Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

28. Sep 2011, 11:45

Sveika, Kristinele 😀 tvarkom sklabinius su pupa 😀 ji rengia meškas, o aš bandau sudlėioti į komodą 😀 kaip jūs laikotės?

28. Sep 2011, 11:38

sveika atomine ka veiki?

28. Sep 2011, 10:44

Bet, kad ten tik tas plonas čiužinukas renew, kur ant čiužinio dėti...bent jau aš nemačiau tikro čiužinio į lovą už lipdukus...hmmm...na mes maximoje vaikų kasose labai greitai prieinam 😀 tai arba hyperį arba megos rimi mylim 😀

28. Sep 2011, 10:42

jule laikykites, sunku, bet viskas isgyvenama, zmogus prie visko pripranta 😀ar kas nors pirkot mazyliams is ortopedijos technikos batukus?galvoju snd nulekt pasizvalgyt, kas ten gero yra 😀

28. Sep 2011, 10:41

l.rytas, mes ir atomine po tiek paskolos mokam 😀o dbr yra kazkokia akcija maximoj ane?nu as ir atsilikus 😀 kazkaip i rimi ar i prisma vis vaziuojam apsiprekint, nervuoja maximoj eiles, tai ten kuo maziau stengiames 😀 bet jei yra neblogu pasiulymu reiks apsilankyt, nes ciuzinuko reikes jau si menesi 😀

28. Sep 2011, 10:28

Labas rytas 😀 išmiegojom 12 valandų, bet pailsėjom 😀 mes turim tik dormeo pagalves ir labai liuks mums, va mažylei irgi imsim tokią tik vaikišką, iš lipdukų vilioja tik bambukinė patalynė, bet net nežinau...Evuka, laikykitės, visos bėdos anksčiau ar vėliau baigiasi, mums irgi po Vanesytės gimimo labai paskolos smaugė, laimei vieną įveikėm, dabar pasidengiam kitą ir liks tik būsto, tada jau bus ramybė, nes už ją kol kas mokam kaip už nuomą 480 litų...kai centus skaičiuoti reikia sunku, bet kai įgundi viskas būna gerai 😀

28. Sep 2011, 10:00

Labas rytas. As irgi prakaituoju ant jo, pazystama turi ten kazkoki kuris tipo nepelija, bet supelijo, niu atsiliepimai nekoki. Trivilita tai parduotuve ciuziniu patalyniu it t.t. Mes ten viska perkam, pakolkas nenusivylem, miegam po kupranugario kaldra liux, turejom ciuzinuka is ten lb gerai buvo, jokio prakaitavimo, akzkaip ta darbuotoja lb gerai pasiulo😀 mes viska turim miegui is ten, tik va ta nelemta ciuzinuka dormeo☹

28. Sep 2011, 09:50

mes ir galvojam dormeo imti ciuzini uz libdukus idomu ta pati kokyke? drauge buvo vaikams savo nupirkus kazkokius po 200 lt tai prakeike sunta vaikai belenkaip nepraleidzia oro tai sakau geriau brangesni bet bent jau gera tureti 😀dekui Julia uz palinkejima😀 zinai nebutu paskolu butu viskas gerai bedu pilna va masina tenka parduoti net siaubas kai pagalvoji siuo metu mums

27. Sep 2011, 22:51

o kas cia per trivilita?negirdejau tokios? 😀 siaip manreikia nuomoniu, nes reikes neuzilgo pirkti, tai va kad neapsipirkciau 😀 vis delto jie nemazai kainuoja 😀

27. Sep 2011, 22:29

As tai zinok pries ta dirmeo, mes nusipirkom tai jau taip man napatinka, prakaituoju ant jo, ir mazoji astovei jei kartu miega tai plaukai net sulipe.Pataupem 50lt, tai kenciam, butum trivilitoj nuzipirke normalu ciuzini.

