Kaip sustorėti

29. Mar, 08:25

Kaip sustoreti temos neradau, nes vis krenta man svoris, greit busiu kaip pukelis :)

31. Mar 2011, 16:27

moskelis grazi tu, ir tau tavo figura labai tinka...

31. Mar 2011, 16:26

salvia uzteks save grauzti...jei sakom jok grazi figura,tai reiskiasi grazi...o tu kitu neklausyk,jie tik pavydi...

31. Mar 2011, 16:26

pas mane visi giminej nuo 18 metu stambus vaiksciojo, tai kaip man jiem nepavydeti 😃 o as visada kaulu rinkinys buvau ir esu 😃

31. Mar 2011, 16:25

pasiziuriu i nuotraukas savaite po gimdymo kai buvau, net atsidustu, kaip butu buve gerai kad atrodyciau tokia visada kai buvau po gimdymo savaite po

31. Mar 2011, 16:21

oj tai tu nesirupink man 20 ,tau ti 23 ko tu nori letos medziagu apykaitos tu gi jauna dar esi,palauk 35 po ju kai prades eit svoris noresi numest,pas amne irgi greita medziagu apykaita ...valgau pakankamai daug net kiti nesuvokia kur man telpa 😃

31. Mar 2011, 16:19

dar viena

31. Mar 2011, 16:18

moskelis mes abu su vyru jaunai atrodom, tik dabar kazkaip veido bruozai po gimdymo mano pasikeite. mano vyrui 23m gi tiera, mes jaunai ir jauciames, tik va....tas mano kudumas neleidzia jaustis patogiai ☹

31. Mar 2011, 16:16

moskelis tu figura turi , o as kaip lenta, nei klubu nei uzpakalio 😀

31. Mar 2011, 16:14

cipsus daznai valgau, bet man niekas nepadeda, saldumynus taippat labai megtu, pastoviai kanors saldaus kramsnoju, na bet ta mano apytaka greita sustoret neleidzia. pavalgau, ir toj pat viska suvirskina

31. Mar 2011, 16:14

nu meginsiu kelt savo sioke tokia

31. Mar 2011, 16:11

nerodo foto😀 neturiu as foto savo ,gaila irgi pasirodyciau kad ne tu viena kuda

31. Mar 2011, 16:10

ui neisikele fotke, tiekto

nerodo nuotraukos

patariu valgyk cipsus ir visokius riebius maistus.jei taip nori svorio priaugti...manau tikrai dadesi kelis kg...

ir va kita , aisku nekokia bet asmeniskai pati fotkintis nemegstu, tai net is uzpakalio save parodysiu kad nieko neturiu, esu tapati blondine, su gyvates spalvos bliuskute, sneku su vyru juodu, kuris yra mano tevas, o mama mano ta balta kuri vedasi savo dede sokt 😀

31. Mar 2011, 16:09

jo as ir taip manau..geriau kudai nei storai

31. Mar 2011, 16:06

man tikrai graziau kuda negu sedi pilvas isvirtes reiks sedet ji sutraukus,arba gelebejimosi ratas kabo

31. Mar 2011, 16:05

bliuskuciu ne biuskuciu

31. Mar 2011, 16:05

ir biuskuciu ivairiaspalviu neaptemtu galima uzsidet priderint...tiesiog manau tau truksta pasitikejimo savimi😉

31. Mar 2011, 16:04

pritariu mergaitei6,pradek gerbt savo figura 😉

31. Mar 2011, 16:03

man lb graziai atrodai kuda laiba 😀 tik nelabai matos is tirko,tavo vyras labai jaunai atrodo 😛

31. Mar 2011, 16:03

na taip nesi is stambiuju...bet as matau ilgas grazias kojas.kodel kiti to nemato.ir labai graziu rubu galima pritaikyti...trumpas paprastutes suknutes,po apacia tympas...arba be ju.dar galima ilga sijonuka.nu tikrai man tavo figura labai grazi😀

31. Mar 2011, 16:01

Na dabartiniu nuotrauku neturiu , bet idesiu pries nestuma buvusias,jum tik savo akim reiks pridet tik 5kg ,nors nesiskiriu as nuo pries nestuma kur buvau ir dabar esu idesiu dvi , sitoj foto as ta jauna blondine su savo vaikinu, dabar jau vyru 😀

31. Mar 2011, 15:43

salvia idek nuotrauka...as irgi galiu idet,jei tau nemalonu butu😀nu taip mano svoris nera kritinis...bet kiti sako jok galeciau sverti daugiau.nors pagal skales mano svoris idealus..bet va kitu akim taip neatrodo.bet as nekreipiu demesio,nes as esu patenkinta savimi😀nuo to ir reikia tau pradeti...pradeti myleti save kokia esi...

