Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

05. Oct 2011, 16:57

Na tikiuosi,kad išaugs,bet kartais nežinau kaip elgtis,ar Jai ką skauda,ar Ji tik iš pykčio taip elgiasi,nesuprantu..Šaunuolė Vanesa,tuoj dar daugiau išmoks😀manoji jau daug kalba,net išsižiojau kai išgirdau,nes atrodo tik dirbt pradėjau,o Ji jau išmoko žodžių dar daugiau..😀

05. Oct 2011, 15:33

Sveikutės 😀 Jule, manau toks tarpsnis ir išaugsit, tik būk stipri ir elkis kaip reikia 😀 manoji irgi vis bando ožiukus parodyti, tik niekam neįdomu 😀 jei pasigriebia šokoladuką, padedam ir einam geriau sūrelio 😀 šiandien grynai aktoriškai zirzalioja, bet pamaitinau košės ir sakau, o dabar jei nori imk saldainį, o ji vistiek zir.., tai galiausiai supratau, kad nori vaflio 😀 sakau, Vanesa yra verkaliukas? O ji: taaaaaip 😀 Sakau: oi negerai taip, o ji: gerrrrrai 😀 kažkaip šiandien tvirtai r raidė eina 😀 va taip ir susikalbam 😀 Supranta viską ir jei geros nuotaikos labai daug jau padeda, paduoda,išvalo, atneša, bet zir zai būna ir mums, juk tai natūralu 😀 O nėštukė aš laskčiau, kol pasakė, kad oi galit bet kada gimdyti, tai tą 1,5 mėnesio vos ne lovoje varčiausi ir truputį sunku buvo, nes pilvukas buvo nemažas 😀

05. Oct 2011, 15:21

Sveikutės😀o aš ir su pirmu ir su antru laksčiau visur😃Kiekvienai skirtingai,va mano vyro sesuo išvis per visą nėštumą beveik iš namų nėjo,nieko nedarė,nes buvo per sunku,ir jau prieš pat gimdymą labai nervuota būdavo,bet pasigimdė ir ramu dabar,beveik neverkia tas vaikas😀Maniškė tai labai isterikuot pradėjo pastaruoju metu,nežinau kas pasidarė,naktį blogai miega,blaškosi,verkia,į parduotuvę išvis neįmanoma nueit,sūrelius lupa,sausainius lupa,dar prie kasos kokį šokoladą pamatys,tai pradeda rėkt,kad nori,bandau nekreipti dėmesio,kažin ar praeis,duodu dabar "Neuro" sirupą,raminantį,bet poveikio kol kas nematyt..

05. Oct 2011, 14:22

O as nestumo pabaigoj jauciausi labai stipri 😀 nenorejau namuose sedet, vaziuodavom po darbo kai vyras gryzdavo i lampedzius ar kurnors, nes buvo labai karsta... Aisku, kur pavaisciot reikedavo, tai letesniu zingsniu, bet dar ir i piliakalni Birstone uzlipau 😃

05. Oct 2011, 12:26

tai va mnan ir taip pastaruoju metu apsnudus vis alkana miego rite vos issikrapstau is lovos einu pietu miegoti vakare anksciau ir vistiek jauciuosi neissimiegojus visa diena migdo nervina o dar tas vandens gerimas fui kisti per prievarta nervina greiciau pagimdyti ir vandeni pamirsti jei tiktu vien gerti arbatas tai dar nieko galiu 2 l isgerti be vargo o vanduo tai man kaip peilis po kaklu nuo jo neatsigeriu beskonis kazkoks ir paskui jauciuos isvis kaip balionas vos po namus krutu 😃

04. Oct 2011, 17:38

ir gal turit kuri nors nereikalingu isaugtu drabuzeliu. mum 1m4men, 12kg svorio berniukas. buciau labai dekinga

04. Oct 2011, 17:36

sveikos mamytes, turiu visu jusu klausimo. gal zinot aukle kokia, bet kad but gera su vaikais ir maloni

04. Oct 2011, 16:37

Sveikutes. Na o as geriau daug, nors visa gyvenima negerdavau, man kazkaip nepatikdavo, o nestumo metu lb daug geriau, karsta vasara buvo, tad kaip ipratau tai db be vandens man nera ko gerti😀 nieko neatsigeriu, apart vandens😀 Na o as savo princesytes niekaip pastarupju metu antro miego neuzmigdau, isireke issioziuoja tada uzmiega☹ Kaip sako, kad gale nestumo energijos pilna dirbti buna, tai man jos nebuvo, as tokia buvau kad tik miegot gulet, man lb sunki pabaiga buvo.