27. Sep 2011, 22:26

mums zada jau pagamint sekancia savaite baldus vaiko kambariui tai dbr dilema koki ciuzini pirkti, kolkas miega savo lovytej su kokosiniu-grikiniu ciuzinuku, pirkom uz 100lt, o kada pereis i savo kambariuka reiks kitokio ciuzinio, tai mastom apie dormeo, kaip jus galvojat? 😀

27. Sep 2011, 20:59

Na mums buna kartais lb retai, bet kaip uzeina tai nzn nei kas jei yra, spiege raitosi, viskas blogai, visa beda, kad ant ranku nebuna, neimanoma nuraminti, tai idedu i lovyte, tai spiege skamba visas namas, nors lb skaudu, bet kitos iseities nera. Siaip siti vaikai su sita liga sako visada pikti buna, na mums lb retai bet va uzeiuna pykcio priepuoliai.

27. Sep 2011, 20:58

O Emilytei pasakyk,kai jau bus broliukas ar sesutė,kad Ji jau didėlė mergaitė,ir turi užleisti savo lovą leliukui,turėtų suveikti,bent jau man suveikė,ir nebuvo jokių prieštaravimų😀

27. Sep 2011, 20:54

Gal taip nieko rimto,būna visiems ožiukų😀va manajai irgi po darželio užėjo,banano užsimanė,nupirkau,atlupau,kažkas nepatiko,rėkė pusę kelio,nuo rankų lipa,susikalbėt neina,paskui priėjau,sakau:"ateik,pagailėsiu,duosiu bananą..",tai susiraukus,bet paėmė bananą ir be klyksmų grįžom namo😀Visiems būna juodų dienų,mėnesių net metų,bet reikia geriausio tikėtis,nepult į neviltį,tikiu,kad Jums Evuk viskas susitvarkys😉

27. Sep 2011, 20:43

Mes tai iskart ant ciuzinuko. vajei manajai ozei nerealus, nzn nei ka daryt, viskas blogai, tai idejau i lova reke o db guli rami, nzn nei kas yra jei.

27. Sep 2011, 18:35

Na tam manieze nera lb blogai, mano mazei tai jame patinka, prisiploja prie tinkliuko ir ziuri😃 Na suprantu, bet galvoti reikia, kad viskas praeina ir tada grizta dvigubai, uztai ko netekot😃 As irgi kaip gavau tuos pinigus, tai net nepastebejau kaip isleidau, o gavau tai dar neblogai, nes man skaiciavo uz gerus menesius, kaip klinikose algos buvo pacios didziausios, o dingo tie pinigai kaip nabuta ju☹

27. Sep 2011, 17:49

nu tikekimes ateis geresni laikai kai nereiks kiekvieno cento skaiciuoti 😀 Emilijai bus gerai ir manieze pakolkas miegoti 😃 o maziukui atiteks lovyte tai jau bandysiu papratinti jauciu tada gal patiks jai manieze miegoti😃 butu gerai 😀

27. Sep 2011, 17:46

Na taip,man ir taip buvo,atrodo gauni padorią sumą,bet kai pradedi mokėti,viską pirkti,tai jau jų nebelieka,dar tą vienkartinę gausi,vis šis tas..na stiprybės Tau,kartu viską galima išgyvent..mano vyras kai be darbo liko,išvis sunku buvo,bet išgyvenom tą laiko tarpą,tai jau vis lengviau..

27. Sep 2011, 16:52

gavau jau senokai bet kas is to nieko neliko ismokejom uz 4 men isanksto paskolkas kad paskui butu ramu uz buta skola ir nieko neliko ☹ nu reiks kazka mastyti man gaila ir tu 53 lt del menesio tai jauciu geriau reiks apkeisti vaikus vietom kol milei i lova ciuzini galesim nupirkti.

27. Sep 2011, 15:46

Jums dar gerai, maniskis isvis nedaro 😀 tik padeda jei ka prasau padaryt, bet kad vienas gamintu... nebent kokias bulves ar kiausiniu iskept, bet kazko rimto tai jau nedarys... 😀 gerai kad pati megstu ir moku gaminti, o taip tai butu sakes 😃

