Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

20. Apr 2011, 18:13

Sveikos mamytes 😀 koks pasakiskas oras 😀 kaip man patinka kai silta, sveicia saule, net liudeti nera kada 😀 Sandrute gerai, kad nuveziai mergyte pas gydytoja, sveikit kuo greiciau 😘 justyteee sveika prisijungus 😀 papasakok ka nors daugiau apie save 😀

20. Apr 2011, 17:54

labuka, butinai priimsim 😀 papasakok apie save 😀

20. Apr 2011, 17:47

labukas.. esu naujoke,ar priimsit i savo grupele?

20. Apr 2011, 13:46

Sveikutės, o kokia faina nuoroda, ačiū Dovile 😀

20. Apr 2011, 10:37

sveikutes, musu naaktele nerami, del kiausiniu dazymo tai nemoku,gaila bet labai grazu paziureti.Pasirodom su savo nauju pirkiniu 😀

19. Apr 2011, 21:14

Bus gerai, tuo tikėk 😀 tik neužleisk, jei matysi blogėja, geriau daktarytei parodyk...

19. Apr 2011, 20:28

Kad kosulys netaptų chronišku ir neprišauktų rimtų bėdų duok kokį žolinį preparatą, jei turi spec.tepaliuko, patepk krūtinytę, pėdutes...sveikatytės jums 😘

19. Apr 2011, 20:15

O mes buvom i miskeli nuvaziave tai ten jokio vejalio, toks malonus oras, prisivaiksciojom ryt i fb imesiu foto, siandien maziukes dantenos tokios paburke, kad tepiau viena sona tai net issigandau koks guzas, o ir ji tokia pikta, manau skauda jai ☹ gaila ziuret kai nelabai galiu ka padet...
Ingute as irgi su malonumu vaziuoju i kiekviena pasisedijima su jumis, na, bet juk ne kiekvienas gali pavykti taip kaip norim 😉 kitas tikiu bus geresnis 😀
Su vasku dirbti as nemoku tai negaliu nieko pasakyti 😀 dazyt teks su paprastais dazais ir lipdukais 😀
Sandrute jeigu girdi karkaliukus tai jau manyciau laukti nera ko ir jei turi vaistuku tai pradek duoti, greiciau rezultatas bus... na cia aisku mano asmenine nuomone 😉 sveikatytes jums 😘

19. Apr 2011, 18:13

Sandrut, jei mane poryt pamokys Ivetukas, tai jau žinosiu ką ten kaip vašku daryti 😀

19. Apr 2011, 18:13

Mes jau iš laukučio, prabuvom porą valandų 😀 liuks būtų, jei ne baisulinis vėjas...dėl pasimatymo nepasakyčiau, kad trūko sklandumo, tik gal kiek mažiau pabendravom, nors jūs dar po to likot, tai jau manau atsikalbėjot 😀 man buvo smagu, noras sekančiam yra, o tai gerai 😉 detalių neanalizuoju 😀

19. Apr 2011, 17:34

mes kiaušiniu visad dažom tik su lukštais ir žolelėm, bet labai norėčiau su vašku pabandyti 😀

19. Apr 2011, 16:12

Ingute aciu visai pamirsau apie delione, masciau apie foto ant maikes, bet neitema butu! ACIU uz ideja 😉 o va kur darei ta puzle?

19. Apr 2011, 16:10

na jos kaip ir skaitosi popierinės vestuvės, tai aš ir dovanojau kad būtų susiję su popieriumi 😀užsakiau iš mūsų vestuvių foto dėlionę, dar užrašiau žodžius ten tokius, na maniškiui tai labai patiko 😀

19. Apr 2011, 16:07

na pas mus ir vejas, su pupa tik iki maximos nuejome ir atgal, nupirkau lavinimo zaisliuku, jau sakiau reikia deze pirkti sudeti jaoms zaislams, nes visur primetyta.Kaip fainai buvo susitikimas!o as vis suku galva ka vyrui padovanoti pirmuju vestuviu metiniu proga, gal kuri patarsit?

19. Apr 2011, 15:41

na aš kalta, kad mes vėlavom, bet kitaip neišėjo jau mum 😀na dėl to pasikėlio tikrai nežinau apie ką kalbi, jei taip iš mano pusės tau pasirodė, tai atsiprašau, nors tikrai neesu pasikėlus 😀 labai tikiuosi kad kitas susitikimas praies sklandžiau 😉

19. Apr 2011, 15:25

Ingute, aš taip kruopščiai dėliojau laiką, kad laisvas vakaras būtų, tai tikrai ne išreikalo buvau, juolab, kad su Lauryte mes net prieš šešias atvykom 😀 tik kažkaip labai jaučiasi iš kai kurių toks pasikėlimas ir žvilgsnis iš aukščiau, buvo momentais nesmagu...