04. Oct 2011, 13:21

Saunuole dukryte, zino kad mamytei reikia pailseti 😀

04. Oct 2011, 12:48

Sugebėjau numigti, kai pupa niekaip neužmigo ir sau kažkuo užsiėmė, nors nieko blogo nepadarė 😀 šaunuolė, kad nekėlė mamos, tai bent geriau jaučiuosi 😀

04. Oct 2011, 12:45

Labutis 😀 Man su tuo gėrimu irgi buvo katorga 😀 kolegė vis gėrė ir gėrė, o aš nieko, nes sakau man niekaip nelenda, na puodelis, du, bet ne 2 litrai, nors tyrimai visada buvo idealūs, kadangi daug vaisių valgiau 😀 tik vienąkart sako, kas nutiko, baisiai daug cukraus, o pasirodo tą naktį uogienės prisikirtau 😀 Va kai maitinau, tai labai daug gėriau neptūno ar akvilės, man jie skaniausi irgi 😀

04. Oct 2011, 12:10

Sveikos mamules 😀 Oi, evuka, suprantu tave, as ir vandens nemegstu, o man visa nestuma gyd sakydavo kad gerciau daug skysciu, ypac vemimo laikotarpi... o man taip neskanu vanduo, vienintelis dar neptunas kuri dar normaliai galiu gerti... o is krano tai fuuu, neskanus man tas kauno miesto vanduo... vis ant gero filtro pagailim LT, na kaip ir nera "lycnu" pinigu nusipirkt, o pigaus manau net neverta...

04. Oct 2011, 11:09

as jau ypac laukiu jau nera taip jegu tingiu kazka daryti siaubas atrodo dar neseniai turejau energijos o dabar jos nebeliko norisi tik gulet ir gulet nieko nedaryti gaila kad taip nesigauna panelei reikia demesio vis 😀 oras tai jo nekoks nors ir taip dabar tingeciau eiti kur 😃 reiks jauciu vel su pupa eit pietu pasnausti vis migdo mane nesuprantu neissimiegu pastaruoju metu vvis truksta miego ☹ o dar daktare liepe ne maziau 2 l isgerti puse galiu arbatom pakeisti o puse vandens turio reik isgerti o taip jo nemegstu perprievarta turiu gurksnoti kiaura diena ir lakstyti i wc prigeriu o paskui jauciuosi kaip balionas isvis 😃 tipo sako pradejo kauptis nuodingosios medziagos tai va del to dabar lakt turiu su bambaliuku sako apsiprask dabar vaikscioti visur ir gurksnoti nes tipo po truputi reik ☹siaubas ☹

04. Oct 2011, 10:57

sveikutes😀 kaip laikotes? kaip vaikuciai auga? oras nekoks, nelepina saulyte siandien☹ o mums iki miesto reiks vaziuot😀 na gal nieko, silciau apsirengsim😀 gal zinot ar neuztverta db praeimas, na nuo vytauto didziojo, kad prieiti prie fontano , nes kur buvo merkurijus ten aptverta☹ db nezinau kur lipt😃 siaip prie karo muziejaus reik lipt, man ..

04. Oct 2011, 08:32

labukas,seniai buvau cia,bet vis paskaitineju..gaila evuk,kad dar nzn kas bus😀 bet jei tavo seimyneleje atsiras antra mergyte,tai rubeliu ir as pridesiu😀tau dabar tik poilsio reikia ir geros nuotaikytes...pamirsk bloga nuotaika, dziaukis ir lauk tos dienos..mes visos ir laukiam 😀

03. Oct 2011, 16:35

as tai neveronyse gyvenu.bet ir jauciasi i gala sunkumas siandien tai ziauriai rugsys kilo nes visa pikta buvau☹ tai su maze ejau kartu pietu miegelio tai pagerejo😀 tai ausriuk ziurek gal pagimdysiu per tavo mazyles gimtadieni kaip tik 😃 man tai jei kas tinka betkokie rubeliai kad ir tinkantys tik po namus ar su skylute nebeda galiu susisiuti 😀

03. Oct 2011, 13:00

as turiu rubeliu jei reik

03. Oct 2011, 12:59

laba evuka kur tu gyveni?