27. Sep 2011, 15:40

Sveikutės😀Sandrute,sveikit😀aš irgi šilumą mėgstu,bet jau vakar karšta buvo😀va dičkis daugiau prie tų karštųjų,rankos bus šaltos,bet vistiek nusirengs,ir jokios pastabos nė motais..mūsų mažoji tai lovytėje miega,bet pas mus atrodo tik kokosinis čiužinukas,dičkis turi savo lovą,tai kitam kambary abudu miega,tik va svajoju apie dviejų aukštų lovą,labai patogu,ir vietos nedaug užima😀dabar mano planuose skalbimo mašina,nes senoji greit pareis,ir išsilaikyt teises,taip bijau,bet kartu ir taip noriu!!😀Evuka,o gal išmoką jau gavai,ar dar delsia?Atomine,pavydžiu baltu pavydu,kad vyras gamina,maniškis ypač retai ką padaro,bet kai padaro,tai pirštus apsilaižysi😀

27. Sep 2011, 15:19

Evukai, nėra labai brangūs tie čiužinukai, jau kad ir kiek dėvėtą paimk, bet reikia naujagimuko nugarytei gero pagrindo...mūsų irgi pusę grikių, pusę kokoso, gal 70 kelis mokėjom...parsivežėm tarkių, puodas kaista, darysim bundukus, niam niam 😀

27. Sep 2011, 15:13

Na as kazkaip manau, kad reikalingas ciuzinukas, juk tam ir yra scepialus ciuzinukai vaikams, musu puse kokoso puse grikiu😀 lb patogu tokia lovyte. Na matai pati pradzia yra svarbi, nes vaiko stuburiukas turi buti tinkamoj padeti, tiesiai guletu, tad nzn kazkaip ant to padao kazkaip nepatikima. siaip tai nebrangus sitiem maziukam ciuzinukai.

27. Sep 2011, 15:01

tai va del to ir idomu ar ciuzinio reik ar ne 😀 n tas kietas atrodo lyg patogus turetu buti bet kaip naujagimiui kazin kai visur raso reik ciuzinio ir nebetkokio 😀 gal nepakenks jei koki menesi miegotu arba bandyti apkeisti vietom reiks dicke i manieza o maziuka i lovyte 😃 tik idomu ar sutiks ji 😃 nes pirkti neapsimoka kadangi yra lova tik reik ciuzinio i lova ir i kita kambari eitu miegoti dicke 😀

27. Sep 2011, 14:58

Jo cia toks maniezas tik reikia ciuzinuko, kad butu patogu kaip lovytej😀 mes tai su ciuzinuku naudojam. Tas kietas man kaip pakietinimas apacios, kad stabiliai ciuzinukas butu.

27. Sep 2011, 14:25

nu mes turim manieza va mazdaug matosi 😀 tas kietas yra kuleti galvoju ar toks tinkamas ar reiktu papildomai ciuzinuko kaip i lovyte ar ir tsip tiktu nepakenktu vaiko stuburiukui ar pan? ir va pasidaro du aukstai tai mes naudodavom jei kur isvaziuodavom

27. Sep 2011, 14:14

Evuka yra tokios maniezai lovytes, kur viskas tas pats kaip lovytej, tik ne medine lengvai transportuojama, dedasi normalus ciuzinukas, o juk nuo ciuzinio patogumas ir priklauso. mes tik sitokios lovos norejom, nes megstam keliauti lb😀 man tai liux dalykas😀 na pas mus sandra tai zymiai silciau, buna koki 23, bet vistiek manau ne vasara😃 o kas ten per miegmaisis, ar patogu? kazkaip nepatogiai skamba😃

27. Sep 2011, 14:05

man pernai ir taip teko daryti nes su kaldra buvo per karsta jai tai teko uzkloti su dekuciu bet ir ta megdavo nuspirti 😃 jo plastikiniai langai daug ka duoda zymiai silciau namie o pas mus dar 5 aukstas nuo musu eina i apacia siluma tai pirmam aukste buna zymiai salciau 😀 bus idomu kai gims pamatyti ka turesim o ir vaikams kai paauks bus smagiau dviese 😀 o sandra del ko manieze migdai ne lovytej?taip nuo pat gimimo? as galvoju ar gerai naujagimi guldyti i manieza miegoti visada nes mano dama dar miega lovytej kol nupirksim ciuzini jai i lova turim dvieju aukstu lova tik ciuzinio reik tai abejoju ar spesim nupirkti norisi geresnio o pakolkas lisnu lt nera ☹

27. Sep 2011, 13:19

pas mus tai ziema bute buna 25-26laipsniai, tai as su plonyciu dekiuku tik apkloju 😀