31. Mar 2011, 15:34

noreciau paziuret as i jusu ta kuduma ir savo akimis ivertint 😛

31. Mar 2011, 14:51

Mielos moterys , geriau jau turetu ta pora kg nei buti dziusnai, nes budama dziusna negali apsimauti grazaus rubo, nes su juo atrodai baisiai, kaulai siryskeja. as asmeniskai bijau rengtis grazesnius rubus puosnesnius nes mano kojos kudos, rankos taipat , papu nera, ir ziuredama i veidrodi nesmagiai jauciuos tai nusimaunu puosnius rubus, ir apsmaunu savo standartinius dzinsai , dzemperis arba megstukas, arba trenigai, kiti man rubai sluksciai atrodo. Sunku su tuo kudumu...o atrodo taip noretu apsimauti grazaus rasto timpes ir ilga puosnu megztuka,o apsimauciau, ir mano kojos atrodytu kaip du pagaliai i zeme ikasti...gerai kad kaikurios dziaugesi savo figura, bet mergaite6 pagal tavo ugi svoris yra labai geras, o as esu aukstoka, ir svoris mazas tai kai zirafos kaklas jauciuos, zemom gerai nes jom nesimato tas kudumas toks. Visgi esame mamos, o su tuo kudumu atrodome kaip 12metes, i mane praeinant pasiziuri kaip i vaika su vaiku, nemalonu net, todel reikia pakariaut del svorio

31. Mar 2011, 13:40

man irgi buna lepteli kokia nesamone,bet as iskart pasakau jok nenoriu to klausytis...ir viskas😉 apie tai daugiau nebesnekam ir tiek...man patinka mano figuro,o tai ir yra svarbiausia😀

31. Mar 2011, 12:39

aiskink neaiskines, rezultatai tokie patys. mama paskambina ir klausia ar vejas nenupute?uosviene ar bent valgei kanors?greitai nematoma pasidarysi. 😃 taip kiekviena diena. 😀 nesupranta zmones ir tiek, kad ir kudai kartais buti yra nelabai malonu 😀

31. Mar 2011, 11:58

ne skirtis nereikia,tiesiog graziai paaiskinti,jok tau nepatinka girdeti visokias nesamones apie tavo figura...sakoma jei pati saves nemylesi,tai ir kiti taip darys.as manau reikia maziau galvoti apie tai,ir lebiau dziauktis gyvenimu...nes liga isivaryti galima...

31. Mar 2011, 11:46

nu paskaicius merginos susidaro ispudys, kad db del to, kad man kompleksu del figuros yra reiketu su juo skirtis???? As priimu kritika, ja suvirskinu ir padarau isvada. As tik norejau pasakyti, kad ne visi vyrai moka kad ir juokais palaikyti zmona. Dazniausiai gaunasi atvirkstinis variantas. Taip as kompleksuoju del figuros, gyvenimo budo ir daugelio kitu dalyku, del kuriu iki gimdymo net nesukau sau galvos. Tiesiog as gyvenu tarp tokiu zmoniu, kurie priprate mane matyti besisypsancia, o kai veidrodis eilini karta rodo -2 kg, tai jau sipsotis nebelieka ko 😃 tiesa daugelis pasvajotu apie tokia figura, bet as jau jauciuosi nejaukiai eidama gatve, sededama kavineje. Matau kaip graziai moterys atrodo su keliais lisnais kilogramais. man ju truksta. ir as db suprantu. Tikiuosi per vasara pasitaisysiu 😀

1 ... 6 7 8 9 10 11