Sveikos mamytes,kaip manot ka daryti kai namuose krize?,nera valgyti,nera nei cento pinigu,net pampersu nera uz ka nupirkti.Ar buvot susidure su tokia situacija?
Sveikos mamytes,kaip manot ka daryti kai namuose krize?,nera valgyti,nera nei cento pinigu,net pampersu nera uz ka nupirkti.Ar buvot susidure su tokia situacija?
visos mamytes saunuolytes 😀
moskeli,velniai zino ar ji ten tiesa sake,bet moterele ne is tu kur meluoja :/
gal kitos paskaitys ir sugalvos papildomu pinigeliu uzsidirbt😀
man atrodo ji jau nebeskaito ce😀
jo vaistazoles faina,ir sau prisirenki ir parduot turi.tai va evelina kiek darbu mes tau prigalvojom.
tai gal ir moka tiek nes darbas vercia is koto toks pavarksti per ji sakes 😀
bet seip daug tikrai moka ,va katik su saviskiu pasnekejau sako tikrai labai gerai,aisku darbas sunkus bet imanoma pati esu tai darius biskeli kol jegos leido ,db jau pilvelis nieko nebeleidzia daryt tai tik savo namus susitvarkau ir viskas😀
elenyte,mano kaimyne tvarko 2namus,tai va tiek papasakojo.o kaip ten is tikro yra,nezinau.
moskeli,bet tvarkyti reikia 2namus,pas skirtingus seimininkus.iseina,kad is vienos seimos 500lt gauni.bet ir tai gerai.
as pati ieskau namu tvarkytojos darbo. nelengva rasti, praso rekomendaciju
o kur jos tas prisistatymas?
galima pradet gilintis i vaistazolius... galima juos rinkti, suprantu darbas sunkus, varginantis, bet juk bent kazkokios pajamos😀 dabar ieskos gi pardaveju lauke akinius pardavinet, braskes ar dar ka. jei mokaisi tai bent vasara tikrai gali padierbeti ir jie patirties nepraso. dar maciau ledu pardaveju iesko... tikrai jau verst ant praktikos nebuvomo negalima
tai neblogai ten pas jus moka siauliuose
db pagalvojau,kaunas turciu nemazai,galima kambarius tvarkyt.pora dienu i savaite..cia pas mus kaime,siauliuose tvarkant 2 namus per men 1000 lt uzdirba.
mamyte saunuoliai 😀 sveikinu! del sraigiu gera mintis nemazai moka..
laura1116, pirmas tai berniukas 😀 tai vat poryte turesime 😀
nu negyvenam me tokioj valstybei kur paliktu vaikus numirt badu... beto skaiciau siandien verslo zinias, darbo pasiula isaugo virs 50 %palyginus su kovo menesiu... gal dabar pats laikas ir ieskotis darbo, jei nuomojiesi buta ieskot pigesnio, nes studentai isvaziuoja, atsiranda didesne pasiula ir krenta kainos... gal isvaziuot i sezonini darba lietuvos pajuryje ar kur i uzsieni. tikrai jau vasara nepradingsi, galu gale sraiges rinkt jau galima!
mamyte faina 😀 as pati dukryte turiu,meilenybe neispasakyta 😀 o del cigaru,vienareiksmiskai ne.jei rukai,tavo problema,o jei dar alu ragauja..
laura1116, mergyte 😀
mamyte saunuole 😀 zinai ka turesi?
bet kaip pagalvoji kaunas.juk gali stoti i darbo birza,6men darbo birza moka,po 6men soc pasalpa 300lt.dar uz vaika 97l.juk vis sis tas.maisto davini galima susitvarkyt.
as sakau kai nori randi iseiti va vieni kazkur vaziuoja kiti pas ukininkus eijna padet ka daryt kai nera geraiu kai reikia issilavinimo o jo nera tada susitaikai su tuom ir imi ka gyvenimas duoda😀
laura1116, aciu 😉 antras jau 😀
kainuose situacija daug sudetingesne....
mamytea,sveikinimai ir linkejimai 😀 pirmas mazylis?
o tu evelina jei yra galimybe palikti tevams vaika per vasara vaziuok i palanga, nida, sventaja, juk parsides tuoj vasaros sezonas, mano tokios budavo vasaros, nuo 16 metu, pajuriuose baruose pradirbdavau, ploviau indus, padaveja, barmene dirbau. Ten ir be patirties priima, gal teveliai sutiks paziureti?
nu mano brolis ir tetis jau 1.5m be darbo.gyvena kaime,darbo ir su ziburiu nerasi..dar brolis pas ukininkus padirba,kas kviecia pas ta eina.bet kiek ilgai taip bus nezinia.
bet kazkaip issisukt is tos padeties galima nera gi tep baisiai kaip atrodo
teko ir man pastebeti panasia tema
apie skaudzias istorijas kita mamyte buvo sukurusi tema