Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

01. Oct 2011, 16:16

NEA😀musiskis buvo76cm, tai kaip tik buvo😀sveriam 10.6kg😀 1metukai ir 1savaite😀

01. Oct 2011, 15:32

koks grazus 😀 bet atrodo lyg didesnis butu 😃

01. Oct 2011, 13:52

berniukui 😀

01. Oct 2011, 13:51

sveikos mamytes, gal zinot kam reikia krikstynu rubeliu? devejom vos valanda. dydis 74cm, cia siltesni, daugiau tinkantys rudeniui ar pavasariui.😀

01. Oct 2011, 12:46

labas atomine

01. Oct 2011, 12:28

sveikos mamytes siandien grazus oras ka veikiat

01. Oct 2011, 11:37

aciukas uz palaikyma 😀 seip kuri jei turit kokiu megstuku nereikalingu butu man neprosal nes kad silciau uzdeti ka tai nelabai turiu sakiau is bedos i deki viniosiu 😃 o ausriuk siltas tas kombinzoniukas?

30. Sep 2011, 17:01

na kas ten per gydytoja, ji kaip ir tuerejo apziureti, o beto medicinoj nera tokio zodzio negaliu, pavargau, kas ir butu jei mes per budejima operacinej tai pasakytum. Istikruju tokiu yra alia daktaru, kad toks vaizdas kad diplomai pirkti, o istoje per gimines. O tokiu lb daug yra ir mano darbo rate☹ O tai tu sandra jau visai nedirbsi?

30. Sep 2011, 14:48

Jetau kaip smagu, mano maximum valanda, ir taip du kartus😀 na kol mama dirbo viruveje mano vaikas zaide su balionais, atejusi rado toki vaizdeli😀

30. Sep 2011, 14:19

Sveikos, na jau rudeninis, bet visai dar nieko oras, pabuvome lauke pora val, dabar miega mazius mano... Taip gerai, paskutinem dienom pietu ismiega po 4 val 😀

30. Sep 2011, 13:02

Sveikos😀 Na ta Vanesa tai tikra saunuole mamos pagalbininke😀 Snd buvo lygtai iki 21 laipsnio, ar as kazka gal maisau😀 Na kazkaip manau neikiscioau savosios, nes kaip taip malasi, tai rasciau kitam gale galva tam miegmaisi😀 as tai dedu tokius slaustus tik jie be peduciu, tokia vientisa pizama😀 Kostim vistiek dar☹ na bet svarbu lb nesergam dar😀 Mama kepa sausainiukus, duonytes pakepiau, papietavom su maze, db eisiu tetukui gaminti, nors nzn nei kada gris😃 O vaikas zaislais uzsikuitusi😃 Kazkaip smagiai ta Vanesyte, nes mano kukulis kazkaip su mama nelabai miegasi, o su teciu ar kitais tai pucia ilgai😀

30. Sep 2011, 10:12

Pati valgė kelis kąsniukus 😀 manoji tai šiandien anksti pabudo, nes aš pas daktarę ėjau, o tėtis miegui ne draugas 😀 teko ir jam keltis 😀

30. Sep 2011, 09:57

labas atomine ka veikiat

30. Sep 2011, 09:56

labas rytas mamytes

30. Sep 2011, 09:53

šiaip lauke vėsoka, aš irgi lėkiau iki gydytojos, na toks rudeninis rytas 😀

30. Sep 2011, 09:52

Turėjo būti pietums, bet nespėjau, tai grįžus po mokslų puolėm daryti, tai skaniai pavalgėm 10 vakare 😀 mes įpratę prie tokių vėlų pietų-vakarienės 😀 vis per laiko trūkumą, pupai svarbu viskas suruošta, o patys kaip išeina 😀 vakar ir Vanesa darė savo cepeliną, tai kol jis virė, turėjom vis rodyti kur yra 😀 ir milijoną kartų atsakinėti į "kas cia" 😀

