Kaip sustorėti

29. Mar, 08:25

Kaip sustoreti temos neradau, nes vis krenta man svoris, greit busiu kaip pukelis :)

12. Dec 2011, 22:47

sveikutes , as irgi noriu sustoreti ☹ bet nelabai gaunas. gal galit ka pasiulyt, gal jums kanors padejo 😀 esu dvieju vaiku mama.

19. Apr 2011, 23:41

Jau kad zioplos tai jau tikrai, seip kiek zinau jos pries israsydamos turi isklausineti apie viska...o man paeme ir nieko neklausinejus israse tuos logest. kazkaip siand logest negeriau tai kitaip jauciuos, vakarais man po logest visada sukdavo pilva , bet dabar pastebejau jog nei pykinimo nei visuriavimo nei galvos skausmo neliko

19. Apr 2011, 23:03

nu ka padarysi, kad kartais gyd zioplos. As geriau LOETTE nezinau ar jos dar yra prekyboje. Jei netiks israsytos dabar, tai paklausk del situ. Nuo ju jokiu salutiniu poveikiu, o menesinem kad sergu nejausdavau visai jokiu skausmu

19. Apr 2011, 22:50

na man iki siol kraujavimas, viduriavimas pasirodo taipat prie tu tableciu vartojimo prisidejo, israse man yarina, kadangi pasirodo man per silpnos logest , kadangi turiu gausias ir skausmingas menesines. Paprasciau pasakius man logest isvis netiko..o ji man rase logest kadangi neturiu jokiu problemu su spuogais su plaukuotumu, tai israse pacias paprasciausias,nors seip pagal viska ji pries israsant turejo manes paklausti kokios menesines buvo pries nestuma. sitos buvo 4 dienas siaubingos, skausmas dar baisesnis nei pries nestuma, kas valanda naktinius paketelius keisdavau...o dar iki dabar kraujuoju..tikiuos kad sitos tiks...

19. Apr 2011, 22:02

nu ir ka papasakojo?

19. Apr 2011, 20:28

va buvau pas ginekologe siandien

17. Apr 2011, 15:53

reikes pirmadieni pas mociute palikt mazyle ir eit. nes kazkaip keistai, arba istiesu issekes mano organizmas dar, arba del to ilgo kraujavimo man silpna

17. Apr 2011, 14:42

tai nelauk, jei turi kam palikti dukryte eik pas dakatre ir viska issiaiskink . sveikata ne juokas 😉

17. Apr 2011, 12:37

nes va siandien ja 10 diena 😀 nespes sitos tai vel susirgsiu , tokia nusilpusi kazkokia jaucios,net nam ruosa daryt ☹

17. Apr 2011, 12:30

Siaip turetum su savo ginekologe tartis. ji tau pasakys ar keisti ar ne. 😉

17. Apr 2011, 12:27

na as pries vartodama klasiau ginekologes vaivos eringytes, sake jai teplios ilgiau tai pakeisti

16. Apr 2011, 22:49

nu ne cia kol organizma prisitaikys, jei po 3 men nepasikeis nieko, tada eik pas gine. Nezinau kaip kitoms, bet mano organizmas taip reaguoja

16. Apr 2011, 21:02

ammm , na bet tikios nevisada tokios 😀

16. Apr 2011, 20:06

gali pirmus kelis menesius ir pateplioti tarp menesiniu, ir ilgesnes gali buti, nes organizmas turi priprasti

16. Apr 2011, 17:58

9 diena sergu mns, o galo nesimato, ar gali buti kad man netinka tos mazo hormonu kiekio kontracepcija? nes biski uzsitese mns ☹

15. Apr 2011, 17:18

o tada nelauk kas bus toliau 😉

15. Apr 2011, 16:42

o jei zmogus keiciasi i blogaja pusia ko toliau?

