 teks rekomenduot siuveja, as irgi labai noreciau kokio sarafaniuko 😀
Na, o pas mus ne taip ir linksma...nors Matui jau sloga i pabaiga (del to labai dziaugiuosi ir dar kad neuzejo ant ausyciu, pfu pfu pfu), bet mane bacilos sugebejo rimciau uzpult..na bet tikiuosi kad nors tecio musu nepaguldys, o as jau kaip nors issikrapstysiu..Maciau kad planavot susitikima, labai noreciau ir as prisijungt ir susipazint gyvai 😀 kada jis bus? gal pavyktu susiderint ir man kartu 😀
na, kol vyrai dar kvepuoja grynu oru, as lekiu prie mokslu, ryt kazkaip reiks butinai nueit atsiskaityt.. Gero savaitgalio visoms 😘

15. Apr 2011, 13:55

Sveikos mamytės 😀 diena su nuotykiais, mažoji po baseino kaip velniukų apsėsta 😀 tik dabar užmigo, bėgioja po butą, šokinėja, užlipusi ant lovos bumbteli galvą į sieną ir krenta ant pagalvės, o kur dar juokas, kuris turbūt ir penktame aukšte girdėjosi 😀 smaginasi mergina 😀 o aš mokslais gyva, tai vyras žvengia iš manęs, bet ką paskutinė naktis, tai bus smagumas, nes psichologija net neliesta 😀 juokas pro ašaras, ai bus gerai 😀 vakare vyksim pasiimti pirmų sarafaniukų, dabar jau galvojau, kad truputį kitaip norėjau, tai eisiu pirkti medžiagos ir ką dar noriu siųsim 😀 kainytės tokios mano 85 lt, mažytės 60lt, o parodysiu vakare 😀

15. Apr 2011, 07:44

labas rytas. Pas mus vakar jau užsuko šildymą. Nepasakyčiau, kad labai jau šalta. Bet gerai kad ta savaitele palaike.

14. Apr 2011, 20:01

Rytoj darau uzsakyma is veriniams.lt Jei kas nori prisideti - prasom...

14. Apr 2011, 19:53

na pirma karta dariau kiausinius is pinoplasto ar kaip jie vadinasi, bet rezultatas nepatiko 😃 na einu ruosti pupa, po ligos pirma kart maudysiu, vyras parvaziuos veliau tai teks vienai, gerai kad rata turim pagelbeja, gerai merginos lekiu, gero vakaro, saldziu sapnu jusu pupom 🌷

14. Apr 2011, 19:40

Aš irgi ruošiausi įdėti kiaušinukų plastikinių dekupažuotų 😀 bet gal tada kitų minčių imsiuosi 😀 Jana neliūdėk, juk niekada nebus darbai vienodi 😀

14. Apr 2011, 19:28

Sandruska grazu, o as va issiunciau straipsniuka ir pamaciau kad jau praeitais metais dekopazavo kiausinius ir klijavo makaronus ☹ tai nieko gero nepadariau

14. Apr 2011, 19:27

Klaidos yra pats nuostabiausias dalykas, nes iš jų galima daug išmokti 😀 Tiesa, kad su mažąja nekoks darbas 😀 man bent jau reikia ramios aplinkos ir pilno atsidavimo darbui, kitaip šnipštas 😀

14. Apr 2011, 19:06

Sandrut, parodyk, ką tu prikūrei? Ar atsiųsi straipsniuką? 😀

14. Apr 2011, 19:02

Mes jau namuose 😀 pabuvom dar laukutyje, tada pas ortopedą, tai viskas super liuks 😀 batukai, kuriuos perku internetu sakė labai geri, tai ramia širdimi galėsiu dar kelias poras užsakyti. Maximoje vyrui nužiūrėjom odinį švarkelį, su nuolaida gausis apie 150, tai pigiau grybo į darbą eiti. Konkursui ir aš parodysiu dekoracijų, bet jau kitą savaitę, nes tik šeštadienį vakare kibsiu darbuotis 😀

14. Apr 2011, 16:36

sveikutes va ir as pritupiau kuriau savo sedevrus velykiniam konkursui, poto su mazaja buvoem laukuti ir laiku parejome nes niaukiasi bus lietaus

14. Apr 2011, 13:04

kaip gaila, kad nei viena negyvenat arti mūsų taip smagu būtų pavaikščiot kartu...ko čia tos visos mamos šilainiuose gyvena 😃