Sveikos mamytes,kaip manot ka daryti kai namuose krize?,nera valgyti,nera nei cento pinigu,net pampersu nera uz ka nupirkti.Ar buvot susidure su tokia situacija?
Sveikos mamytes,kaip manot ka daryti kai namuose krize?,nera valgyti,nera nei cento pinigu,net pampersu nera uz ka nupirkti.Ar buvot susidure su tokia situacija?
kas musu nenuzudo,padaro stipresniais..gal tas jos vyras ja uz nosies vedzioja,bet jai jis vyras..yra kaip yra.duokim patarimu,bet neizeidinekim :/
Nors pas mus tokia pati padetis, bet nors vyras dirba, nemoka dar jam, nes men nera isdirbes, pragyvenam, tevai kiek gali padeda, pati dirbti negaliu, nes esu nescia ir nebetoli termino pabaiga 😀
gal truputi per skaudziai uzsipuolet mamukai,juk jai tikrai nelengva.buna kad ne cento namie nera.paverki viena,pakepi bulviu gal 6 diena is eiles.db visiem taip..
as ir nesena bet uz ja manau daugiau suprantu
as sakau kad buvo jau tokia temo berots liudnos istorijos ar skaudzios istorijos
mat jauna, nieko nesupranta atrodo viskas i namus ateis...
tuo labiau su statyba,juk chalturyt galima,lenteles,plyteles..pas zmones ant saves dirbt,gerai uzdirba.va as mezgu,bet tik savo seimai,kol vaikiukai mazi,galima tik kojines ir pirstines pardavinet.
jau puse metu atgal panasi tema buvo, kad vyras nedirba, pinigu nera. bet kaip matau nieko ir nepasikeite
va va,apie cigaretes gerai pasakyta.as savo vyruj pizdaka rasau,ne duona,kad verkiant reiktu,kosmetikos nenaudoju,aisku higienos priemones butinos.marcipanu nevalgom.pagr maistas bulves ir miltai.pas mama gavau truputi zemes,pasodinau cesnaku,parduosim vasara.pernai uz 100kg gavau 300lt.nedaug vis sis tas.verciames,o ka darysi?
berots su statyba kazkas susije, jei neklystu
uz teisybe nepykstama😀
matyt supyko 😀
neberaso ji jau ce ko tais nutilo
evelina,o tavo vyro kokia specialybe?
bet uzs tai matai kad stengiasi o ce susiradus kazkoki dykaduoini sikna isvertes guli namie aisku po ilgos pertrauko sunku eit i darba nieko nesakau,bet reikejo galvot pries tai gal is vis but nereikeja dirbt ir verkt atsisedusei
😃 👍
as pritariu sinomak, kaip suprantu cia prasoma uzuojautos...man net keista kad uz kai kuriuos issireiskimus supykstama, juk tik paprasciausia nuomone....aisku graudu, kad dabartine daugelio seimu situacija tokia....as irgi esu dekinga savo vyrui, kuris stengiasi, kad seimai pietus ant stalo garuotu, nesvarbu kad varo suplysusiom kelnem, gaila man jo pervargsata, bet aciu uz rupesti jam.
kad ji man atrodo norejo ce uzuojautos sulaukt
duodam mes zmogeliui ramybe pati susivoks ,tegul susivokia pirma savyje o neiesko kitur kaltininku
tai aisku pinigais nei vienas nesikam...
nera jokio dalyku kuriam nesugalvotum iseities,vyrai taip jie tinginiai aisku ne visis maniskis labai geras dirba gerai uzdirba aisku pavarksta😀bet mes moterys visada ir viskam galim rast iseiti tad labiau pasistengus surastum ir tu ja
na paskaiciau dar karta prisistatyma evelinos, gi pati prisipazysta kad yra tingine, gulet lovoj ir ziuret serialus malonumas, na tai ka jau kalbet apie darba, dirbt reikia ne nuo pietu kaip issivolioji lovoj o nuo ryto, taip pat ir darbo ieskot ne i pavakare..
net nervas paima tokias istorijas graudzias skaitant, galima ir be issilavinimo imtis veiklos ir gauti pinigu, gi galu gale kojines galima megzti ir i turgu prekiaut eiti..
saunuoles ,mamytes, mes ir stengiames kaip galim...😀
Oho kaip jus cia mokat gyvent, paskaiciau tai net graudu pasidare , na saunuoles tikros kad tokiose situacijose nepalustat , Respekt jums mamytes 😀))
as irgi po vidurines emiau operatore -padaveja dirbti, ir su kasa per laika ismokau.Aisku daug kas mane,kad nesugebesiu, bet irodziau, kad galiu.Noredama daugiau uzsidirbti dirbau iki gimdymo po 14 val, i dekreta isejau tik 2 sav iki gimdymo.
tai mano vyras irgi stovejo, dar jam 650 mokejo, bet to apsauginio darba pasiule, vos ne pora simtu daugiau nei ta pasalpa tai isvare ne nesvarstes.
as evelina tave suprantu, esi jauna, atrodo viskas slysta is po koju, niekas nesiseka, bet tu pati savo gyvenimo vaira vairuoji, nes kaip su vyru patys sakom esam ubagai, bet plesomes i visas puses, sunku labai , bet turi stengtis tu jei jau vyras atsiprasnt MĖMĖ. Nisizeisk, cia as ne apie tave....
tai mano vyras irgi stovejo, dar jam 650 mokejo, bet to apsauginio darba pasiule, vos ne pora simtu daugiau nei ta pasalpa tai isvare ne nesvarstes.
sutinku gintariuke su tavim, maniskis buvo is tokiu, melagis melagiu. buna zmoniu nesutvertu darbui, tinginiai.