30. Sep 2011, 09:43

Labas rytas 😀 Jule, sveikinam su startu 😀 lengvų ir smagių tau dienelių darbe 😀 Evuka, galvok dabar apie mažylį ir siųsk mintis, kad lengvas gimdymas būtų 😀 va draugė sakė su antru 6:15 nuleido vandenis 6:57 jau supavo mažylį 😀 vos keli nubrozdinimai, kai su pirmu daug plyšo...taigi linkiu ir tau tokio lengvo ir malonaus gimdymo 😀 rytas mano be jėgų, o mažylė užstrigusi ties "kas cia" 😀 tai milijoną kartų sakom kur kas yra 😀 dabar geria mano arbatą ir būtinai su šaukštuku, bet va išpylė ir žiūrim pasiėmusi rankšluostį valo 😀 tai juokas iš jos tik ima 😀 tiesa, vakar naktį išsivirėm pirmus savo cepelinus ir viskas super pavyko 😀 tik mėsą pirkau iki, tai man kažkokia keista, gal kad daugiau jautienos...

29. Sep 2011, 22:15

Sveikutės😀aš tai po darbuko,jau susitvarkius namučius,paguldžiau savo išdykėlius,padariau valgyt,tai kritau į lovą😀kaip pirmą dieną po 2,5metų pertraukos,tai skaitau neblogai atidirbau😀Evuk,nepasiduok blogoms mintims niekada,nes tai pykčiausias priešas,mintys turi būti teigiamos..o aš tai metus laiko kaime gyvenau,ir skalbiau rankom,ir kibirus tampiau,ir į tualetą žiemą į lauką ėjau😀tiesą pasakius buvo sunku,bet šuo ir kariamas pripranta😀Evuk,mes kuo galėsim Tau padėsim,tik kreipkis😉Visoms Labos Nakties,ir Geros Dienelės rytoj😀

29. Sep 2011, 18:59

Tai dar pigiau, nes parduotuvese pirmieji ortopediniai bateliai 165lt, nes kaip ieskojom Patricijai basuciu tai radom ortopedu kurti, bet kaina tai normali ir dar vasarai visai netinkami, nes uzdari bateliai buvo😀

29. Sep 2011, 18:34

95lt mokejom, tai sakyciau ne taip ir brangiai 😀

29. Sep 2011, 17:58

Na ten kokybiski batukai, o kainos tas pats kas parduotuvese😀

29. Sep 2011, 17:57

Na mes kad ir kostim buvom isdardeje i lauka, manau arba islys tikroji liga arba sveikos busim, nes db tik toks lengvas kosuliukas😀 Buvom susitike su daruge, kuri prekiauja Vader zaislais internetu, tai kaip visada Patricija gavo zaisla dovanu😀 tai db smagumelis😀 Skambinau daktarei, susake kad duoti stodal, tepti rezorbanu kuno vietas, nors gaunasi beveik visa😃 Buvom Svarstyklese papietauti, mmm kaip skanu buvo😃 O man galvyte plysta, tad grazi diena pasibaige nemaloniai☹ Evuka, zinok as turiu toki 62 cm kombinezoniuka, devejom tik menesi,kaip naujas, nes pirma men ligoninej gulejom, o ziema poto dovanu gavom 80cm, ir visai gerai mums jis buvo, ji ten laisvai jausdavosi😀

29. Sep 2011, 17:29

nupirkom snd is ortopedijos technikos vaikinui batukus po namus lakstyt, bet visai fainus batukai 😀

29. Sep 2011, 16:43

nu va evuka, pasirodo viskas ne taip blogai 😀 Tikrai isgyvensite 😀 as kaip tik po gimdymo labai sujautrejus buvau, siaubas, tikrai kazkokia pogimdyvine depresija 😃 dabar juokas ima, o tada i kiekviena s... taip jautriai su asarom reaguodavau...