19. Apr 2011, 15:12

Sveikutės, matau kalbat apie kiaušinių arginią vašku, kaip faina, tik deja aš nemoku. Aš matyt senamdiška, ne sman patys gražiausi kiaušiniai marginti vašku 😀o dėl susitikimo, tai kažkaip man asmeniškai tai keista labai buvo šįkart...Kažkas netaip buvo, toks vaizdas kad visos susirinkim iš reiklo tik 😀

19. Apr 2011, 14:57

Netrukdysim tavęs, čia mąsčiau dar dėl fotosesijos, o vėliau kokią megztą gal rasim pirkti tautodailininkų parduotuvėse 😀 tu ir taip turi ką puošti 😀

19. Apr 2011, 14:55

Tai po Velyku kai susimatysim pamatuosim ta melyna ir matysiu dydi tada jau spalva bet kokia galima nunert, tik dar siuliukus tada pasirinksi ir bandysiu 😀

19. Apr 2011, 14:49

Lauryt tiko, net didoka, bet nekeisiu, nes 45 jau gali būti maža, ji kai tokia gili ir ta juostelė kieta, tai dydžiai kaip ir sakė visai kitokie...bet jei prireiks panaudosim ir vasarą mielai nešiosim 😀 Šiandien norėjau dar tavęs prašyti, kad gal tokią kaip mėlyna su gėlyte baltą ar rožinę nunertum, bet nedrįsau trukdyti...

19. Apr 2011, 14:32

Tiesa Dovile ar tiko kepuriukas Vanesai? Mes dazniausiai kol buvau netekejus namie su seima kiausinius dazydavom tai ir su zolelem i kojnes viniodavom ir su lipdukais ir su paprastais dazais, kartais jei upas budavo ir paskutinedavom kas ka mokam, bet dazniau tetis tuo uzsiimdavo, siais metais per svente tetis dirbs tai kiausiniu daug nemarginsim.

19. Apr 2011, 14:08

Na reikės pabandyti, tai ten toks vaškas kaip ir tų senų geltonų žvakių, tikrai bus įdomu, gal pavyks kas 😀

19. Apr 2011, 14:05

mes tai perkam tikro vasko zvakes, jas lydom. O marginam tai su smeigtuko galvute, mažu vinuku, arba vąšęliu

19. Apr 2011, 14:03

Aš kai kiaušinių nevalgau, man margučiai tik dėl grožio 😀 niekada neteko vašku marginti, mačiau turgelyje spec. vaško, bet dar lyg adatos ar ko ten reikia...

19. Apr 2011, 14:01

Lauksim 😀 mes tai vašku marginam ir žolelėm. Bet va - dažų nenutaikėm praėjusį kartą. Tai visus juodus darėm 😃 mes ir kur bevažiuojam, tai ten nudažyti būna, bet vežamės ir dovanom - po margutį kiekvienam.

19. Apr 2011, 13:55

Nusipirkau, bet nesidariau 😀 nutarėm, kad darysim, jei jau vėluos MM, nėra ko skubėti 😀 man neapsakomai gera, kad galim laisvai meilėm užsiiminėti, o dar jei kada užkibs bus super 😀 manoji miega jau antrą valandą, aš baigiu tvarkytis, vėliau eisim į laukutį, noriu iki maximos nueiti žaislų pažiūrėti, gydytojai ir seselėms prie dovanų riekia kokių saldainukų, nes rytoj einam, tai prie to pačio...mes Vėlykas vis švenčiame kitur, tai būna margučių pridažyta 😀 pati radau visokių idėjų natūraliam spalvų išgavimui, tai labai patiko, o šįvakar bandysiu dar įdomesnį marginimo būdą, jei pavyks įkelsiu 😀

19. Apr 2011, 13:48

Mums tėtis vežimaitį atvežė - lėksim iki pašto, dar gal kur, o tada pas tėtį į darbą. Noriu šiandien suruošti vėlykų bobutės krepšėlius. Sakykit, kokias dažais dažote kiaušinius? Ir ar daug marginate? Me spernai bene 30 nusimarginom, tai kokius 10 išmetėm.

19. Apr 2011, 13:47

Na ir šaunu, kad paskambino, pasakė. Gal tikrai viskas kitaip bus kai grįš? Toks klausimas kilo, o tu gal pasidarei NT? Minėjai vakar kad pirksi 😀
Susitikimas buvo labai smagus, dažniausiai nedėkoju, bet šį kartą tikrai ačiū. O dar didesnis ačiū Sandrai ir Ingai 😘