Kaip sustorėti

29. Mar, 08:25

Kaip sustoreti temos neradau, nes vis krenta man svoris, greit busiu kaip pukelis :)

31. Mar 2011, 11:40

cia mamukas sake apie kompleksu ivaryma...to as nesuprantu.su tokiais zmonim nebendrauciau arba pasakycau,jok nebekalbetu apie mano figura,,,kai kompleksai atsiranda,tai tikrai negerai...bet kiti zmones is pavydo tai daro...

31. Mar 2011, 10:58

kazka netaip paskaitei, mano vyras komplekso man neivare😉, o del issirengimo tai dar nezinau kaip bus, tiesiog ta mergaitiska figura man nepatinka ir tiek😀

31. Mar 2011, 10:53

bet kompleksa ivare,pati sakei...na cia jusu reikalas...bet nemanau jok gerai taip,kaip yra,jei pradeda zmogus bijoti issirenkti papludimyje ir tt...as tai tik laukiu vasaros,kad galeciau parodyti savo figura,kad nebereiketu muveti tuos zieminius rubus😀

31. Mar 2011, 10:38

nematau nieko blogo jei vyras issako savo nuomone siuo klausimu, nes tik jis ir pasakys visa tiesa kas ir kaip😉, o jei man kas vakara vapetu kokia puiki tavo figura ir panasiai, va tada tai ir pasiusciau juodai. As nekalbu apie tai jei kompleksus zmonai ivarineja, tokiam lygi, kad tu tiek baisi, kad geda su tavim iseiti kazkur.

31. Mar 2011, 10:28

tai tokiems vyrams reikia i sikna spirt,kad nepalaiko savo moteru ,o tik kritikuoti moka...o turetu vyras buti geriausiu jusu draugu....

31. Mar 2011, 09:51

mano vyras tai sako, kad esu kaulu rinkinys, o buvau meytes viniotinis. Tai kaip nekompleksuoti?nors ir juokais, bet vistiek nesmagu 😀

31. Mar 2011, 09:39

as ir galvoju jei jautiesi puikiai tai jokiu problemu ir nesudaro, bet jei nei siknos nei papu nerasta, o esi gerokai virs trisdesimties tai nieko grazaus as cia nematau. Mano vyras pajuokaudamas sako, kad miegu su nepilnamete😃,

31. Mar 2011, 09:19

moskelis, kalbam apie tai, kad tas kudumas mums kompleksu privaro. Man dabar irgi geda nesioti sijonus, nes man mama, vyras, uosviai, drauges ir net kirpejos sako, kad esu ziauriai kuda. tai kaip negalvoti apie svorio priaugima, jei kiekviena diena girdi, jog esi per kuda? 😀

31. Mar 2011, 00:16

nu ir temele mano ugis 162 as sveriu 45 ir man lb liuks nenoriu as daugiau svert ....o cia tas kad kreivai ziuri tai arba jus issigalvojat arba pavydi....cia dziaugtis reik kad gimdziusi moteris sugeba atgaut savo buvusi iki nestumo svori ir neapsileidzia....

31. Mar 2011, 00:05

nu pas mane nelabai sveikas galima sakyti, bet ir nera ligos pas mane del to kudumo. mano ugis 169cm o svoris 50 kg tera, labai nemalonu ziuret i savo kudas kojas...

30. Mar 2011, 23:35

as va sukudau ir jauciuosi gerai,...nors niekad nebuvau stora.bet tikrai neieskau budu jok priaugciau svorio...manau sveikas kudumas tik puosia😀

30. Mar 2011, 23:34

o tai salvia tu tokia kuda ir sakai jok i tave zvairuoja...tikrai manau tik is pavydo😉

30. Mar 2011, 23:26

Na moterim lieknejimo problemos yra daugiausia, o dabar pastebejau ir atsirado pas daug ka bedu su storejimu . Pas mane vezimas su visokiais pribumbasais, vien vezimas nelengvas, pries veja su vezimu mane neblokst baigia, tikrai kaip pukelis jauciuos, o viena turiu tampytis su tuo vezimu kol vyras 2 men uzsienije, ehh taip neblogai butu priaugt kokia 10 kg, butu 60kg ir butu normaliai, o dabar,vasara arteja, geda net i pliaza bus eit,visada atsisakau su vyru vaziuot prie juros ir tai, nes kaikuriu akys nelabai graziai nuzvalgo, tai siaubingai susinepatoginu ir apsirengiu...dar tos mergos tokios pas mus, kad nuziuri kreivai ir dar vos ne i akis nusizvengia, taip noris jom koja pakist...turi ideales figuras ir i kitus ziuriu kaip i zemo lygio, vo tokiom reik priaugt kad zinotu ka reiskia kankintis numest arba priaugt

30. Mar 2011, 22:59

na manau geriau krenta svoris,nei jis auga...aisku jei jau per daug,tai tada reikia susirupinti.bet yra mamu,kurios noretu buti tavo vietoje😉 kitos laikosi diietu,ir tt,ir niekaip nenumeta.va tada tai problema...

