Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

19. Apr 2011, 13:07

Aš jai pykčio ir nelaikau, jei pradės normaliai elgtis, galėsim ir bendrauti, nors turbūt tik laikas ir didelės jos pastangos tą duobę tarp mūsų šeimos ir jos išlygintų 😀 skabino Skirmantui, tai šis nespėjo atsiliepti, tada suko į mano telefoną, sakau, gal kas nutiko, tai aišku Skirmantas atsiliepė ir pranešė gerą žinią, po to maždaug, tai ką reikia parvežti, Skirmantas sako mums nieko nereikia viską turim ir laimingai gyvenam 😀

19. Apr 2011, 13:04

Reiks ir mums pasiieskoti 😀 Na va paslaptis isaiskinta del anytos 😀 grys pasiilgus gal nebus nesutarimu daugiau 😉

19. Apr 2011, 13:02

Manoji irgi miega, tai eisiu tvarkytis, negaliu ramiai sėdėti, o miegoti negaliu, nes pietukai verda, maža kas po to nutiks 😀 tiesa, vakar skambino anyta, grįžta šeštadienį, džiaugsmo tik tiek, kad mūsų reikalai pajudės 😀

19. Apr 2011, 13:01

Lauryte, pirkau Savanoriuose, netoli prisikėlimo bažnyčios, bet buvo prieš paskutinė pora, o kokie likę nepažiūrėjau...mačiau jų ir Šilainių turgelyje, ir vakar akropolyje tokius pat čiupinėjom, tai kaip suprantu jų visokių dydžių yra, o dėl iki reikia bandyti užsukti ir pažiūrėti 😀

19. Apr 2011, 12:55

Sveikutes mamytes 😀 mes jau po visu darbeliu, mazoji miega, o as vis randu ka veikti 😀 diena fantastiska, po pietu gal reiks iki kokio miskelio nuvaziuot pavaiskciot 😀 Dovile botukai liuks 😀 kurioj iki pirkot? ar buvo didesniu dydziu?

19. Apr 2011, 12:38

dziaugiuosi uz jus 😀

19. Apr 2011, 12:21

Po Vėlykų, jei tik noro bus, būtinai kavinsimės 😀

19. Apr 2011, 12:20

Linee tikrai smagiai laiką praleidom 😀 kitos mamytės dar ir pratęsimą darė, tik mes su Lauryte skubėjom pas savo lėlytes 😀 bet kai grįžau tokia meilė ir šypsena pasitiko, kad džiaugiausi grįžusi 😀 Linee tikrai man jie smagūs pasirodė ir lengvai pupa tipena, tokia patenkinta eina, kaip už tokią kainą galvojau, jei bus kas blogai išmesim, bet žiūriu prilipo 😀

19. Apr 2011, 12:18

Labas rytas 😀 oj, jau diena 😀 kaip praejo jusu susitikimas?ar smagiai pasibuvot? o as dar ir siandien grauziuosi, kad negalejau prisijungt ir gyvai susipazint ☹ na bet..tikiuosi po svenciu vel pasaidarysim koki susibegima 😀 Atomine, labai smagus botukai atrodo, oj fainuole Vanesyte gales turkstis balose 😀

19. Apr 2011, 10:42

Ir iš šono, nieko įspūdingo, bet matosi, kad tikrai smagūs 😀

19. Apr 2011, 10:41

Labas rytas 😀 su saulėta diena 😀 mes jau po apsipirkimo ir maudynių 😀 va kokie mūsų pirmieji tekš tekš batai 😀 negalėjau nepaimti, kai vos 15 litų iki kainavo, patiko, kad storas padukas, įdėkliukas ir mažas dydis, mums idealiai tinka ir turim apie 1 cm išaugimui, mažytė labai smagiai su jais jaučiasi 😀 tad sakėm, jei patiks ir sekančius tokius pirksim, nes šiaip jų yra visur ir gal apie 25 kainuoja, tikrai pigiau nei pigiai...

18. Apr 2011, 12:35

Tai dėl to ir klausiu, nes lyg nemačiau kad būtumėt šnekėjusios kur susitinkam. Tikslinuosi - juk žinot kaip aš skaitau - jei man nelabai įdomu tik permetu akim ir nesigilinu 😀

18. Apr 2011, 12:08

Juk vietos tikslios nesutarėm, gal kitur eisim, kur maistas be plaukų būtų 😀 manau susitinkam prie kinoteatro ir nuspręsim 😀

18. Apr 2011, 11:58

Ten pat kur praejusi karta?

18. Apr 2011, 11:56

18 val. akropolyje.

18. Apr 2011, 11:47

Labas rytas. Aš po darbinio savaitgaliu islendu tik pavalgyti: visa maišiukais apsidėliojusi. Ar aš praleidau, ar kaip: kur ir kada šiandien susitinkam?