03. Oct 2011, 12:29

Labukas😀 Evuka Mano princesyte gimusi 26😀 siaip tai as irgi vis tikejausi, kad anksciau gims, bet dar teko krapsyti ja is pilvo, nes jei ten lb buvo smagu😀 Siaip turejo gimti 25😀 Mano princesyte niekaip to kosuliuko nepameta. Tai vis galvoju kas cia bus. As visa spali lb blogai irgi jauciausi, o paskutini savaitgali tai buvo 23-24 jau verkaiu nes is proto vede jos malimasis😀 galvojau kad per gerkle islys😀

03. Oct 2011, 09:28

Sveikutės😀Atomine,šaunus darbelis,labai gražiai padaryta😀Evuka,tikrai pasitark su gydytoja,nes sirgt negerai..kaip Jūs Sandrut,nesergat jau?aš tai pagaliau ilsiuosi,pavargau iš tikrųjų😀

03. Oct 2011, 00:55

Sveikutės 😀 mūsų savaitgalis irgi buvo aktyvus ir gana vykęs 😀 nors šiandien jau pavargau, bet galiausiai nusipirkau siūlų ir sunarpliojau savo pirmąjį garbaniuką 😀 tikrai greita, pigu ir gražu 😀 vyras dar dirba, kleckiukas gal 20 sapną sapnuoja, o aš dar pasimokslinsiu 😀 Evuka, sveikatytės ir stiprybės tau 😀 tuoj, tuoj supsi savo angeliuką 😀

02. Oct 2011, 14:00

man terminas 26d seip 😀 bet vyliuos kad anksciau bus😀 blemba pastaruoju metu prastai jauciuosi ☹ lyg sirgciau nieko nenoriu daryt nei i lauka eiti tik miegoti buna praeina gerai jauciuos bet pagrinde silpnai tai atrodo karstis ismusa ☹ bet lyg temp neturiu nors nesimatava bet kakta atrodo vesi ☹ retkarciais pakosciu ir sloga atsirado bet nedidele nezinau nei ka daryti tokia savijauta slyksti ☹ ryt pas daktare jau varysiu tai jauciu reiks pasakyti gal ka patars

02. Oct 2011, 12:27

Labukas😀 Na Evuka tas kombinezonas siltas, mes ji gruodi nesiojom, ziurint koks saltis, as dar budavo ta kombinezona apvelku ir i deki ivynioju, nes lb salta atsimenu buvo. O kada tau gimdyti? Gal su mano Patricija pan laiku? oj jau as spali laukiau kaip nzn ko, kada gims mano pipiriukas😀

02. Oct 2011, 11:06

ar bliuskuciu ilgom rankovem ant kokiu 3 -4 men kad tiktu paskui dabar tie baltinukai dar yra sliaustai su tais marskinukais tai gal geri bus 2 men 😃 tai kazkaip pagalvojau isanksto kai tie vaikai taip auga greit kad nespeji mirktelt 😃 tai reik pasiklausinet kol nevelu 😃 kaip ir nestumas atrodo tika buvo kelios savaites o jau galas si men jau gimdyti siaubas kaip greit prabego laikas kaip kokie 2 men atrodo 😃

02. Oct 2011, 11:03

megstuku labiausiai reiktu 😀

02. Oct 2011, 08:23

laba ryta mamytes 😀

01. Oct 2011, 20:30

nes bukles idealios, buvo uzmauti vos valanda baznycioj😀

01. Oct 2011, 20:29

na mokejom 145lt, na net nezinau kiek cia noretume 😀koki 90-100lt noretume gauti..

01. Oct 2011, 19:01

laba evuka turiu rubeliu kokiu tau reik?

01. Oct 2011, 18:59

sveika sandra kiek kainuotu tie rubeliai?