29. Sep 2011, 15:33

na bent gerai kad buto negalim prarasti jei butu dar blogiau 😃 nes buto paskolos tai neimem cia mano butas nuo vaikystes kazkada guvenom su tevais paskui tevai issiskyre isvarem pas mociute gyventi ir mama laike buta man taip va ir turiejom kur eiti gyventi o taip tai nebutu kur aisku pas mano mociute ar pas uosvene prisiglausti is bedos galima butu bet nebutu kur nieko pasideti pas mociute nera komunaliniu visai sulinio vanduo toletas lauke sunku butu nieko nera kaip kaime 😃o pas uosvene 1 kambarys tik tai irgi se gerai kai dar bent savo stoga virs galvos turim 😃 oi laukiu kada tie 2 metai praeis tada tikrai jau bus lengviau 😀 o nesinervuoti kartais buna sunkoka tiek su pirmu nestumu tiek dabar esu labai jautri i kiekviena smulkmena labai reaguoju o po gimdymo viskas kitaip buna na nedaug liko 😃

29. Sep 2011, 15:14

tikrai - reikia savo mintis valdyti, ir savo pasamone uzprogramuoti kad viskas bus gerai 😃 kad nuolatos dejuosim geriau nebus, mokekim dziaugtis tuo ka turime 😃 mums butu "ragas" jei vyras darbo netektu, reikejo jam is vieno darbo pereiti i kita, vis delse, bijojo kaip bus (del pinigu, nes is ten iseiti norejo) bet as skatinau kad greiciau iseitu, sakiau blogiau nebus... na ir ka, dirba dabar kitam darbe, daug laimingesnis, i darba eina su noru, ir is finansines puses geriau. nes jau su senu darbu buvo iki to deeje kad mokejo is "lempos", tai tiek prasinervuodavo, kai savo uzdirbtus pinigus pastoviai reikedavo issireikalauti....

29. Sep 2011, 14:59

aisted, aš irgi žiūriu kaip tu, blogiausiu atveju tegul ima tą butą 😀 o dabar kai mokam tiek kiek nuoma ir vis dedam į savo, dar vmi grąžina, tai visai gerai 😀 blogiausiu atveju turim kur glaustis 😀 na ne tie laikai, kad butus nusipirktume be paskolų 😀 ir kaip sakoma nėra padėties be išeities, viskas bus gerai 😀 o minčių galia nereali, todėl valdykim tik geras mintis 😀

29. Sep 2011, 14:57

Nors ir vėjas galingas, bet geras oras 😀

29. Sep 2011, 14:56

Sveikos, manau daugumai dabar sunkoki laikai... Evuka, stenkis maziau nervintis, juk viskas persiduoda ir maziukui, paskui bus neramus gimes, tada dar labiau nervins tave 😃 juokauju 😃 mums ir paskola kabo, ir didele... ir dar ilgai... bet as optimistikai nusiteikus, kas is to jei nervuosimes, sveikata susivaryt taip galima... nera taip blogai, visi sveiki, darbingi, mylimi.... Cia didziausia laime 😀 ka, blogiausiu atveju tai tik buta galim prarast, nu ir kas... galesim pradet viska nuo pradziu, kaip siule tevai, pas juos antra namo auksta isirengti... ant gatves tikrai neliksim 😀 bet va, ekstremalai mes, neklausom tevu, norisi savo, daryt taip kaip mes norim... nu pabandem, o jei neiseis... juk pasaulis nesugrius 😃 ot kokia as optimiste 😃 😃 kitus prajuokinu su savo tokiom kalbom... nu bet tai juk tiesa... 😀

29. Sep 2011, 14:42

sveikutes.ziuriu nekas cia jums su tom pasolom ir pinigeliais.na aciu dievui mes paskolu neturim,nes butu sakes.kadangi is vyro algos gyvenam.sodra padare viska ka istenge kad negauciau uz vaika jokiu pinigeliu,nors ir dirbau bet istatymai tokie kad spyga matau.na bet jau susitaikiau su sia mintimi.tikrai zinau kad buna ir plogiau.Tau evuka stiprybes...paskaityk kokia knyga apie pasamones galias ar panasiai.bus lengviau.Nes reikia mastyti teigiamai.tuo labiau ,kad savyje nesioji ta maza stebukla kuris tikrai reaguoja i tavo nuotaikeles.😀