18. Apr 2011, 11:28

Linee neliūdėk, juk galim ir kas savaitę ar dvi, kaip Vilnietės, pasidaryti sau pasimatymų vakarą 😀 tad tik noro reikia ir pasimatymų bus 😀 jetau kaip namie šalta, net nagai mėlyni...😀

18. Apr 2011, 11:16

sweikos mielosios 😀 matau kad tikrai neliudnai visoms pradeidot savaitgali😀 mes irgi gan seimyniskai.Zinoma. sestadieni puse dienos teko skirt mokslams, bet likes savautgalis buvo puikus 😀 mes irgi apsilankem verbu surmuly - turim tokia tradicija, kad kiekvienais metais prie kadagio sakeles nusipirkt ir grazia verba,ir taip jau penkti metai 😀Atomine, tikrai labai grazus sarafanai, as prasysiuos kontaktu 😀
Mes per velykas aplankysim Mato mociute ( mano mama), jei spesim ir kita (nors as pati didelio noro tam neturiu ). Si savaitgali mazyli jau palepinom dovanomis, tai velykoms jau nuo musu bus tik simboliska dovanele..Nors kiek pamenu pati is vaikystes, tai pas mus ateidavo tik velyku bobute su marguciu, o kad butu kazkokios dovanos kaip per kaledas - ne 😀 Na ir ka, labai gaila, nepykit, bet siandien ir man neiseina atvykt susitikt. Kaip ir Ivetukas neturiu kur palieka mazojo, o su juo tai butu tik gaudynes po akropoli, o ne bendravimas..kazkaip atrode, kad buvot snekeje apie savaites vidury, tai jau praeita savaite vyras susitare, kad atves statybines medziagas siandien vakare, tai jau ir musu niekas nebeisleis..☹ jau taip gaila, kad ojojoj...☹

18. Apr 2011, 09:23

Eikit abi pietukų 😀 mūsų meilė pabunda pusę aštuonių jau visą savaitę, bet aš keliuosi tik prieš devintą, kai tėtis jau bėga 😀

18. Apr 2011, 09:21

mano gabrielyte nuo 6 val pradejo snekinti visus,tai dabar miego noriu 😀

18. Apr 2011, 09:06

Ivetuk, ačiū 😀 mielai lauktume jūsų ir su lėlyte, jei jos mamų šurmulys neišgąsdins 😀 nes man su pupa jau sunku būtų, reikia jai visur eiti, lėkti, tai nebendravimas 😀

18. Apr 2011, 09:04

Jana fainuolytė tavo pupa 😘 mes švęsim pas maniškius Mažeikiuose, kaip tik ir sesutė parskrenda 😀 ką dovanoti mažyliams dar mąstom, bet kažką paruošim 😀 sesuo nupirko Vanesai tą akumuliatorinį automobiliuką, bet dar mažoka bus, tai teks vežti į namą, nes pusę buto užimtų, kai turės nuosavą gal nereikės mieste vėžintis 😀 o šįvakar į Akropolį aš vyksiu, tikiuosi kitoms planai nepasikeitė 😀

18. Apr 2011, 09:02

labas rytas mergaites😀grazios dovile nuotraukos is rotuses😉o jau janos mergaites grazumas😀ir as lb noreciau prisijungti prie kavinimosi,bet neturiu kur savo gabrielytes palikti☹

18. Apr 2011, 09:02

aciu, o as lekiu, mazyle dainuoja prabudo 😀

18. Apr 2011, 08:59

o del Velyku mes nenuspredem kur svesim bet greiciausiai pas mano tevus, del dovanu musu mazajai ju niekad nebuna per daug

18. Apr 2011, 08:59

Ui kokia fainuole tavo pupa jana 😀

18. Apr 2011, 08:58

Labas rytas 😀 aciu visoms uz palaikyma 😘 oras tkrai nekoks atrodo, bet tikekimes isidienos 😀 aciu Vanesytei uz zibutes 😀 Del Velyku tai mes musu teveliui ispuola dirbti per pirma Velyku diena tai mes greiciausiai vaziuosim pas mano mama, bet kazkiek pasiruosim, juk pirmosios maziukes Velykos bus 😀 del kavinimosi tai kaip jau dauguma nuspresit 😀

18. Apr 2011, 08:58

o kokia miela foto, su zibutem!O kodel sau negraziai ziurysi?nors sau esam labai kritiskos, as sau po gimdymo baisi, tie prieaugti kg nenukrenta, va cia mes po sekmadienio popietes pasivaiksciojimo, tik va pupa perdaug prirengiau

18. Apr 2011, 08:46

Labas rytas 😀 ačiū Jana, gaila, kad pati sau dar gražiai nesižiūriu 😀 namie labai šalta, lauke pilkuma, bet tikimės įšils 😀 siunčiam jums žibučių 😀 ar jau ruošiatės Vėlykoms? ar neš Vėlykų zuikiai vaikiukams dovanų? Kur švęsite?

18. Apr 2011, 08:22

labas rytas, stai ir as pritupiau, labai grazus pasiuti rubeliai, Atomine bet tu kokia smilgute, kudute grazu ziureti 🌷 man nera baisiau kaip maziukai serga ☹ Saunu kad Laurytes mergytei jau geriau 🌷