Kai namuose krize....

08. May, 03:27

Sveikos mamytes,kaip manot ka daryti kai namuose krize?,nera valgyti,nera nei cento pinigu,net pampersu nera uz ka nupirkti.Ar buvot susidure su tokia situacija?

08. May 2010, 16:40

nezinau mano mama socialiniam pradejo dirbt be issilavinimo,po to baige bakalaura socialinio darbo ir toliau sau ramei dirba ,prasta darba galima ir be issilavinimo surast😀o kad sali krize stenkimes neisileisti jos i namus

08. May 2010, 16:38

sekmes jums manau tikrai surasit darba db vasara daugiau pasiulymu😀

08. May 2010, 16:38

nu matai jei zmones neturi issilavinimu, net specialybiu jokiu neigyjo tai jiems ir sunkiau. pvz ka greiciau priims i darba ta , kuris nera baiges net vidurines ar kas bent kokia specialybe igyjo... man kaip darbdaviui daugiau imponuoja bent ka gyvenime ismoke zmones, ne visiems lemta gauti diplomus, bet nuo birzos eit mokytis ar i koki technikuma galima

08. May 2010, 16:36

nu as zinau va buna esu va nesenai susidurusi su tokiu zmogumi kuris irgi teigia va nera darbo ir tu jam kito i galva neikalsi aisku jis turbut neskaite to darbo kaip padejimas zmonems ar koks mazas remontas....na bet ce kaip kas supranta gyvenima😀as esu laiminga kad neesu is tokios seimos kuri tik paverkt gali o ne kazkuo imtis ir daryt

08. May 2010, 16:36

zinok,nerandam patikek kokie reikalavimai,pagrindas masina,o mes jos neturimee

08. May 2010, 16:34

sakyciau tada prastai ieskot

nu tai taip kai nedideliam mieste as suprantu kad sunkiau,bet va mano tevas gyvena kaune skelbimu darbo pilna eik dirbk tik jau kad zmones tingi eit dirbt,aisku ce ne apie visus kalbu

zinok siknas judinam ir dar kaip,o darbo visvien nerandam

08. May 2010, 16:33

dideliam mieste sutinku, darbą galima lengviau susirast, o kai mes gyvenam nedideliam, tai patikėkit, darbo tikrai nėra. o juk dar ieškai pagal savo galimybes...

08. May 2010, 16:29

per dideli nora gautu tas pasalpas mano mama dirba socialiniam ir tikrai daug kam duoda issimties tvarka ,ne tokia jau ziauri ta valstybe

08. May 2010, 16:28

atsimenat buvo jau tokia tema liudnos istorijos irgi viena mergiote verke verke neturim uz ka neturim is ko,bet pasirodo tingejo sikna pajudint nemanau kad jau taip nebeimanoma darbo rast o ipac kaune ne kaime kokiam gyvent 😀 neieskokit paguodos reikia pasijudint is vietos ir viskas bus gerai o jai sedesit ir nieko nedarysit tai aisku niekas ant lekstutes neatnes!

08. May 2010, 16:27

maistas tai tikrai tau priklausys, o vat dėl socialinės pašalpos, tai reikia pusę metelių but prastovėjus darbo biržoj...

08. May 2010, 16:26

as pvz ketinu pirkti komoda, jei mano vaiko tevui rankos nedaeis ja susukti kreipsiuos i tokius skelbimus, keliausi i nauja buta, taip ieskojau kas man baldus susuks. nemanau, kad del manes vieninteles visi tie vyrai kabinejo skelbimus, jei kabina reiskia yra paklausa

08. May 2010, 16:23

nu prie kiekvienos laiptines yra skelbimu lentos ar kazkas panasaus, ypac atkreipti demesi i naujus namus, kur tik isikelia gyventojai

08. May 2010, 16:22

nu tada pirmadieni is ryto eik mi soc.rupyba ir siulyciau atspausdinti skelbimu, kad iesko papildomo darbo ir iskabineti, juk tai pinigu nekainuoja, o suveikti gali. mano nuomome svarbiausia nesedeti ir nelauki kol is dangaus nugrius kas. patikek, nenugrius

08. May 2010, 16:20

nu ir kaip dabar reikia žinoti, kam reikia kokią skylę išgręžt ar kas sumąstė spinteles kabinti.... Juk niekas kožną dieną tų spintelių nekabinėja, o jei kam to ir reikia, tai tarp saviškių susiranda....

08. May 2010, 16:19

cia sakau niekam nieko nereikia,patys viska pasidaro.

08. May 2010, 16:14

nezinau ka reiskia kaune sanciai, bet as gyvenu vilniuje ir net senukams mano laiptineje reikia kai ka pagrezt ar kokia spintele pakabint. negausit milijon, bet ant duonos ar bulviu uzteks

08. May 2010, 16:14

mano vyras irgi ieso, bet ka čia gali rasti, jei nėra to darbo.... bandyk eit su savo tuo pasu ir turėk santuokos liudijimą, o jei kartais netiktų, tai lai vyras savo vardu tvarkosi...

08. May 2010, 16:13

as nieko nezinau,banysiu tada eiti klausti ka galiu gauti.

08. May 2010, 16:12

nu manau, kad ne musu reikia klausti ar tinka tas pasas ar ne, as buciau jau seniai nulekusi ir paklausiusi

08. May 2010, 16:12

mes gyvenam kaune,sanciuose,cia niekam nieko nereikia

08. May 2010, 16:11

dabar juk pavasaris, pvz mano senele pasisamdo kokius vyrus aptvarkyt soda ar darza, nemanau, kad ir ten kur jus gyvenat senukams ar kam nereikia pagalbos.gausit bent maisto kokio

08. May 2010, 16:10

na tai iesko,bet neranda nieko

08. May 2010, 16:10

o ten tiktu mano pasas dar nesusituokusios?nes nepasikeiciau dar ,nera uz ka pasikeisti

08. May 2010, 16:09

o vyras pvz negali susirasti taip vadinamos "chalturos"?

08. May 2010, 16:09

siūlyčiau evelinai nueiti į sc.rūpybos skyrių ir susitvarkyti jai priklausančias pašalpas. Taip pat gali susitvarkyti, kad gautum maisto davinius.

08. May 2010, 16:07

tai va kad nera nei darbo nei pinigu,nezinau net ka daryti,is proto iseisiu

08. May 2010, 16:07

neturiu ka parduoti,nebent drabuziu savo ir kosmetikos

08. May 2010, 16:06

skolintis irgi nėra gerai... juk po to reikia atiduoti ir nukenčia kito mėnesio pajamos...o jei dar neturi iš ko atiduoti, tai paskui reik raudonuoti prieš skolintojus...

1 2 3 4 5 6