30. Mar 2011, 22:52

nabiji mergina dvylika sveria plius vezimas 11, tai 23 kg turiu uztysti i trecia auksta ir nutysti. o pacios svoris tai tik 53. Nezinau is kur tos jegos dar turiu 😀

30. Mar 2011, 19:49

kas del rukimo tai kai rukiau, o paskui meciau tai 2 kilu priaugau. Cia aisku seniai buvo😃

30. Mar 2011, 19:46

na mano teveliai ir nekudi😃 o as dabar sveriu 46 kg, ugis mano 162 cemo, o vaikutis jau kokius 10 kg sveria. Tai kai su masinine kedute reikia panesti, tai yra kas veikt😃

30. Mar 2011, 18:28

nu kiek daktare man sake rukymas neprisideda prie svorio mazejimo, jis tik ant kvepavimo taku eina bronchitai ir .t. pries 3 metus storejau, ir rukymas netrugde, bet atejo vel tas laikas kad vel kustu.genai turbut irgi neprie ko, nes aplink mane visi stambus 😃

30. Mar 2011, 16:18

mano ugis 170 pries menesi panasiai sveriau 56, o db 53. tai vat krenta kg. as db stengiuosi mazinti rukyma, nes juo daugiau rukai ir geri kavos, tuo labiau krenta svoris. Tai kava pradejau gerti tik du kartus, o pakelio stengiouosi per diena nesurukyti. Kita menesi vel sversiuosi ziuresim kiek db bus tu kg 😀 mano organizmas i stresa taip reaguoja, kadangi yra gyvenime stresiniu situaciju, tai vat kitos pleciasi, o as kustu. plius miego stoka. Na manau ant vasaros atsigauti tureciau 😀

30. Mar 2011, 14:35

tai jau tikrai:. as ir galvoju kaip vasara uzpakaliuko taip neturejau o dabar tai visai😀 na ka isvada reikia vel pastoti tai nuors kg atsiranda😀

30. Mar 2011, 14:00

pries nestuma, net issigasyt 46kg te sveriau,tikra giltine , pastojau priaugau 16kg , ir va dabar sveriu tik 50kg, o tik pilvas nukares , nervas ima, belenka darau, nieks nepadeda, o per toki kuduma ziauriai kompleksuoju...net bijodavau vyrui nuoga pasiruodit, taprasme su apatinukais. bijau su maudymuku prie juros pasirodyt, arba net sijona apsimaut. siaubas , debpresija ivaro tokie dalykai...

30. Mar 2011, 13:53

nzn dievulis dave kad lieknos busime😀paaugle buvau kaulu rinkinys buvau atsiserus ir patiko man jau 175 sveriau 65😀 o dabar baisu vel😀

30. Mar 2011, 13:01

mamukas83, vava, pas mane taspats ,mama stamboka, tevas su gera backa, aplamai giminej nei vieno kudo, net mano 13 metis brolis geras vyrukas, o as kaip kastuvo kotas...blemba nescia 16 kg priaugau, o dabar is 16 kg numeciau 11kg o mano lelkai tik 3 menesiukai, nervai nelaiko jau, prisikisu priverstinai daznai valgyt, bet poto pagalvojau kad taip galiu isvis skrandi susigadint. O gal man svoris krenta kad pastoviau turiu kelnot nesiot pati viena vezima su vaiku namo is 3 i 3 auksta, nu bet ne , nelabai tikiu

30. Mar 2011, 12:55

oho kiek cia daug prie manes prisijungusiu 😃 nesitikejau kad tures kas tokias bedas kaip as 😀 nes visur skaitau, tai tik randu LIEKNEKIME, man net nervai paima kad lieknekime tiek daug, o Storekime nera 😃 Na as visada buvau kudute,smulkute, pastojau tai gerai sustorjau, galvojau ai cia kelis kg numesiu ir busiu nebetokia liekna kaip pries pastojant, nu bet kur jau man, krenta svoris ir viskas,toj paseksiu savo skeleto svori...baisu darosi. nors valgau normaliai kaip priklauso, aisku yra ko nevalgau pvz kaip zuvies,grybu ir kokiu kepeneliu,spirgu, nu bet cia gi netame beda, jau vartot buvau pradejus maisto papildus , bet kas is ju naudos, po 3 men gi turejo koks nors efektas pasirodyt. Tai vat iskilo man klausimas kaip reiktu sustoreti ,todel sukuriaU TOKIA TEMA, NORS JAI TIKRAI NESITIKEJAU KAD TIEK MOTERU TURES TAIPAT SIA BEDA, NES KAIP PASTEBEJAU VISOS TIK SKUNDZIASI SAVO LASINUKAIS,KURIU MAN BEGALO TRUKSTA 😀

30. Mar 2011, 10:04

Labas s, jungiuosi ir as prie jusu, man jau net neramu darosi nuo mano svorio kritimo😀

30. Mar 2011, 09:46

va va va😀 as tai dar pati maitinu gal ir todel😀 pas mane irgi giminej figuringod moterys😀

30. Mar 2011, 09:43

mano mama burbuliukas po gimdymo buvo, hormonai ten pas ja isvis paselo 😀 tetis irgi is tu vyru kur backute alaus nesiojasi. Visa gimine putli, o as kaip degtukas db vaikstau. Pirma karta gyvenime sonkauliai taip matosi 😀 nereikia ranku net kelti 😃

30. Mar 2011, 09:35

na pries pastojant as nebuvau tokia kuda😃 nestora buvau bet netokia ir kuda😀

30. Mar 2011, 09:31

as tai manau daug ka ir genai duoda, greita medziagu apykaita..

30. Mar 2011, 09:30

Nu man svoris krito po gimdymo laaaaaaaaabai greitai per menesi, numeciau 13 kg. paskui per beveik pusmeti dar 10 kg. Ejau pas daktarus, dare tyrimus viskas gerai. Taip mano organizmas reaguoja i stresa. Plius dasideda tai, kad beveik du metus esu neismiegojus nei vienos nakties 8 valandu, nes mano panele keliasi naktim pavalgyti po pora kartu. Tai gydytoja liepe ilsetis ir dar karta ilsetis 😀

1 ... 7 8 9 10 11