15. Apr 2011, 10:06

nu pvz man nepatinka kai mane bando keisti. noresiu pati pasikeisiu, o ne per prievarta. Tada gautusi taip, kad as vaidinciau, jog esu gera ir t.t., bet is tiesu tokia nesu. tai manau tas pats ir vyrams. Arba priimam tokius kokie yra, arba ne. Zinoma laikui begant zmogus pats keiciasi.

15. Apr 2011, 09:33

mamukas, super tavo mintis, gal tikrai reikia tokio, kurio mokinti nereiks😉

14. Apr 2011, 17:07

o kam juos mokyti?gal reikia ieskoti, kas jau mokes viska? juk kai mus moko nepatinka 😉 manau zmogaus keisti nereikia, arba susitaikai, arba ne 😀

14. Apr 2011, 12:40

As nebemoku patyleti, nes nebelaiko nervai tyleti, paveldejau toki karstakosiskuma is savo tevo 😃 tai jai jau saukti pradedavau tai jis bandydavo mane prasaukt, bet matydavo kad mane dar labiau isiutins nes neviena karta ir bata buvaU jam i kakta paleist pasirengusi, tai jis apsisukdavo ir iseidavo i kita kambari. Audru mamukas visur ir visada buvo ir bus 😃 Jai moteris tyles tai nebus kas pamokys vyru 😃

14. Apr 2011, 12:01

Nu santykiai su vyru banguoja pas mus, buna geriau kai patyliu, bet jau kai netyliu, tada ogogo kokios audros 😃

14. Apr 2011, 00:25

tai yra blogiausia jog tavo vyras bijo aukscio, manasis kaip bezdzione laipioja ir jam taspats, o as kur auksciau palipu man galva apsisuka ir mastau krist 😃 mamukas o jum butu viskas labai gerai jai vyras nebijotu aukscio, dabar nebereiketu gaalvot kaip isgyvent ir kas bus toliau.....apie savo santykius su vyru neaprasiai bet manau pas jus geri jai kaip sakai dantis sukandus tyli , nes barniu taip nesusikelia..tai jum butu kitaip jai jis taippat ten dirbtu...

13. Apr 2011, 23:44

litmaris tai pagrinde laivams reikalingi darbinikai, o gridings group tai kokia gauni objekta i ta ir vaziuoji. Buna statybininkai, buna prie laivu. Kaip kada. Matai daug pazystamu turiu per tas firmas vazinejanciu darbuotis, bet vat mano vyro niekas neima 😃

13. Apr 2011, 22:22

na greedenas nelabai su laivais, nes turiu fotkes objektu olandijoj kur vyras dirba, ten pastolius stato statybininkam, kazkokius didelius pastatus stato, o baltiske buvo prie laivu jo prias darbas, bet jis ejo birzoj dar kursus nes norejo eit i dazytojus smeliuotojus, tai dar viena pazymejima gavo tik ribotam auksciuj

13. Apr 2011, 22:16

ziurejau litmaris irgi su laivais susijes😀

13. Apr 2011, 22:13

sumaliau cia, tikiuosi kanors suprasi 😃 Mamukas o Litmaris kas per firma?

13. Apr 2011, 22:12

linciuke alga priklauso pagal valandu skaiciu, i valanda dabar moka po 27 lygtais litu, pvz mano vyras sausi atidirbo visa sausio men po 8 kartais po 7 valandas valanda buvo tada 22 ar 23 lt tai pervede 4850lt, +gaudavo 100euru kas savaite maitintis, dabar pakele alga bet dienpinigius numuse, dabar valandai 27 litai o is algos perveda 250lt savaitei maitintis, bet iseina visvien taspats na 50lt pliusas lygtai

13. Apr 2011, 22:01

o kokia alga jei ne paslaptis?😀

13. Apr 2011, 21:15

Zinau ta firma, mano vyra ten kviete dirbti, bet jis aukscio bijo ir nejo. Gera patikima firma. Daug pazystamu dirba ten. Dar viena nebloga yra Litmaris 😀

1 2 3 4 ... 11